Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Великодні гостинці з дому

Великодні гостинці з дому

Паски, ковбасні вироби,  продукти, медикаменти, засоби гігієни та інші необхідні речі – усі посилки святково-патріотично прикрашені відправляємо у ці передпасхальні дні  з кожного старостинського округу на Схід України для земляків-військових.  Все для того, аби наші захисники на Великдень відчували домашній затишок, атмосферу свята та те, що їх вдома чекають.  Дуже важливо  в теперішній непростий час, щоби ми  відчували підтримку один одного. Тож працюємо задля потужної підтримки продовольчого фронту для тих, хто на передовій. Щирі вітання з Великоднем надіслано цими днями з  Жердянського, Кочубіївського та Шидловецького старостатів. Сили духу та Божої опіки нашим воїнам-захисникам!

16:54 11.04.2023

Благодійна допомога для ВПО з Луганщини

Благодійна допомога для ВПО з Луганщини

На території  Чемеровецької  громади тимчасовий прихисток знайшли  близько  70 осіб з числа внутрішньо переміщених осіб, які до початку війни  проживали  в Луганській області. За сприяння гуманітарного штабу Луганської ОВА та Олексія Бабченка,  керівника Гірської міської військової цивільної адміністрації,  всі отримали продуктові набори та засоби для особистої гігієни.

16:53 10.04.2023

У селах громади кипить робота

У селах громади кипить робота

Задля створення святкового настою та підкріплення силу духу нашим захисникам, сьогодні працює продовольчий фронт громади. У селах розгорнуто міні-цехи з виготовлення домашніх великодніх смаколиків. Тут і м’ясні страви, і солодощі, і традиційно – паска та крашанки. Усе приготовлене з любов’ю та турботою цими днями відправлено з  Залучанського ,Чорнянського, Кормильчанського та Слобідко-Смотрицького старостатів до воїнів-земляків у різні точки ведення військових дій.

16:33 10.04.2023

Від кугаївчан для воїнів-земляків

Від кугаївчан для воїнів-земляків

Напередодні Великодня кугаєвецька громада активно зорганізувалася на підготовку подарунків та великодніх гостинців для воїнів-земляків.  Святкові смаколики, до виготовлення яких долучалися усім селом - паски, ковбаси , копченості, начинка, макарони запечені, м’ясні та овочеві консервації, пироги та печиво – уже відправлено для хлопців на передову. А ще за зібрані мешканцями села кошти при допомозі волонтерів  було придбано автомобіль,  проведено його техогляд та окремі ремонтні роботи.  І наразі земляки, котрі сьогодні несуть службу на «нулі», дякують односельцям за таке важливе для них сприяння у матеріально-технічному забезпеченні, оскільки попередній засіб пересування втратили під час виконання бойового завдання.  

15:32 10.04.2023

Шановні християни римо-католицької церкви!

Шановні християни римо-католицької церкви!

Щиро вітаю Вас зі світлими Великоднем, який Ви святкуєте сьогодні. Нехай це величне свято наповнить Ваші серця і душі світлим почуттям надії та любові, дарує щастя та добро, укріпить віру в Перемогу добра над злом. Здоров'я Вашим родинам, радості, достатку та благополуччя. З Воскресінням Христовим Вас!

08:31 09.04.2023

Шановна громадо!

Шановна громадо!

Дорогі віряни! Вітаю Вас усіх зі святом віри та добра - з Вербною неділею! Нехай це свято додає нам сили та стійкості подолати всі випробування. Добра  та благополуччя  у Ваші оселі, здоров'я Вашим родинам, Перемоги нашій  Україні, миру та процвітання нашій рідній землі! Божої благодаті усім!

08:29 09.04.2023

На пленарному засіданні селищної ради

На пленарному засіданні селищної ради

Сьогодні депутатами було розглянуто 136 питань порядку денного. За рекомендацією Хмельницької обласної ради, а також за ініціативою депутатів до порядку денного було включено та одноголосно підримано рішення Про забезпечення зміцнення національної безпеки у сфері свободи совісті та діяльності релігійних організацій на території Чемеровецької громади та Про припинення права користування земельними ділянками релігійним громадам УПЦ мп. Також затверджено ряд цільових програм, внесено зміни до Програми соціально-економічного розвитку та до бюджету селищної ради. Заслухано звіти старост Летавського, Почапинецького, Свіршковецького, Слобідко-Смотрицького, Степанівського, Хропотівського, Чорнянського, Шидловецького, Юрковецького та Ямпільчицького старостинських округів про роботу за 2022 рік.. Вирішено ряд питань господарського характеру та принято рішення із земельних питань.

17:08 07.04.2023

Виконком вирішив

Виконком вирішив

Сьогодні відбулося чергове засідання виконавчого комітету селищної ради. Серед питань, що були винесені на порядок денний – про окремі цільові програми, внесення змін до бюджету-2023, проведення весняних акцій з благоустрою, ряд питань соціального захисту різних категорій населення та захисту прав дітей, внесення змін до складу дорадчих органів, видачу дублікатів та видалення аварійних дерев. Обговорення питань завершилося прийняттям відповідних рішень.

17:04 07.04.2023

Завершила роботу атестаційна комісія ІІ рівня

Завершила роботу атестаційна комісія ІІ рівня

05 квітня 2023 року відбулося засідання атестаційної комісії ІІ рівня відділу освіти, молоді та спорту селищної ради, яке проводилося дистанційно за допомогою онлайн-зв’язку. Цьогоріч проатестовано 69 педагогічних працівників: із закладів дошкільної освіти 8 та 61 - закладів загальної середньої освіти. За результатами роботи атестаційної комісії: - 7 керівників закладів освіти відповідають займаним посадам, - 1 педагогічному працівнику ЗДО присвоєно кваліфікаційну категорію «спеціаліст другої категорії» , - 2 педагогів відповідають раніше присвоєній кваліфікаційній категорії «спеціаліст першої категорії», - 44 - відповідають раніше присвоєній кваліфікаційній категорії «спеціаліст вищої категорії», - 7 - присвоєно кваліфікаційну категорію «спеціаліст вищої категорії» - 13 учителів відповідають раніше присвоєному педагогічному званню «старший учитель», - 2 присвоєно педагогічне звання «старший учитель», а 8 учителів відповідають раніше присвоєному педагогічному званню «старший учитель», - 2 учителям початкових класів присвоєно педагогічне звання «учитель-методист» (за результатами сертифікації), 7 - відповідають раніше присвоєному педагогічному званню «учитель-методист». Також, атестаційною комісією прийнято рішення про відповідність раніше присвоєного педагогічного звання «вихователь-методист» одному вихователю ЗДО.

16:56 07.04.2023

Нові  спортивні досягнення  наших боксерів

Нові спортивні досягнення наших боксерів

Нещодавно на Чемпіонаті України з боксу серед юніорів та юніорок 2007-2008 років народження, у якому  брали участь біля 500 учасників, кращих боксерів з 24 областей,  Хмельницьку область представляли вихованці Чемеровецької школи боксу - Дудко Тимур, Надич Іван та Гурман Христина За результатами змагань Тимур Дудко   посів 9 місце з 25 учасників, провівши 2 поєдинки, Іван Надич  -  9 місце серед 18 учасників, а Христина Гурман  зайняла 3 місце серед 13 учасниць, провела 3 поєдинки, в двох перемогла.

16:39 07.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь