A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

До    уваги підприємців!

До уваги підприємців!

     Відповідно до Податкового Кодексу України всі суб’єкти господарювання, які здійснюють торгівлю підакцизними товарами (алкогольні та тютюнові вироби) зобов’язані сплачувати акцизний податок до місцевого бюджету.

17:13 02.06.2021

Проведено грейдерування доріг в селах Кормильчанського старостату

Проведено грейдерування доріг в селах Кормильчанського старостату

В селі Кормильча дощова вода вкотре розмила  ділянки вуличних доріг. З метою відновлення дорожнього полотна  у село направлено грейдер комунального підприємства «Комунсервіс». Технікою проведено вирівнювання доріг по вулицях  Грушевського, Комарова, Зарічній, Перемоги, Першотравневій.

16:53 02.06.2021

Онлайн-засідання кіноклубу Docudays UA «Право в об’єктиві»

Онлайн-засідання кіноклубу Docudays UA «Право в об’єктиві»

       Відбулося онлайн-засідання кіноклубу Docudays UA «Право в об’єктиві» в рамках адвокаційної Кампанії по збереженню довкілля – на підтримку реформи сфери довкілля. Мешканці Чемеровецької територіальної громади переглянули документальну стрічку «Джованні та балет на воді» (режисер  Астрід Буссінк). Після перегляду обговорили питання гендерних стереотипів серед підлітків та як вони обмежують можливість їх у сучасному світі.  

16:51 02.06.2021

"Бережи довкілля - сортуй сміття"

"Бережи довкілля - сортуй сміття"

           Символічно в День захисту дітей на теренах Чемеровецької громади   центральною бібліотекою  відкрито мобільну інфо-бот платформу "Бережи довкілля - сортуй сміття" в рамках «Кампанії по збереженню довкілля – на підтримку реформи сфери довкілля» за сприяння та підтримки ГО «Докудейз». З вітальним словом до присутніх звернулася  заступниця   селищного голови Юлія  Повар,  котра наголосила що проблема взаємодії людини і природи більш фундаментальна, ніж ми собі уявляємо, а питання сортування сміття стає дедалі гострішим. Започаткований проєкт мав на меті  створити при центральній бібліотеці простір з  відкритим доступом до найактуальнішої інформації про природні ресурси та широке висвітлення проблеми сортування сміття. Учасниками дійства стали учні 5-Б класу Чемеровецький НВК√1 "ЗОШ І-ІІІ ст., ліцей та МНВК та члени ГО «Ініціативні громадяни Чемеровеччини». Символічно в День захисту дітей на теренах Чемеровецької громади   центральною бібліотекою  відкрито мобільну інфо-бот платформу "Бережи довкілля - сортуй сміття" в рамках «Кампанії по збереженню довкілля – на підтримку реформи сфери довкілля» за сприяння та підтримки ГО «Докудейз». З вітальним словом до присутніх звернулася  заступниця   селищного голови Юлія  Повар,  котра наголосила що проблема взаємодії людини і природи більш фундаментальна, ніж ми собі уявляємо, а питання сортування сміття стає дедалі гострішим. Започаткований проєкт мав на меті  створити при центральній бібліотеці простір з  відкритим доступом до найактуальнішої інформації про природні ресурси та широке висвітлення проблеми сортування сміття. Учасниками дійства стали учні 5-Б класу Чемеровецький НВК√1 "ЗОШ І-ІІІ ст., ліцей та МНВК та члени ГО «Ініціативні громадяни Чемеровеччини».

16:48 02.06.2021

Проведено моніторинг  надання соціальних послуг

Проведено моніторинг надання соціальних послуг

З метою моніторингу та оцінки якості соціальних послуг, що надаються соціальними робітниками було здійснено виїзд в село Кочубіїв. Послуги громадянам надаються соціальним робітником, у якої на обслуговуванні знаходиться 16 підопічних.  Під час відвідування  та спілкування з  підопічними, зауважень до роботи соціального працівника не було виявлено. Послуги надаються вчасно та згідно індивідуальних планів та графіка відвідувань.  

17:20 01.06.2021

Покращено стан доріг у селі Кугаївці

Покращено стан доріг у селі Кугаївці

З метою покращення стану доріг  у селі Кугаївці  сьогодні завезено 100 тонн щебеню.  Староста села   Олександр Гураль  спрямував  матеріал для проведення ямкового ремонту вулицями Гагаріна, Скопецького, Мостіпаки, Чкалова, Тітова .    До вивезення  щебеню було залучено техніку місцевого агроформування    «АВС- АГРО».

17:12 01.06.2021

Забезпечили довіз учнів до пунктів тестування ЗНО

Забезпечили довіз учнів до пунктів тестування ЗНО

Сьогодні 85  одинадцятикласників  закладів загальної середньої освіти Чемеровецької громади вирушили до м. Кам'янець-Подільський складати тестування з української мови та літератури та української мови. Чемеровецькою громадою організовано підвіз до місця призначення автобусами  у супроводі поліцейських.

17:11 01.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь