A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Ще чотири авто передано військовим

Ще чотири авто передано військовим

 Чемеровецькі волонтери продовжують активно працювати на забезпечення мобільності та оперативності виконання бойових завдань нашими захисниками. Як результат – чотири автомобілі, які нещодавно ними придбані та ввезені в Україну з-за кордону, пройшли технічний огляд, а за потреби і дооснащення, сьогодні передано представникам  військових підрозділів Збройних Сил України.  Вдячність Чемеровеччині, активістам волонтерського руху, керівництву громади та усім її мешканцям за постійну матеріально-технічну підтримку Українського війська висловив  учасник російсько-української війни, бригадний генерал  Збройних Сил України,  Почесний громадянин Чемеровець Олег Нечаєв.

11:42 16.02.2024

В День вшанування учасників бойових дій на території інших держав

В День вшанування учасників бойових дій на території інших держав

 Щороку 15 лютого в Україні вшановують світлу пам’ять учасників бойових дій на території інших держав.  З самого початку вторгнення російського агресора на територію України ветерани інших війн добровільно стали на захист рідної землі. Цього дня ми вшановуємо тих, кому довелося воювати в інших державах, схиляємо голови перед світлою пам’яттю полеглих, які виконували бойові накази Батьківщини, як поза її межами, так і на території України. Пам’ятні заходи з цієї нагоди відбулися у населених пунктах громади.

17:11 15.02.2024

На  засіданні виконкому селищної ради

На засіданні виконкому селищної ради

 Сьогодні відбулося засідання виконавчого комітету селищної ради. До розгляду було заплановано 25 питань. Серед основних -  заслухано звіт про виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку території громади за 2023 рік та про виконання бюджету у 2023 році. Також  членами виконкому погоджено   внесення змін до селищного бюджету, розглянуто проєкт Програми організації та проведення громадських робіт у поточному році, а також затверджено їх види. На цьому засіданні виконкому відповідно до плану заслуховувалися звіти про діяльність усіх комунальних підприємств та установ, що функціонують на території громади. Також було внесено зміни до персонального складу окремих дорадчих органів.

17:06 15.02.2024

Вчинив ДТП та обікрав працівницю медзакладу – засуджено кам’янчанина

Вчинив ДТП та обікрав працівницю медзакладу – засуджено кам’янчанина

За публічного обвинувачення Кам’янець-Подільської окружної прокуратури суд визнав винним 29-річного кам’янчанина у крадіжці та порушенні правил дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження (ч. 2 ст. 185, ч. 1 ст. 286 КК України). Його засуджено до 5 років 7 місяців позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на рік. Не маючи посвідчення водія, чоловік на автомобілі «Volvo V40» виїхав за межі проїжджої частини та врізався в дерево. Внаслідок ДТП пасажир авто отримав тілесні ушкодження середньої тяжкості. Окрім того, через декілька місяців засуджений вкрав з сестринської кімнати в перинатальному центрі Кам’янця сумку працівниці медзакладу. До вироку суду засуджений перебував під вартою у м. Чернівці, де також вчинив крадіжку. Він і раніше вчиняв майнові злочини, за що був неодноразово засуджений. Рішення не набрало законної сили та може бути оскаржене в апеляційному порядку.

07:54 15.02.2024

Відновлено водозабезпечення у селі Хропотова

Відновлено водозабезпечення у селі Хропотова

 З метою забезпечення питною водою  мешканців  вулиць Шевченка та Садова села Хропотова  сьогодні працівниками КП «Комунсервіс», ТОВ "АГРОКОМПАНІЯ ПРИКАРПАТТЯ" та небайдужими жителями села проведено заміну глибинного насоса  та автоматики каптажної криниці.

08:26 14.02.2024

«Пліч – о – пліч» формуємо спортивну культуру та здоровий спосіб життя

«Пліч – о – пліч» формуємо спортивну культуру та здоровий спосіб життя

  На базі Дитячо – юнацької спортивної школи імені Валентина Любарця Чемеровецької селищної ради  та Жердянського ліцею згідно програми «Пліч – о – пліч Всеукраїнські шкільні ліги » за підтримки Президента України в рамках ІІ етапу відбулися змагання з волейболу серед дівчат 7 – 9 класів  .

08:09 14.02.2024

Співпрацюємо з БФ «Наша спадщина»

Співпрацюємо з БФ «Наша спадщина»

    Продовжуємо підтримувати внутрішньо переміщених осіб, які проживають на території нашої громади.  Сьогодні завдяки БФ«Наша спадщина» мали нагоду допомогти продуктами харчування сім'ям внутрішньо переміщених осіб села Кочубіїв.   

16:39 12.02.2024

Відбулася нарада керівників закладів загальної середньої освіти

Відбулася нарада керівників закладів загальної середньої освіти

 08 лютого відбулася нарада керівників закладів загальної середньої освіти за участі Юлії Повар, заступника голови селищної ради, Оксани Вінярської, завідувача Чемеровецьким сектором архівного відділу Кам’янець-Подільської районної державної адміністрації. Юлія Миколаївна подякувала керівникам за роботу закладів освіти та волонтерську діяльність педагогічних колективів, Оксана Вінярська наголосила на важливості ведення архівної справи та діловодства в ЗЗСО. Начальником відділу Іриною Качуріною проаналізовано організацію освітнього процесу у 2023 році та особливості структури ІІ семестру 2023/2024 н.р.  Провідний спеціаліст відділу Майя Ковальчук зупинилася на питанні проведення Національного мультипредметного тесту - 2024 та змін до Закону України «Про відпустки».

16:33 12.02.2024

До уваги жителів громади

До уваги жителів громади

Люди з інвалідністю з дитинства та діти з інвалідністю зможуть упродовж трьох місяців отримувати додаткові виплати від Всесвітньої продовольчої програми ООН (ВПП ООН).

15:54 12.02.2024

Благоустрій території села

Благоустрій території села

 Навіть у ці зимові дні за сприятливих погодніх умов у населених пунктах проводяться роботи з впорядкування територій. Силами працівників закладів культури та старостату проведено прибирання  в центрі села Зарічанка.

17:04 08.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь