A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

З метою уникнення аварійних ситуацій

З метою уникнення аварійних ситуацій

Сьогодні вишка комунального підприємства «Комунсервіс» працювала у селі Кормильча. Проводилася обрізка аварійних гілок поблизу помешкань одиноко проживаючих громадян, а також на небезпечних ділянках по вулицях Незалежності, Центральній та Л.Українки.

17:30 09.06.2021

ПРОФІЛАКТИЧНИЙ ЗАХІД «ЗНАЙ ПРАВА, ВИКОНУЙ ОБОВ'ЯЗКИ»

ПРОФІЛАКТИЧНИЙ ЗАХІД «ЗНАЙ ПРАВА, ВИКОНУЙ ОБОВ'ЯЗКИ»

Сьогодні завідувачкою сектору «Служба у справах дітей» відділу з питань соціальної політики Валентиною Семенишеною спільно з поліцейським офіцером громади Богданом Петельком проведено  профілактичний захід для п’ятикласників Чемеровецького НВК №1 з метою запобігання негативним проявам.

17:29 09.06.2021

Підготовка території під шкільну теплицю

Підготовка території під шкільну теплицю

З метою встановлення теплиці,   наданої місцевим агроформуванням ТОВ «Волочиськ –Агро»,   сьогодні грейдер комунального підприємства «Комунсервіс»  працював  на території  Красноставської гімназії над  вирівнюванням  поверхні  грунту .  Учні гімназії матимуть змогу під керівництвом   вчителя  біології проводити наукові  досліди, спостереження за рослинами,    а також вирощувати овочі для приготування шкільних обідів вихованцям  закладу. 

17:26 09.06.2021

«Бережи довкілля – сортуй сміття»

«Бережи довкілля – сортуй сміття»

      Черговим заходом адвокаційного  проєкту «Бережи довкілля – сортуй сміття» 9 червня стала еко – толока по прибиранню стихійного сміттєзвалища на околиці селища Чемерівці. Небайдужі чемерівчани об’єдналися, щоб не тільки зробити хоча б маленьку частину території чистою та привабливою, а й привернути увагу мешканців громади до проблеми забруднення околиць населених пунктів, шляхів та узбіч. Було зібрано кілька десятків сміттєвих мішків пластику, поліетилену, скла, паперу, побутових відходів. До акції долучився КП «Комунсервіс», яким було надано транспорт  для вивезення сміття у спеціально відведене місце.

17:19 09.06.2021

Стартує літній кінотеатр

Стартує літній кінотеатр

З 12 червня 2021 року о 20.00 в Парку відпочинку  смт Чемерівці розпочинає роботу літній кінотеатр. Запрошуємо усіх дітей громади взяти участь у розважальній програмі з нагоди відкриття кінотеатру та перегляді цікавого відеофільму.

14:48 09.06.2021

Відновлено водопостачання у селі Бережанка

Відновлено водопостачання у селі Бережанка

Сьогодні техніка комунального підприємства «Комунсервіс» працювала у селі Бережанка  по вулиці Садовій  над ліквідацією  двох поривів водогону. До робіт активно долучилися працівники  місцевого агроформування «Україна  Агро 2С».  Водопостачання уже відновлено.

17:05 08.06.2021

Участь у засіданні комісії з питань ТЕБ і НС

Участь у засіданні комісії з питань ТЕБ і НС

Сьогодні  проведено засідання обласної комісії техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій в онлайн-режимі за участі регіональних комісій.  На порядку денному головними  питаннями  були  стан санітарно – епідеміологічного благополуччя та підготовка до відпочинку населення у літній період 2021 року, підготовка дитячих оздоровчих закладів.

16:53 08.06.2021

Триває вивіз щебеню у Вишнівчицькому старостаті

Триває вивіз щебеню у Вишнівчицькому старостаті

Кілька днів поспіль проводиться вивезення щебеню на сільські дороги Вишнівчицького старостату. Уже завезено 315 тонн,   з них 66 тонн - у село Слобідка-Скипчанська, решта - у Вишнівчик  на вулицю Героїв Небесної Сотні.

16:49 08.06.2021

Відновлено роботу вуличного освітлення в селі Залуччя

Відновлено роботу вуличного освітлення в селі Залуччя

Сьогодні працівники  комунального підприємства «Комунсервіс»,  використовуючи автовишку, працювали в селі Залуччя . По вулицях Мальовнича, Поліщука, Шевченка додатково встановлено 10 ліхтарів.  По провулку  Жовтневий виявлено місця пошкодження та проведено заміну  комплектуючих, які вийшли з ладу та відновлено  функціонування електромереж.

16:48 08.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь