A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Гуманітарний вантаж з Кугаєвець на Схід

Гуманітарний вантаж з Кугаєвець на Схід

Кугаївчани вкотре відправили на Схід продовольчий вантаж і для наших захисників, і для місцевого населення, яке потребує гуманітарної підтримки. До його формування  долучилося і керівництво місцевого агроформування, і мешканці села.  Таким чином, чимало овочів із запасів ПП «АВС-Агро», тушонки м'ясні, овочеві консервації, варення, печиво, яблука, сало, смалець – від місцевих мешканців, а ще окопні свічки, шкарпетки, речі першої необхідності  для воїнам ЗСУ  відправлено учора за призначенням.

16:06 16.03.2023

Триває набір до батальйону патрульної поліції

Триває набір до батальйону патрульної поліції

Триває набір до батальйону патрульної поліції в м. Кам'янець-Подільський УПП в Хмельницькій області Департаменту патрульної поліції (територія обслуговування включає в себе весь Кам»янець-Подільський район,  зокрема, Чемеровецьку громаду.

13:27 16.03.2023

Благодійний внесок від  ветеранів

Благодійний внесок від ветеранів

Волонтерами Чемеровеччини уже повністю  технічно оснащено банно-пральний комплекс на колесах для потреб військовослужбовців.  Вчора до цієї справи долучилися представники хору ветеранів «Чебреці», які поруч з ринковою площею провели благодійний концерт. На виручені в ході акції кошти придбано усе необхідне для прання, а також засоби гігієни. А частина благодійних коштів передана на  оснащення чергового автомобіля-лазні, роботи з переобладнанню якого уже тривають.

11:49 16.03.2023

Під майбутній урожай городини

Під майбутній урожай городини

У природі вже весна. І в усіх населених пунктах громади наші мешканці планують і уже розпочинають городні роботи. В лютому цього року у селі Шидлівцях в приміщенні колишньої школи, яке було переоблаштовано під гуртожиток для внутрішньо переміщених осіб, оселилися нові мешканці, яких війна змусила покинути рідні домівки. В переважній більшості це літні люди. Але коли староста місцевого старостинського округу Петро Семенишин запропонував їм  зайнятися городництвом, охоче погодилися. Наразі колишні шкільні ділянки зорані. Згодом буде проведено культивацію грунту. А далі корінними мешканцями Херсонщини закладатиметься майбутній урожай домашньої городини на шидловецькій землі.     

16:34 15.03.2023

Проводяться ремонтні роботи на сільських дорогах

Проводяться ремонтні роботи на сільських дорогах

Цими днями грейдер КП «Комунсервіс» почав працювати на сільських дорогах старостинських округів півдня громади. Виконавши заплановані роботи з вирівнювання дорожного полотна під  висипання щебеню у Красноставцях, спеціалізована техніка переїхала у Жердя та розпочала поведення заходів з поточного ремонту вуличних доріг у цьому селі.

17:17 14.03.2023

Проведено роз’яснювальну роботу

Проведено роз’яснювальну роботу

Робочою групою з питань легалізації виплати заробітної плати при виконавчому комітеті селищної ради за участі начальника Чемеровецької державної податкової інспекції, представників   Нацполіції та головного спеціаліста відділу з питань соціальної політики  селищної ради   Тетяни Назарчук проведено роз'яснення податкового законодавства  власникам та працівникам торгових об'єктів  на предмет реєстрації найманих працівників. Крім того   проінформовано про обов'язкове застосування РРО/ ПРРО при проведенні розрахункових операцій, оформлення трудових відносин з найманими працівниками та необхідності своєчасної та в повному обсязі сплати податків і зборів до бюджету. Наголошено про проведення кампанії декларування доходів громадян за 2022 рік, про переваги подання звітів в електронному вигляді, сплату податкового боргу по майнових податках  та інші питання податкового законодавства.

17:14 14.03.2023

До уваги вимушено переміщених осіб

До уваги вимушено переміщених осіб

У рамках проєкту “ВідновиДІМ” Фонд енергоефективності компенсує для ОСББ заміну або ремонт пошкоджених блоків віконних і балконних дверей, зовнішніх і внутрішніх тамбурних дверей, ремонт фасадів і покрівлі будівлі, а також обладнання дахових котелень та інженерних мереж. 

15:00 10.03.2023

Біляни працюють на Перемогу

Біляни працюють на Перемогу

Більська громада не перестає вражати своєю активністю. Лиш відправили один гуманітарний вантаж на фронт, як уже організувалися на збір чергового. Працюють усі – і дорослі , і молодь  і діти, і місцеві мешканці, і переселенці. За зібрані кошти представниками молодшого покоління придбано тушонки, печиво, шкарпетки та інші речі першої необхідності . Більські господині напекли, насмажили та наварили домашніх смаколиків. А місцеві волонтери доставили з-за кордону 5 дизельних бензинових генераторів, які дуже знадобляться у облаштуванні солдатського побуту. Ініціативи переселенців у Білій очолила родина Красіних з Херсонщини, котрі зараз проживають у селі і разом з місцевими мешканцями допомагають нашим захисникам. Учора гуманітарний вантаж попрямував за призначенням.  

14:51 10.03.2023

Підсумкова нарада відділу з питань соціальної політики.

Підсумкова нарада відділу з питань соціальної політики.

Під час проведення наради начальник відділу Віталій Приймак підсумував  роботу відділу за 2022 рік та наголосив на основних завданнях  на 2023 рік. Серед пріоритетних напрямків роботи відділу у 2023 році буде робота з внутрішньопереміщеними особами, військовослужбовцями і їхніми сім’ями та надання соціальних послуг громадянам, які їх потребують.

14:25 10.03.2023

Відбулося засідання колегії Департаменту соціального захисту населення   Хмельницької  ОВА

Відбулося засідання колегії Департаменту соціального захисту населення Хмельницької ОВА

Працівники відділу з питань соціальної політики селищної ради взяли у ньому участь в онлайн- режимі. Під головуванням директора Департаменту Ірини Ковальчук підведено підсумки роботи структурних підрозділів райдержадміністрації з питань соціального захисту населення, виконавчих органів сільських, селищних, міських рад за 2022 рік.      Наголошено на основних пріоритетах соціальної сфери в 2023 році та поставлено завдання щодо надання соціальної підтримки та соціальних послуг населенню області.

14:22 10.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь