A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Чемеровецький внесок у актив Української збірної

Чемеровецький внесок у актив Української збірної

Кілька днів тому в Австрії завершився Кубок світу з кікбоксингу WAKO. У змаганнях взяли участь понад 2000 учасників, що представляли 34 країни. Українська збірна  виборола 22 нагороди та в підсумку посіла 8 загальнокомандне місце.

11:17 24.03.2023

Задля поліпшення якості питної води

Задля поліпшення якості питної води

Днями у селі Бережанка розпочато  про­фі­лак­тичну де­зін­фекцію во­ди в кри­ни­цях. З настанням весни   заходи сезонного знезараження питної води у гро­мадсь­ких ко­ло­дя­зях та каптажах розпочато в усіх  селах громади.     Знезараження криничної води забезпечить покращення бактеріологічних показників якості води всього підземного горизонту даного населеного пункту.  

10:53 24.03.2023

За чистоту довкілля!

За чистоту довкілля!

З настанням стійкої теплої погоди у  селах громади активно розпочалися традиційні весняні толоки. Прибираємо скрізь – у скверах, парках, біля будівель та пам’ятників, вздовж узбіч доріг та на кладовищах. Долучаються усі – і працівники  сільських установ, і місцеві мешканці. Весняні прибирання і сприяють очищенню наших населених пунктів від сміття, що накопилося за зиму, і придають їм охайного та чепурного вигляду, що насправді для нас, українців, і звично, і приємно. Долучаймося до весняної акції усі – зробімо наш простір чистішим і привабливішим!

09:41 24.03.2023

Нетворкінг «Виклики та перспективи інституційного аудиту у закладах загальної середньої освіти  Чемеровеччини»

Нетворкінг «Виклики та перспективи інституційного аудиту у закладах загальної середньої освіти Чемеровеччини»

Методичний онлайн – нетворкінг з питання  обміну досвідом між керівниками відділу освіти, молоді та спорту Полонської міської ради, Полонського ліцею №1  та керівниками  закладів загальної середньої освіти Чемеровецької селищної ради  за участю  керівників ДСЯО в Хмельницькій  області  «Забезпечення якості освітнього процесу ЗЗСО відповідно вимог інституційного аудиту: виклики та перспективи» відбувся 22 березня  2023 року .

16:11 23.03.2023

Інтегрована підтримка через міждисциплінарні мобільні команди

Інтегрована підтримка через міждисциплінарні мобільні команди

За підтримки Української фундації громадського здоров'я в рамках проєкту  «Інтегрована підтримка через міждисциплінарні мобільні команди» завідувачка сектору соціальної роботи з сім'ями дітьми та молоддю відділу з питань соціальної політики селищної ради Галина Паламарчук взяла участь у тренінгу-навчанні,  який проходив 21-22 березня в м. Львові. Мета проекту - навчити спеціалістів Мобільних мультидисциплінарних команд   територіальних громад механізмам роботи з особами, постраждалими від ґендерно зумовленого насильства, виявляти, ідентифікувати випадки насильства, надавати соціально-психологічну допомогу особам, постраждалим від ґендерно зумовленого насильства,  в першу чергу дітям,  відпрацювати практичні алгоритми надання таких послуг, алгоритми перенаправлення та практики саморегуляції й відновлення спеціаліста.

16:48 22.03.2023

За надання неправомірної вигоди (хабара) поліцейським засуджено жителя Чемеровецької територіальної громади

За надання неправомірної вигоди (хабара) поліцейським засуджено жителя Чемеровецької територіальної громади

У жовтні 2022 року 57-річний житель Чемеровецької територіальної громади під час перебування в салоні поліцейського службового автомобіля надав працівнику поліції неправомірну вигоду (хабар) у розмірі 5000 гривень, за не притягнення до адміністративної відповідальності за адміністративне правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 130 КУпАП (керування транспортними засобами особами в стані алкогольного сп’яніння).

16:45 22.03.2023

За незаконні порубки на території Чемеровецької територіальної громади  засуджено двох місцевих мешканців.

За незаконні порубки на території Чемеровецької територіальної громади засуджено двох місцевих мешканців.

Двох жителів с. Степанівка засуджено Чемеровецьким районним судом за вчинення незаконних порубок дерев, вчинених на територіях чи об’єктах природно-заповідного фонду, за ч. 3 ст. 246 КК України.

16:44 22.03.2023

Більський продовольчий фронт в дії

Більський продовольчий фронт в дії

Днями у Білій знову кипіла активна робота по переробці свинини, придбаної за зібрані у селі  кошти. На кухні місцевого дитсадка маринувалося м’ясо для запікання,  закладалися консерви та м’ясні каші, а ще ліпилися вареники та готувалася морква по-корейськи. Усе продовольство домашнього приготування, до якого, як завжди, у   селі долучаються усі  - і чоловіки, і жінки, і місцеві, і переселенці - кожен,хто чим може, на днях буде відправлено на Херсонський напрямок. Ця підтримка  білян бойового духу знову буде високо емоційно сприйнята нашими захисниками. Ситий воїн – сильний воїн, і фізично, і морально! Тримаємо достойний рівень на усіх  фронтах!

16:05 21.03.2023

Весняна зустріч з виховної роботи

Весняна зустріч з виховної роботи

Весняну зустріч "на трьох пагорбах" - адміністративному, мотиваційному і творчому провели заступники директорів з виховної роботи. Проаналізовано завдання обласного конкурсу звітів про роботу роїв Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура") для молодшої вікової групи. Цікавою і свіжою ідеєю  була презентація у форматі печа-куча, яку підготували заступники-автори посібника "Мотиваційна майстерня". Творчо і креативно вдалося також розглянути питання організації дозвілля школярів під час канікул, реалізовуючи принцип  дитиноцентризму.

16:03 21.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь