A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Залишаємося гідними наших Героїв!

Залишаємося гідними наших Героїв!

 Сьогодні, 20 лютого, на Центральній площі селища біля Пам’ятного знака борцям за Незалежність України відбулися  заходи з вшанування  пам'яті Героїв Небесної Сотні. До підніжжя поклали квіти та лампадки керівництво громади, учасники подій на Майдані, військові, працівники установ та організацій. У своєму виступі перед присутніми селищний голова Олександр Собань зазначив: « У цей день ми  згадуємо трагічні події  лютого 2014 року, коли в ході Революції Гідності відбулися масові розстріли протестувальників  у центрі столиці, на Майдані Незалежності. Впродовж десяти років, будучи гідними їх подвигу, ми виборюємо сьогодні майбутнє України у повномасштабній війні. Ми  будемо достойні великої людської, громадянської і національної відваги та самовідданості, сили духу і стійкості  воїнів Небесної Сотні, які змінили хід історії нашої держави, усіх, хто віддав своє життя за ідеали демократії та права і свободи українців. Учасники заходу спільно з представниками духовенства склали спільну молитву за українське військо, за український народ і за майбутнє вільної України.

10:54 20.02.2024

Шановна громадо!

Шановна громадо!

 20 лютого – День Героїв Небесної Сотні. Цьогоріч вдесяте Україна вшановуватиме пам’ять Героїв Небесної Сотні. Вдесяте в умовах війни з росією.

10:09 20.02.2024

Відвідали сім'ї з дітьми

Відвідали сім'ї з дітьми

 З метою контролю за станом справ   поліцейські офіцери громади Олександр Муляр та Руслан Реджепов разом зі старостою села Жердя Володимиром Дюком відвідали сьогодні сім'ї, що перебувають у складних життєвих обставинах. З батьками проведено профілактичну бесіду з метою захисту та запобігання порушення прав дітей.

16:36 19.02.2024

Допомога  від районної ради

Допомога від районної ради

 Сім'ї, що потрапили у складні життєві обставини, які проживають на території громади, отримують допомогу від Кам'янець-Подільської районної ради.  Продуктові набори, засоби гігієни, пледи та теплі шкарпетки, іграшки для дітей стануть приємною та суттєвою допомогою таким сім'ям.

16:33 19.02.2024

Проводяться заходи благоустрою у селах громади

Проводяться заходи благоустрою у селах громади

     У населених пунктах громади продовжуються роботи з благоустрою. Так, в селі Бережанка проведено викошування молодої порослі в Парку Слави, а в Ямпільчику – прибирання території, прилеглої до адміністративного приміщення старостату.

16:12 19.02.2024

Обслуговування системи вуличного освітлення

Обслуговування системи вуличного освітлення

 В селах Юрківці та Теремківці проведено поточний ремонт системи вуличного освітлення, зокрема, заміну електроламп на ліхтарях. До ремонтних робіт було залучено працівників та техніку КП «Комунсервіс».

16:10 19.02.2024

Ремонт водонапірної вежі

Ремонт водонапірної вежі

 Працівниками КП «Комунсервіс» із залученням техніки підприємства сьогодні проводяться ремонтні зварювальні роботи  на водонапірній вежі у селі Зарічанка.

16:07 19.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь