A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Проведено ремонтні роботи на свердловині у Демківцях

Проведено ремонтні роботи на свердловині у Демківцях

Останнім часом стали помітні втрати води на свердловині у Демківцях. Працівниками «Комунсервісу» було виявлено  причини. Сьогодні майстри поміняли засувки та усунули неполадки. Наразі  відновлено роботу насоса, водонапірна башта наповнюється водою. Водопостачання до осель мешканців села буде відновлено.

16:25 14.06.2022

Українська книга надихає

Українська книга надихає

Літо лише почалося, а вже страшно втрачати хоча б мить. Тому пропонуємо ловити попутну хвилю! Читаймо книжки, які накочують свіжими хвилями й огортають солоним вітром, й надихаймося на незабутні літні місяці. Та  найголовніше обираємо книги українською, адже вони - як і українська літературна традиція – явище хоч і молоде, однак, цілком сформоване і самобутнє. Причин тому чимало, та головна з них – непроста українська історія. В ідеалі розкрити для себе хід усіх  важливих для українців процесів державотворення, пізнати світ, розкрити себе як особистість, цікаво провести літній час усім охочим допоможуть нові сучасні книги від УІК, та інші не менш цікаві книги  обрані юними користувачами в ході  PR-акції «Спійманий за читанням кльової книги».

16:23 14.06.2022

У Кугаївцях сьогодні займалися квітковим дизайном.

У Кугаївцях сьогодні займалися квітковим дизайном.

З ранньої весни кугаївчани працюють на креативним облаштуванням сільських просторів. На в»їздах до вулиць та по центральній дорозі, біля установ та пам»ятників  створюються патріотичні композиції та висаджують квіти. А сьогодні працівники старостату та закладів культури оновили квіткові території саджанцями чорнобривців. Нехай ці символічні для нас, українців, квіти милують своєю красою і місцевих мешканців, і подорожніх.

16:22 14.06.2022

Ліквідовано порив на водогоні у Бережанці

Ліквідовано порив на водогоні у Бережанці

Днями стався порив на одній із віток сільських водомереж у селі Бережанка, яка забезпечує питною водою мешканців вулиць Центральна, Богдана Хмельницького та Лесі Українки. Працівники КП «Комунсервіс» сьогодні виявили місце неполадок на водогоні та провели ремонтні роботи.  В результаті - водопостачання відновлено.

16:21 14.06.2022

Ремонтні роботи на сільських дорогах продовжуються

Ремонтні роботи на сільських дорогах продовжуються

Сьогодні продовжуються поточні ремонти на сільських дорогах після грозових дощів. Так, у Бережанці комунальна техніка працювала на вулиці Садовій та Богдана Хмельницького. А у Юрківцях при допомозі техніки місцевого агроформування ПП «Україна-Агро-2С» вирівняно дорожнє полотно по вулицях Центральній, Світанковій та дипломата Капиці і у Теремківцях -  по Назарія Яремчука. Проведені роботи забезпечать більш комфортний для автомобілістів проїзд сільськими вулицями.

16:18 14.06.2022

Ремонт громадських криниць у Жерді

Ремонт громадських криниць у Жерді

 Належне утримання криниць у селах – гарантія споживання мешканцями якісної питної води. Сьогодні   проводилися ремонтні роботи на криницях громадського користування, що по вулиці Лесі Українки у Жерді. Участь у здійсненні ремонту взяли і мешканці вулиці.   

16:11 14.06.2022

Занняття з  артерапії стають улюбленими

Занняття з артерапії стають улюбленими

На базі Більської сільської бібліотеки майстринею Анастасією Каніщук сьогодні проведено чергові заняття з атртерапії.  Їх з радістю відвідують як діти з внутрішньо переміщених сімей, так і юні більчани. Серед різних видів художнього мистецтва діти опановують і малюнок на тканині, зокрема,  на футболках, джинсах, худі тощо, які згодом зможуть носити чи подарувати друзям. Головною метою занять, зі слів організаторки, є творчий розвиток дітей, опанування нових видів мистецтва, розкриття творчих здібностей, розширення кола знайомств та спілкування дітей. Фарби та пензлі Анастасія забезпечує самотужки.

14:35 13.06.2022

Доповнено перелік адмінпослуг

Доповнено перелік адмінпослуг

На останній сесії селищної ради за поданням керівника Центру надання адміністративних послуг Олега Коробчука депутати прийняли рішення щодо поповнення наявного переліку   ще 25 послугами соціального характеру. Також  дозвіл на надання послуг ДРАЦС  надано адміністратору  на віддаленому робочому місці   у Вишнівчику. Наразі загальна кількість послуг, що надається сьогодні у ЦНАПі, становить 273 та охоплює усі запити та потреби споживачів.

14:34 13.06.2022

Волонтерський рух не збавляє темпів

Волонтерський рух не збавляє темпів

       На минулому тижні волонтерами з Чемеровеччини, які вже мають досвід  доставки гуманітарних вантажів у прифронтові зони,  знову за двома маршрутами направлялися автомобілі  та амуніцію для Збройних Сил України. Авто для військових довантажувалися у Кугаївцях та Ямпільчику продовольством тривалого зберігання. З Кочубієва  воїнам- односельцям  направлено «Новою поштою» адресні посилки з продуктами та речами першої необхідності.  Жердянська громада зорганізувалася та відправила м'ясні консерви, сало, шкарпетки та інші найнеобхідніші речі для військових, що лікуються у госпіталі. Для воїнів, що проходять курс лікування,  також пекли пиріжки та заготовляли вареники у Зарічанці.

14:31 13.06.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь