A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Розпочато косметичний ремонт у Вишнівчицькому дитсадку «Берізка»

Розпочато косметичний ремонт у Вишнівчицькому дитсадку «Берізка»

Цьогоріч Вишнівчицький сільський ДНЗ «Берізка» став тимчасовим прихистком для багатьох сімей, які вимушені були покинути свої домівки і переселитися у нашу громаду. Наразі гості знаходять собі   помешкання у селах старостинського округу, а у звільнених приміщеннях допомагають працівникам дитсадка зробити косметичний ремонт. Матеріали для проведення робіт на суму 6 000 грн. придбано за рахунок приватного підприємства "УКРАЇНА-АГРО-2С".

16:16 16.06.2022

Продовжуємо допомагати та підтримувати

Продовжуємо допомагати та підтримувати

Мешканці населених пунктів продовжують підтримувати бойовий дух своїх земляків-воїнів, які нині перебувють у військових частинах, що проходять злагодження,  чи знаходяться у найгарячіших точках бойових дій. Так, днями мешканці Кормильча адресували «Новою поштою» посилки для своїх односельців з   продуктами   тривалого зберігання та речами першої необхідності. Нехай ці гостинці з дому додають снаги нашим захисникам! А гуманітарна підтримка  переселенцям стала щоденною справою для жителів   нашої громади. Сьогодні продуктами харчування переселенцям, що проживають у дитячому садочку «Червона калина» допомагали мешканці Чорної.

15:56 16.06.2022

Грайте футбол! Перемагайте!

Грайте футбол! Перемагайте!

Нове дихання отримала футбольна команда «Нива» села Летава з появою   тренера Віктора Ляшенка. Віктор Олександрович прибув у  Летаву, вимушено виїхавши з  окупованого Маріуполя.  Тренування  дають можливість молоді організувати корисне дозвілля, займатися улюбленим видом спорту, а тренер допомагає відпрацьовувати майстерність, підтримувати  хорошу спортивну форму та  гартувати командний дух.

13:40 16.06.2022

Ремонтні роботи на  дорогах Свіршковецького старостату

Ремонтні роботи на дорогах Свіршковецького старостату

Продовжуються поточні ремонти на сільських дорогах після сильних грозових дощів, які випали минулого тижня. Так, у селах Свіршківці та Демківці, де дорожнє покриття більшості вулиць зазнало серйозного пошкодження, працювала техніка КП «Комунсервіс» селищної ради. Наразі дорожнє полотно вирівняно.   

11:36 16.06.2022

Селищний голова знову зустрівся з військовослужбовцями

Селищний голова знову зустрівся з військовослужбовцями

Постійна матеріальна підтримка Збройним Силам України для Чемеровецької громади стала обов»язком та відповідальною справою. Сьогодні селищний голова Олександр Собань спільно з представниками другого відділу Кам'янець-Подільського районного територіального центру  комплектування та соціальної підтримки знову побував у одній з військових частин, де несуть службу наші земляки.  Передали військовим те, у чому наразі була нагальна потреба – оргтехніку та маскувальні сітки, виготовлені у Більському старостаті. Олександр Володимирович  висловив вдячність  військовослужбовцям за гідне несення служби та запевнив у допомозі та підтримці надалі. 

16:56 15.06.2022

Врегулювали земельні спори

Врегулювали земельні спори

Постійно працює комісія  з питань врегулювання  земельних та житлово-комунальних відносин при виконавчому комітеті Чемеровецької селищної  ради. Днями здійснено ряд виїздів в населені пункти громади. У селі Жердя обстежено земельні ділянки, у селах Юрківці та Теремківці встановлено межові знаки на місцевості.

16:47 15.06.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь