Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Передвеликодня поїздка до друзів-військових

Передвеликодня поїздка до друзів-військових

Непередодні Великодніх свят наші волонтери побували у одній з військових частин, що наразі дислокується на Запорізькому напрямку, з якою уже тривалий час підтримуються дружні стосунки. Цього разу військовим передано банно-пральний комплекс на колесах, до переоснащення та наповнення  якого долучалися усі в громаді,  автомобіль пікап, резинові чоботи та військові комбінезони, привезені волонтерами з-за кордону, а також поповнено продовольчий запас у передсвяткові дні.

15:11 13.04.2023

Рейд «Сім'я» проведено у Шидлівцях

Рейд «Сім'я» проведено у Шидлівцях

Спеціалістами служби у справах дітей спільно з інспектором ювенальної превенції систематично проводяться профілактичні рейди «Діти вулиці», «Підліток», «Сім’я», «Канікули». Сьогодні рейд «Сім'я» здійснено у Шидловецькому старостаті. Під час виїзду обстежено матеріально-побутові умови проживання, забезпеченість  одягом, взуттям та продуктами харчування у Шидловецькому гуртожитку сімейного типу для вимушено переміщених осіб. За результатами рейду складено відповідні акти. З батьками дітей проведено індивідуально-профілактичні бесіди щодо відповідальності за неналежне виконання батьківських обов`язків по вихованню, утриманню та розвитку дітей.

16:50 12.04.2023

Подаруймо воїнам свято

Подаруймо воїнам свято

Волонтерський рух  охопив нашу громаду з початку війни. А у ці передсвяткові дні він особливо активізувався. Великдень - свято надзвичайно шановане та величне у нашого народу. Воно є символом перемоги добра над злом, світла над пітьмою, віри над безнадією. Мабуть тому  саме такі настрої об'єднали  усіх мешканців сіл Свіршковецького та Сокиринецького старостинських округів, які уже кілька днів поспіль готують домашні смаколики, формують  та направляють великодні гостинці для наших мужніх захисників у всі напрямки на карті воєнних дій.  

16:46 12.04.2023

Ділимося радістю Воскресіння Христового

Ділимося радістю Воскресіння Христового

Масштабна благодійна акція напередодні Великодніх свят активно проходить у нашій громаді. Щоб подарувати приємні миті світлого свята Христового Воскресіння  бійцям доблесних Збройних Сил України, які   у ці дні знаходяться на передовій, на сторожі нашого спокою.  готуються великодні гостинці – традиційні домашні  смаколики - копчені і печені, м’ясні і  солодкі, а ще продукти тривалішого зберігання, засоби особистої гігієни та інше найнеобхідніше.

16:40 12.04.2023

Шановні мешканці громади!

Шановні мешканці громади!

Звертаємо вашу увагу на те, що відповідно наказу першого заступника начальника Хмельницької обласної військової адміністрації Сергія Тюріна від 11.04.2023 року № 87 «Про встановлення комендантської години на території області 16 квітня 2023 року»  у ніч з 15 на 16 квітня комендантська година встановлена з 00.00 до 03.00.

08:40 12.04.2023

Виконуватимемо заплановане

Виконуватимемо заплановане

На поточний рік серед важливих завдань для першочергового вирішення залишається забезпечення мешканців громади якісною питною водою та безперебійне функціонування наявних водомереж. Днями завезено 1500 метрів труби для водозабезпечення  жителів  вулиць Шевченка та  Лесі Українки у селі Чорна та 700 метрів водопровідних труб у Зарічанку для прокладання водогону  по вулицях Шевченка та Кам»янецькій. Труби  пидбано в рахунок угоди про соціальне партнерство між селищною радою тз агрофірмою «КОНТИНЕНТАЛ Фармерз Груп».  Техніку для перевезення  надала   селищна рада.

17:23 11.04.2023

Поділимося Великодньою атмосферою

Поділимося Великодньою атмосферою

Над тим, щоб подарувати атмосферу Великодня захисникам на передовій  натхненно працюють сьогодні усі в  громаді. Великодні гостинці від жителів Бережанського, Зарічанського та Почапинецького старостатів отримають як військові-односельчани, так ті захисники, яких волонтерські групи з цих населених пунктів підтримують уже тривалий час.  Військовим на передову цього разу   доставлять пасочки, ковбасні та м’ясні вироби домашнього приготування, крашанки,   запіканки, солодощі, домашній хліб та багато інших великодніх гостинців та необхідних речей, а також дитячі малюнки та листівки з вітаннями та побажаннями.

17:06 11.04.2023

Великодні гостинці з дому

Великодні гостинці з дому

Паски, ковбасні вироби,  продукти, медикаменти, засоби гігієни та інші необхідні речі – усі посилки святково-патріотично прикрашені відправляємо у ці передпасхальні дні  з кожного старостинського округу на Схід України для земляків-військових.  Все для того, аби наші захисники на Великдень відчували домашній затишок, атмосферу свята та те, що їх вдома чекають.  Дуже важливо  в теперішній непростий час, щоби ми  відчували підтримку один одного. Тож працюємо задля потужної підтримки продовольчого фронту для тих, хто на передовій. Щирі вітання з Великоднем надіслано цими днями з  Жердянського, Кочубіївського та Шидловецького старостатів. Сили духу та Божої опіки нашим воїнам-захисникам!

16:54 11.04.2023

Благодійна допомога для ВПО з Луганщини

Благодійна допомога для ВПО з Луганщини

На території  Чемеровецької  громади тимчасовий прихисток знайшли  близько  70 осіб з числа внутрішньо переміщених осіб, які до початку війни  проживали  в Луганській області. За сприяння гуманітарного штабу Луганської ОВА та Олексія Бабченка,  керівника Гірської міської військової цивільної адміністрації,  всі отримали продуктові набори та засоби для особистої гігієни.

16:53 10.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь