A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

ОГОЛОШЕННЯ!

ОГОЛОШЕННЯ!

09.06.2022 року о 09.00 годині в актовій залі Чемеровецької селищної ради  відбудеться засідання  постійних комісій.

17:02 08.06.2022

8 червня 2022 року відбувся конкурс на визначення опорного закладу освіти Чемеровецької селищної ради

8 червня 2022 року відбувся конкурс на визначення опорного закладу освіти Чемеровецької селищної ради

Під головуванням заступника селищного голови Повар Юлії члени комісії розглянули пакет документів від керівника Чемеровецького НВК №2 Сергія Сльоти. Сергій Миколайович надав повну інформацію згідно умов проведення Конкурсу. Члени комісії одноголосно прийняли рішення рекомендувати  Чемеровецький НВК №2 на отримання статусу опорний.

15:41 08.06.2022

Вийшли чудові патріотичні  картини

Вийшли чудові патріотичні картини

Чемеровецький Цетр культури, дозвілля і мистецтва  продовжує серію майстер-класів для дітей-переселенців. Так, учора, в Парку відпочинку відбувся пленерний етюд під керівництвом художника Інни Мельниченко. Кожен учасник заходу мав можливість виплеснути свої емоції на аркуші паперу і за допомогою гуашевих фарб намалювати літній пейзаж. Діти з креативом підходили до створення малюнку, використовуючи листя каштану, ватні диски, трубочки та губки. Вони набули впевненості в собі, подолали «страх чистого аркуша паперу» і почали  відчувати себе маленькими художниками. Активно долучалися до пленеру також і батьки маленьких гостей.

14:14 08.06.2022

УВАГА! ВИБУХОНЕБЕЗПЕЧНІ ПРЕДМЕТИ!!!

УВАГА! ВИБУХОНЕБЕЗПЕЧНІ ПРЕДМЕТИ!!!

Кам’янець-Подільське РУ ГУ ДСНС у Хмельницькій області інформує,при  знаходженні вибухонебезпечного предмету (ВНП) або схожого на нього предмета необхідно: добре запам’ятати місце знаходження ВНП; встановити попереджувальні знаки або огорожу навколо ВНП; негайно оповістити про небезпечну знахідку в місцеві органи влади. Для пристрою огорожі можливе використання різних підручних матеріалів (жердини, мотузки, шматки матерії, каміння та інші). При знаходженні ВНП категорично забороняється: - брати їх до рук, наносити по ним удари, робити спроби розібрати ВНП; - переносити або перекатувати з місця на місце; - кидати їх в вогнище або розводити над ними полум’я; - збирати та здавати їх як металобрухт. Пам’ятайте:  після вашого повідомлення фахівці аварійно-піротехнічного підрозділу Міністерства з питань надзвичайних ситуацій знешкодять ВНП встановленим порядком. Не допускайте самі  та утримуйте інших від порушень правил поведінки при знаходженні ВНП. Негайно повідомляти місцевим органам влади про знаходження вибухонебезпечних предметів - громадський обов’язок кожної людини! В разі виявлення ВНП необхідно сповістити будь який най­ближче розташований орган виконавчої влади: сільську (міську) раду; дільничного поліцейського; райдержадміністрацію; чергових районного відділення ДСНС- телефон 101; чергових поліції – телефон 102

11:56 08.06.2022

Узаконення актів реєстрації цивільного стану у Жерді

Узаконення актів реєстрації цивільного стану у Жерді

Сьогодні на віддаленому робочому місці Чемеровецького центру надання адміністративних послуг у Жерді проведено державну реєстрацію шлюбу. Свідоцтво про створення нової сім’ї Володимиру Ясінському та Катерині Остафійчук вручила адміністратор ЦНАПу  Катерина Дідур.

16:49 07.06.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь