Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

У Степанівці висаджено Алею пам’яті

У Степанівці висаджено Алею пам’яті

Жителі Степанівського старостату приєдналися до еколого-освітнього заходу «Парк тисячоліть». З метою вшанування загиблого  у російсько-українській війні Героя - односельчанина  Євгена Зозулі  висаджено Алею пам’яті з 80 саджанців дуба.

17:04 18.04.2023

Модернізація процесу прибирання вулиць

Модернізація процесу прибирання вулиць

Прибирання вулиць – трудомісткий процес, для полегшення його і забезпечення результативності використовуються різні механізми та обладнання. Цього року парк спеціалізованих автомобілів КП «Комунсевіс» поповнився ще одною одиницею техніки саме такого призначення – як гуманітарна допомога з-за кордону волонтерами було завезено вакуумну підмітально-прибиральну машину з баком для сміття. Напередодні Великодніх свят вона уже почала працювати на вулицях  Чемеровець. Спеціалізований автомобіль  дає можливість якісно прибирати асфальтовані дороги від пилу, піску, дрібного щебеню. Він виконує весь комплекс робіт – від підмітання і завантаження сміття в бункер до його самоскидного вивантаження. Сучасна прибиральна комунальна техніка  прибирає узбіччя доріг у селищі і цими днями.

13:51 18.04.2023

Набуто нового управлінського досвіду

Набуто нового управлінського досвіду

З початку війни суттєво змінилися пріоритетні напрямки в організації діяльності селищної ради. Про це та про те, як організовується життя Чемеровецької громади в режимі воєнного стану Олександр Володимирович Собань поділився новим набутим досвідом з колегами з Вінниччини, Житомирщини, Черкащини, Івано-Франківщини та Хмельниччини в ході онлайн-конференції, ініційованої Вінницькою обласною асоціацією органів місцевого самоврядування. (За матеріалами Вінницької ОА ОМС)

13:50 18.04.2023

Дорогі земляки!

Дорогі земляки!

Від щирого серця вітаю Вас з одним із найвеличніших християнських свят – зі Світлим Великоднем! Нехай диво Воскресіння Христового об’єднає нас усіх, адже понад рік ми маємо єдину мрію: подолати темряву, яку принесла в Україну війна. Тож нехай добро якомога швидше осилить зло, а життя постане над смертю. Непохитної віри нам усім у Перемогу! Захисникам та захисницям нашим сили духу та Господньої опіки. Нехай мир та спокій у ці благословенні дні наповнюють серця кожного, затишок та благополуччя прийдуть у Ваші домівки, любов, доброта та турбота панують у Ваших родинах. Здоров’я та щастя Вашим близьким. Усіх земних благ Вам та Божого благословіння повсякчас!

06:00 16.04.2023

Внутрішньо переміщені особи отримують Великодні гостинці від Хмельницької ОВА

Внутрішньо переміщені особи отримують Великодні гостинці від Хмельницької ОВА

Традиційно у переддень великих релігійних свят українці пригощають смаколиками людей, які переживають певні труднощі в житті і потребують підтримки. Сьогодні та завтра усі вимушено переміщені особи, які зареєстровані на території нашої громади, мають змогу отримати Великодні подарунки від Хмельницької обласної військової адміністрації. Продукти харчування придбані за кошти державного бюджету. Вручення розфасованих наборів представникам громад  здійснювала Кам’янець-Подільська  районна військова адміністрація.  Уже сьогодні  старости розпочали відвідування переселенців з адресним вручення продовольчої допомоги. Нехай світле свято Воскресіння Господнього принесе усім нам мир та спокій.

11:48 14.04.2023

Традиційні передпасхальні прибирання

Традиційні передпасхальні прибирання

І хоч цьогорічна весна не дає можливості перед Великодніми святами зреалізувати усе заплановане, заходи прибирання, благоустрою та окультурення наших сільських просторів за сприятливої погоди активно проводяться. Прибираємо кладовища, парки та сквери, по сільських вулицях та обабіч центральних доріг. У Кугаївцях учора висаджували молоді липи та вишні на місці видалених аварійних дерев. А у Бережанці сьогодні при допомозі "Комунсервісу'' проводиться демонтаж паркану. Щовесни, перед Великоднем, по-господарськи, як тільки вміють українці, дбайливо прибираємо та прикрашаємо наші оселі та наші села, щоб були ошатні та милували погляд.

11:27 14.04.2023

Триденний  методичний  інтенсив для професійних  учительських спільнот. Калейдоскоп думок.

Триденний методичний інтенсив для професійних учительських спільнот. Калейдоскоп думок.

Запорукою якості освітнього процесу у закладах загальної середньої освіти  завжди є рівень професійної майстерності  педагогічних працівників.З метою удосконалення системи  надання якісних освітніх послуг  координаторами  методичної роботи закладів загальної середньої освіти Чемеровецької селищної ради  під час весняних канікул проведено  методичний інтенсив  «Урок – основна форма організації  освітньої діяльності». Вчительські спільноти у триденний термін  провели  методичні зустрічі, які активно обговорювалися у соціальних мережах, зпродукували нові ідеї та ініціативи, принесли нове бачення освітянських реформ!  

16:37 13.04.2023

Обмін досвідом щодо роботи у період воєнного стану

Обмін досвідом щодо роботи у період воєнного стану

         Сьогодні  селищний  голова Олександр Собань на запрошення Вінницької обласної Асоціації органів місцевого самоврядування взяв участь та був спікером міжрегіональної онлайн-конференції голів територіальних громад Вінницької, Хмельницької, Житомирської, Черкаської та Івано-Франківської областями на тему: «Обмін досвідом у вирішенні нагальних актуальних питань територіальних громад та органів місцевого самоврядування в умовах воєнного стану в Україні». Олександр Володимирович, представляючи Хмельниччину, поділився з присутніми досвідом Чемеровецької селищної ради в частині забезпечення реалізації пріоритетних завдань та основних напрямів діяльності в умовах режиму воєнного стану.    Міжрегіональна співпраця  територіальних громад на рівні їх керівників розвиватиметься надалі.

16:36 13.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь