A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Обмін досвідом

Обмін досвідом

      Сьогодні  Чемеровецький селищний голова Олександр Собань взяв участь у  організованому програмою «U-LEАD з Європою»  онлайн навчальному візиті до Чемеровецької громади. Захід проводився з метою надання   широкому загалу учасників з усієї України практичних порад,  що ґрунтуються на досвіді побудови мережі закладів освіти Чемеровецької селищної ради. Зустріч розпочалася трансляцією фільму про досягнення та здобутки освіти Чемеровеччини, відзнятого в рамках програми «U-LEАD з Європою», який справив велике враження на учасників онлайн-візиту з 109 громад від усіх регіонів України. Далі, впродовж майже двогодинного обговорення побаченого,  Олександр Володирович компетентно та змістовно відповів на усі численні запитання освітян, управлінців та експертів.

16:47 08.06.2021

Врегульовано земельні відносини

Врегульовано земельні відносини

З метою забезпечення розгляду усіх  звернень та заяв щодо врегулювання земельних  питань спеціалісти відділу земельних ресурсів  провели роботу у   кількох   населених пунктах селищної ради. Зокрема, у Юрківцях розглядали земельний спір за заявами  мешканців   та  забезпечили погодження межових знаків.   У Чемерівцях  проведено  роз’яснення щодо мінімальної відстані між краєм земельної ділянки, суміжної із сусідньою   та найближчими деревами та  кущами. 

16:58 07.06.2021

Дитяче свято «Марафон в дитинство»

Дитяче свято «Марафон в дитинство»

Свято розваги, забави, гри, відпочинку та позитивної емоції  сьогодні відбулося в селищі Чемерівці для дітей. В ході проведення урочистого відкриття стадіону «Товтри» відбулась церемонія нагородження обдарованих дітей. За вагомі особисті досягення    зірки спорту, талановиті юні співаки, переможці різних інтелектуальних та мистецьких конкурсів отримали цінні подарунки. Обдарованих дітей вітали депутат обласної ради Уляна Ткаченко та селищний голова Олександр Собань. Разом вони вручили учням цінні подарунки, які надано громадською організацією  «За конкретні справи». Усі охочі мали змогу взяти участь у естафеті, заїздах на роликах, самокатах. Для дітей організовано майстер-класи, розваги  від аніматорів. Пригощали гостей свята  кашею та чаєм.

14:10 05.06.2021

Успішний фініш-2021: Чемеровецький стадіон «Товтри» відкрито!

Успішний фініш-2021: Чемеровецький стадіон «Товтри» відкрито!

Уже давно у Чемерівцях не відбувалося такої знакової події та такого великого свята! Сьогодні за участі високоповажних гостей після тривалого будівництва в урочистій та святковій атмосфері відбулося відкриття сучасного оновленого стадіону, який стане   центральною спортивною спорудою та окрасою нашого містечка, а ще одним з найсучасніших спортивних об'єктів Хмельницької області.

13:40 05.06.2021

За втручання прокуратури збільшено щорічний розмір орендної плати за користування земельною ділянкою водного фонду

За втручання прокуратури збільшено щорічний розмір орендної плати за користування земельною ділянкою водного фонду

Органи прокуратури, реалізуючи конституційну функцію представництва інтересів держави в суді, продовжують активну роботу щодо збільшення надходжень до бюджету та забезпечення законності у сфері земельних відносин.

15:53 04.06.2021

ОБСТЕЖЕННЯ УМОВ ПРОЖИВАННЯ ДИТИНИ-СИРОТИ

ОБСТЕЖЕННЯ УМОВ ПРОЖИВАННЯ ДИТИНИ-СИРОТИ

З метою захисту прав та законних інтересів дітей, попередження дитячої бездоглядності та безпритульності на території Чемеровецької селищної ради, завідувачкою сектору «Служба у справах дітей» відділу з питань соціальної політики Валентиною Семенишеною спільно із старостою села Бережанка Романом Котом та поліцейським офіцером громади Богданом Петельком проведено обстеження умов проживання дитини-сироти.

15:52 04.06.2021

Покращуємо стан доріг  громади

Покращуємо стан доріг громади

У селах Чемеровецької громади продовжуються роботи по покращенню стану місцевих доріг .  З цією  метою  у село Збриж Сокиринецького старостату   завезено   84 тонни щебеню.  Староста     Дмитро Юрков  спрямував  матеріал для проведення ямкового ремонту вулицями Центральна, Тітова, Незалежності, Івана Франка, Гагаріна.   На дороги Хропотівського старостату вивезено 100 тонн матеріалу по  вулицях Шевченка та Центральна.    До вивезення     було залучено техніку     ТОВ «Агрохолдинг 2012».

17:08 03.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь