Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Працювали постійні комісії

Працювали постійні комісії

В ході підготовки двадцять восьмої сесії напрацьовано проект порядку денного, що включає 180 питань. Сьогодні відбулися засідання постійних комісій  селищної ради, на яких розглянуто  усі важливі питання організації діяльності територіальної громади, зокрема, заслухано звіти про виконання у 2018 році ряду цільових програм, прийнятих селищною радою, обговорено проекти трьох нових програм, зокрема, щодо підтримки районного трудового архіву, міграційної служби та з питань оздоровлення дітей, а також про внесення змін до положень, комісій та про передачу матеріальних цінностей.    Чисельна частина питань порядку денного чергової сесії складають питання щодо врегулювання земельних відносин, які також були детально вивчені учасниками комісії. В ході обговорення питань проект порядку денного було відкореговано.

17:17 31.01.2019

У поступі до цінностей

У поступі до цінностей

 Нова школа потребує нового вчителя, який зможе стати агентом змін, зможе розвивати духовно-моральну особистість школяра. Над цим завданням працює акцент-група «Агенти змін». Такими агентами стали класні керівники Ковальчук О.П.( Чемеровецький НВК №2), Пекарчук Л.В. (Кугаєвецька ЗОШ І-ІІІ ст.), Бідулько Н.О. (Жердянська ЗОШ І-ІІІ ст.), Головко О.В. (Красноставська ЗОШ І-ІІІ ст.), Язвінська Н.А. (Черчецька ЗОШ І-ІІІ ст.), Андрусиник О.П. (Почапинецька ЗОШ І-ІІ ст.).

16:47 31.01.2019

Відбулася робоча нарада з в.о. старост

Відбулася робоча нарада з в.о. старост

Сьогодні в ході підготовки до проведення пленарного засідання  сесії селищної ради відбуласяробоча нарада з виконуючими обов’язків старост.Селищний голова Олександр Собаньзапросив на зустріч  колег  для проведення глибокого аналізу  пакетів документів стосовно земельних питань, які пропонуватимуться до розгляду на сесії. В ході обговорення кожної заяви було враховано усі пропозиції до проектів рішень та  узгоджено напрацьований проект порядку денного чергової двадцять восьмої сесії.

16:44 31.01.2019

Семінар-практикум для Команда супроводу

Семінар-практикум для Команда супроводу

Сьогодні на базі інклюзивно-ресурсного центру Чемеровецької селищної ради проведено семінар-практикум з елементами тренінгу для педагогічних працівників закладівзагальної та дошкільної освіти з інклюзивним навчанням на тему: «Команда психолого-педагогічного супроводу дитини з особливими освітніми потребами в умовах освітнього закладу».

16:40 31.01.2019

Відбулося засідання Опікунської ради

Відбулося засідання Опікунської ради

З початку січня на розгляд Опікунської  ради, що діє при виконавчому комітеті селищної ради, надійшло 3 заяви від осіб, які потребують стороннього догляду та призначення помічника. .Сьогодні під головуванням заступника селищного голови  Юлія Повар відбулося засідання,  на яковому розглянуто пакети  документів заявників, заслухано запрошених осіб, які претендують на призначення помічниками,  обговорювались умови та періодичність надання їх послуг.

16:38 31.01.2019

Соціальна робота в громаді: ведення випадку та оцінка потреб

Соціальна робота в громаді: ведення випадку та оцінка потреб

З метою підвищення компетентності спеціалістів/фахівців із соціальної роботи щодо здійснення соціальної роботи в громаді та оцінки потреб сімей і осіб Програма U-LEAD з Європою реалізовую черговий свій  проект .  Сьогодні в місті Київ розпочав роботу дводенний тренінг «Соціальна робота в громаді: ведення випадку та оцінка потреб», участь у якому від Чемеровецької селищної ради приймають працівники відділу з питань соціальної політики Валентина Семенишина та Галина Паламарчук. Організатори  заходу визначили за головне довести учасникам нові технології ведення випадку , його алгоритм, принципи та механізми, висвітлити особливості планування та документування ведення випадку відповідно до рівня складності, навчити визначати роль та завдання спеціаліста/фахівця із соціальної роботи   в процесі здійснення оцінки та планування послуг, ознайомити з особливостями активізації громади для підтримки вразливих сімей СЖО.

16:24 30.01.2019

Історична подорож на 101 день назад

Історична подорож на 101 день назад

З нагоди відзначення пам’ятної дати вшанування пам’яті Героїв Крут  центральною бібліотекою для учнів 8 – Б класу Чемеровецький НВК№1 «ЗОШ І-ІІІ ст., ліцей та МНВК» було проведено меморіальний компас: «Коли Ви вмирали - Вам дзвони не грали».  Під час заходу увагумолодібуло привернуто до важливості теми захистудержави, необхідностіподальшогозміцнення й розбудовиЗбройних Сил України як запорукинезалежностіУкраїни. Було проведено історичніпаралеліміжподіями початку 1918 року та реаліямисьогоднішнього дня, коли Україназновузмушенавиборювати та захищатисвоюнезалежність.

16:22 30.01.2019

Учасники МАН писали on-line контрольну

Учасники МАН писали on-line контрольну

Сьогодні для  членів  Малої академії наук відбувся  другий  етап Всеукраїнського конкурсу – захисту науково-дослідницьких робіт. На базі Чемеровецького навчально-виховного комплексу №1 «ЗОШ І-ІІІ ступенів, ліцей та МНВК» учні писали контрольну роботу в режимі on-lineз математики.  Як свідчать результати проведеного оцінювання, учасники успішно пройшли наукові випробування .

16:17 30.01.2019

Вшанували пам'ять Героїв Крут

Вшанували пам'ять Героїв Крут

Українських героїв, що завдали поразки російсько-більшовицькому війську, вшановують сьогодні в усій Україні. Нерівний  бій під залізничною станцією Крути 29 січня 1918 року тривав п’ять годин між 4-тисячним підрозділом російської Червоної гвардії під проводом есера Михайла Муравйова та загоном із київських курсантів і козаків «Вільного козацтва», що загалом нараховував близько чотирьох сотень вояків. Кілька десятків патріотів потрапили в полон до більшовиків і були страчені. У запеклій боротьбі  300 юнаків, студентів і козаків, затримали наступ Росії на Чернігівщині і дозволили УНР підписати мир у Першій світовій війні.

16:25 29.01.2019

Проведено перевірку роботи соціальних робітників

Проведено перевірку роботи соціальних робітників

Учора  з метою перевірка роботи соціальних робітників та обстеження умов проживання осіб, що перебувають на обліку,  працівники відділу з питань соціальної політики Людмила Кузнєцова та Алла Данілова здійснили  виїзд у села громади. Протягом дня відвідали 25 підопічних,  7 осіб - у селі Слобідка-Смотрицька та  18 осіб - у селі Біла. В ході обстеження проведено перевірку дотримання соціальними робітниками графіків роботи та індивідуальних планів надання послуг, забезпеченість дровами до кінця опалювального сезону, продуктами харчування першої необхідності та ліками.

16:20 29.01.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь