A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Ремонт водонапірної вежі

Ремонт водонапірної вежі

 Працівниками КП «Комунсервіс» із залученням техніки підприємства сьогодні проводяться ремонтні зварювальні роботи  на водонапірній вежі у селі Зарічанка.

16:07 19.02.2024

Обласні олімпіади фінішують…

Обласні олімпіади фінішують…

 Завершується ІІІ , обласний етап  Всеукраїнських олімпіад з навчальних предметів. Інформаційні технології, хімія та трудове навчання( технології ) принесли юним інтелектуалам  Чемеровеччини чотири призових місця .  Диплом ІІІ ступеня на обласному етапі Всеукраїнської олімпіади  з інформаційних технологій  виборов одинадцятикласник Чемеровецького ліцею  №2  Пагор Максим( вчителька  Оксана Карнасевич ). Дипломом ІІ ступеня   нагороджено десятикласника Чемеровецького ліцею №1 Марчука Владислава з хімії  ( вчителька Олена Марчук ). Два дипломи ІІІ ступеня вибороли здобувачі освіти Чемеровецького ліцею №2 з трудового навчання  - Похно Іван та Подлуцький Сергій ( учитель Петро Вовк).  Вітаємо наших призерів із здобутками та дякуємо за гарний результат. Гарний старт  - успішний фініш!

14:43 19.02.2024

Запрошуємо волонтерів до співпраці з  Кам'янець-Подільським районним сектором №3 з питань пробації

Запрошуємо волонтерів до співпраці з Кам'янець-Подільським районним сектором №3 з питань пробації

 Одним з чинників, які здійснюють негативний вплив на розвиток нашого суспільства і держави, нині є рівень злочинності. Це негативно впливає на безпеку людей, їх життєдіяльність, нормальні відносини в родинах та суспільстві, сталість моральних правил співжиття

09:39 19.02.2024

19 лютого - День Державного Герба України

19 лютого - День Державного Герба України

Щороку 19 лютого українці відзначають День Державного Герба України. Наша держава має 3 офіційні символи – Державний Герб, Державний Прапор та Державний Гімн. Саме вони є уособленням українського народу, його культури та звичаїв.  Згідно Конституції  Державний Герб України представлений малим та великим гербом. Малий Герб України зображений у вигляді тризубу золотистого кольору, розміщеного на синьому фоні. Така символіка перемогла в конкурсі з поміж 200 інших проєктів (автори – відомий український художник Іван Турецький і видатний культурознавець, історик Андрія Гречило)  та була офіційно затверджена на засіданні Верховної ради 19 лютого 1992 року. Тому саме цей день лютого став Днем Державного Герба України.

09:38 19.02.2024

Допомога від районної ради

Допомога від районної ради

 Сім'ї, що потрапили у складні життєві обставини, та внутрішньо переміщені громадяни, які проживають на території громади, отримали допомогу від Кам'янець-Подільської районної ради.  У  пакунках - продуктові набори, засоби гігієни, пледи та теплі шкарпетки, іграшки для дітей. У Кочубіївський гуртожиток для внутрішньо переміщених осіб представники районної ради завітали особисто. Цікавились життям переселенців, їх потребами та турботами.

15:24 16.02.2024

Розпочалися звіти старост

Розпочалися звіти старост

 Відповідно до Закону  «Про місцеве самоврядування в Україні», Регламенту та плану роботи Чемеровецької селищної ради на сесії розпочалися звіти старост. Сьогодні прозвітували про роботу у 2023 році Віктор Добруцький - староста Андріївського старостинського округу, Роман Кіт – староста Бережанського старостинського округу, Василь Горук –староста Більського старостинського округу, Олександр Зьорко - староста Вишнівчицького старостинського округу, Володимир Дюк – староста Жердянського старостинського округу, Анатолій Марцінишин – староста  Залучанського старостинського округу,  Надія Яблонська - староста Зарічанського старостинського округу, Ірина Кузик – староста Кочубіївського старостинського округу, Дем’ян Коваль - староста Красноставського старостинського округу та Олександр Гураль - староста Кугаєвецького старостинського округу. Старости доповіли про організацію діяльності на підвідомчих територіях з питань соціального, інфраструктурного, культурного розвитку, використання бюджетних коштів та вирішення усіх інших питань в межах їх повноважень . Кожен звіт містив об’ємну інформацію про волонтерську діяльність мешканців населених пунктів, спрямовану на підтримку вимушено переміщених осіб та Збройних Сил України. 

15:07 16.02.2024

Відбулося чергове засідання селищної ради

Відбулося чергове засідання селищної ради

  До порядку денного 45 сесії включено 73 питання, які напередодні були узгоджені на засіданні постійних комісій. Депутати заслухали звіти про виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку за 2023 рік, про виконання селищного бюджету – 2023. Перед депутатським корпусом прозвітували також старости та керівники комунальних підприємств та установ громади.  Прийнято рішення  з ряду організаційних, господарських та земельних питань.

14:34 16.02.2024

У єдності – наша сила!

У єдності – наша сила!

 Сьогодні в Україні відзначається  День єднання, який був започаткований  16 лютого 2022 року.  Ідея   виникла на початку лютого 2022 року, коли з’явилася інформація про те, що саме 16 лютого Росія може здійснити повномасштабне вторгнення в Україну.   Два роки тому заходи були  організовані та проведені з метою посилення консолідації українського суспільства та зміцнення його стійкості в умовах зростання гібридних загроз.   Сьогодні, в умовах війни, це державне свято є символом не лише єдності та солідарності українського народу, але й нашої стійкості та непереможності. Заходи, приурочені Дню єднання, відбулися сьогодні на Центральній площі Чемеровець біля Пам’ятного знака борцям за Незалежність. Учасниками стали депутати селищної ради, старости населених пунктів громади, керівники комунальних установ та представники громадськості. На урочистостях був присутній Почесний громадянин Чемеровець, учасник російсько-української війни, бригадний генерал Збройних Сил України Олег Олександрович Нечаєв.

12:41 16.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь