A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

БЕЗПЕКА ДІТЕЙ ПІД ЧАС ЛІТНІХ КАНІКУЛ

БЕЗПЕКА ДІТЕЙ ПІД ЧАС ЛІТНІХ КАНІКУЛ

Працівниками служби у справах дітей спільно зі старостою села Юрківці Сергієм Бартковим та інспектором сектору ювенальної превенції Кам’янець-Подільського районного управління поліції Діаною Свято проведено перевірку умов утримання та виховання дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах та дітей, які перебувають на території сіл Юрківці та Теремківці.

16:33 17.08.2022

Розгляд звернень за місцем проживання громадян

Розгляд звернень за місцем проживання громадян

Нещодавно від жителів вулиці Соборна у селі Жердя   надійшло звернення  щодо врегулювання земельних відносин та   визначення місця облаштування септика. Комісія у складі  представників   Управління Держпродспоживслужби   та структурних підрозділів селищної ради  в ході виїзду безпосередньо на місце, ознайомившись з усіма обставинами, прийняла компромісне для усіх сторін рішення про врегулювання спірного питання в рамках чинного законодавства.

17:15 16.08.2022

Андріївський старостат готується до опалювального сезону

Андріївський старостат готується до опалювального сезону

Уже кілька погожих днів   бригада майстрів, які видаляють аварійні та сухостійні дерева, працювала в Андріївці над формуванням запасів твердого палива на зиму. Наразі заготовлено близько 40 кубів паливних дров.

16:48 16.08.2022

Гостинці для ЗСУ

Гостинці для ЗСУ

Кожен сьогодні допомагає армії тим , чим може.   І ця підтримка для наших воїнів і значима, і необхідна.  Тож працівники Жердянського старостату,  культури та учасники ансамблю «Мальви»   в черговий раз   організували роботу цеху з виготовлення консервів.  185 банок  м’ясних кашів  зготували жердянські волонтери. 80 банок вже передано як продовольча підтримка для фронту.

15:19 16.08.2022

Вирушили до дитячого табору  «Лісова пісня»

Вирушили до дитячого табору «Лісова пісня»

 В підтримку ініціативи Благодійного фонду «МИ ПОРУЧ»  Хмельницькою обласною радою  розпочато національно-патріотичний проєкт « ПОДІЛЛЯ мрій». З метою забезпечення відпочинку та оздоровлення дітей  наших військових в літніх таборах, виховання патріотично свідомих громадян України, надання психологічної підтримки дітям в умовах війни  сьогодні діти з нашої громади поїхали на 14-денний  відпочинок та оздоровлення до дитячого табору  ЕКОЛенд  «Лісова пісня»

17:34 15.08.2022

За сприяння Товариства  Червоного Хреста

За сприяння Товариства Червоного Хреста

Сьогодні на території Чемеровецької громади працювала медико-психологічна бригада представників Хмельницького та Кам’янець-Подільського Товариства  Червоного Хреста. В складі бригади – лікар-терапевт, медична сестра, психолог дитячий і психолог дорослий. Спеціалістами було проведено скринінг основних показників здоров’я внутрішньо переміщених осіб, які проживають в гуртожитку Чемеровецького медичного коледжу, консультування та надання допомоги дорослим в таблетованому вигляді, а дітям були запропоновані вітаміни.

17:23 15.08.2022

Завдання – поліпшення охорони здоров’я мешканців громад

Завдання – поліпшення охорони здоров’я мешканців громад

Минулої п’ятниці селищний голова Олександр Собань разом з директором Чемеровецької багатопрофільної лікарні взяв участь у нараді під головуванням начальника  обласної військової адміністрації Сергія Гамалія, в ході якої розглядалося питання реалізації на місцевому рівні  програми поліпшення охорони здоров’я мешканців громад Хмельниччини.  Також зазначено та продемонстровано міжнародну підтримку в частині оновлення лікувального обладнання для медичних установ. На прохання української влади Французьке Міністерство економіки, фінансів, промислового та цифрового суверенітету також закупило для українських медиків ноутбуки, 5 з них отримала наша лікарня.  

16:26 15.08.2022

Проводяться облицювальні роботи

Проводяться облицювальні роботи

Навіть у теперішні часи, коли фінансової спроможності вистачає лише на вирішення проблемних питань господарського характеру побутового рівня у селі Почапинці активно продовжують розпочату справу – облицьовують  плиткою підніжжя пам’ятного  меморіального  комплексу, що в центрі села. Матеріалами посприяло в рахунок угоди про соціальне партнерство Товариство  « Агро Холдинг – 2012». Приватний підприємець Віталій Кухар допоміг у придбанні цементу. До виконання робіт староста села Віталій Загородній зорганізував місцевих майстрів.   

16:22 15.08.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь