A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

XVІ Всеукраїнський конкурс шкільних малюнків «МОЇ ПРАВА: разом до перемоги» з нагоди Міжнародного дня захисту дітей

XVІ Всеукраїнський конкурс шкільних малюнків «МОЇ ПРАВА: разом до перемоги» з нагоди Міжнародного дня захисту дітей

Український координаційний центр з підвищення правової освіти населення за участі Української молодіжної правничої асамблеї, Благодійного фонду «Об’єднання світових культур» й Української асоціації підтримки творчої молоді запрошують учнів закладів загальної середньої освіти України віком до 18 років взяти учать XVІ Всеукраїнському конкурсі шкільних малюнків «МОЇ ПРАВА: разом до перемоги» з нагоди Міжнародного дня захисту дітей.

15:52 21.03.2023

Оперативна довідка  щодо ситуації пов'язаної із захворюванням населення на  COVID-19.

Оперативна довідка щодо ситуації пов'язаної із захворюванням населення на COVID-19.

За тиждень з 13 березня до 20 березня в Хмельницькій області  зареєстрували збільшення кількості нових випадків на 18,3 %.   Зокрема за тиждень  на Хмельниччині коронавірусну хворобу діагностували у 1583 особи, що на 290 більше, аніж тижнем раніше. Захворіли 212 дітей, що на 49 більше, ніж у період з 06 до 13 березня.  

15:39 21.03.2023

Черговий робочий тиждень відповідно до  плану розпочався з апаратної наради

Черговий робочий тиждень відповідно до плану розпочався з апаратної наради

Черговий робочий тиждень відповідно до  плану розпочався з апаратної наради за участі керівників виконавчих органів та старост громади. В її ході розглянуто всі нагальні господарські та організаційні питання. Скоординовано діяльність усіх структур у їх взаємодії продовж наступних днів. У зібранні також взяв участь Сергій Москалюк, керівник Чемеровецького відділення Кам’янець-Подільського районного відділу ДУ "Хмельницький обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України", який ознайомив присутніх з рядом важливих та актуальних питань. 

15:33 21.03.2023

Гуманітарний вантаж з Кугаєвець прибув на Схід

Гуманітарний вантаж з Кугаєвець прибув на Схід

Наприкінці минулого тижня з Кугаєвець на Схід вирушив великий гуманітарний вантаж для військових і для населення деокупованих територій. Усе зібране спільними зусиллями - і продовольство, і речі першої необхідності  - уже прибуло до пунктів призначення. Зустрівши волонтерів з Чемеровеччини, воїни-захисники передали слова щирої вдячності кугаївчанам за матеріальну і емоційну підтримку.

16:35 20.03.2023

Вітання з професійним святом працівників ЖКГ !!!

Вітання з професійним святом працівників ЖКГ !!!

19 березня – професійне свято в працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення.  Шановні комунальники! Сфера комунального господарства завжди була вагомою в житті суспільства. Сьогодні ЖКГ залишається однією з головних сфер, яка, за будь яких умов, забезпечує комфортні умови життя тисячам людей. Це, насамперед, тепло, світло, вода в будинках, школах, садочках, лікарнях, а ще – благоустрій і краса наших населених пунктів. Ви підтримуєте безперебійне функціонування об’єктів критичної інфраструктури.

08:17 19.03.2023

Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів

Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів

До Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів надійшло інформаційне повідомлення системи швидкого оповіщення про харчові продукти і корми (Rapid Alert System for Food and Feed, RASFF) від 10 лютого 2023 року № 2023.7639-fup 4, стосовно виявлення Salmonella enterica ser. Enteritidis в курячих четвертинах, що експортувалися з Польщі (виробник: Cedrob S.A., Poland; відправник: AMP Logistyka Sp. z o.o., Poland) до України (одержувач: ТзОВ «ВІЗІЯ ТРЕЙД», вул. Надпільна, 261/101, м. Черкаси).

15:53 17.03.2023

Благодійна допомога від «Право на захист»

Благодійна допомога від «Право на захист»

Сьогодні у приміщенні бібліотеки представники БФ «Право на захист»   проводили реєстрацію тих  вимушено переміщених осіб, які ще взагалі не отримували грошової допомоги в розмірі 2 220 гривень в місяць і  відповідають визначеним критеріям попереднього анкетування. 

15:06 17.03.2023

Чергова підтримка від Червоного Хреста

Чергова підтримка від Червоного Хреста

Сьогодні у  приміщенні Інклюзивно- ресурсного центру працювали представники Червоного Хреста України з м. Камянець-Подільський, які здійснювали реєстрацію мешканців громади пільгових категорій,  що прихистили у себе внутрішньо переміщених осіб.

15:04 17.03.2023

Для потреб ЗСУ! Задля Перемоги!

Для потреб ЗСУ! Задля Перемоги!

Сьогодні на Центральній площі селища волонтери громади продемонстрували результат роботи останніх тижнів – переобладнану з вантажівки пересувну лазню з пральнею, яку днями буде відправлено для потреб Збройних Сил України на передову нашим захисникам. Селищний голова Олександр Собань щиро подякував за прикладну громадянську позицію, активну участь у громадській діяльності,                                                           вагомий особистий внесок у розвиток волонтерського руху  на Чемеровеччині, ініціативність, відповідальність та професіоналізм                               у  забезпеченні  оснащення автомобілів  для  потреб Збройних Сил України  ініціаторам та активним учасникам цього благодійного проєкту - Артему та Олександру Малишеним та Анатолію Гульку. Висловив надію, що і надалі спільними зусиллями влади, волонтерів – підприємців, волонтерів – аграріїв та багатьох мешканців громади ми зможемо надавати суттєву підтримку ЗСУ. Артем Малишен у свою чергу висловив вдячність усім,  хто долучився до втілення в життя такої важливої справи, на усіх етапах реалізації задуманого. Слава Україні та її доблесним Збройним Силам!  Разом до Перемоги!

17:55 16.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь