A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

«Просто діти?»

«Просто діти?»

Тема онлайн-засідання кіноклубу Docudays UA «Право в об’єктиві», яке відбулося в рамках адвокаційної Кампанії по збереженню довкілля – на підтримку реформи сфери довкілля за сприяння та підтримки ГО «Докудейз» на платформі Zoom.

14:09 17.06.2021

Проведено грейдерування доріг в селі Хропотова

Проведено грейдерування доріг в селі Хропотова

Спецтехніку  комунального підприємства «Комунсервіс» направлено в село з метою підтримки дорожнього полотна у належному стані.  Грейдер загорнув  ями та вибоїни сільських доріг, які утворились після проливних дощів.

16:59 16.06.2021

У наступний бюджетний рік з  Бюджетом участі

У наступний бюджетний рік з Бюджетом участі

На останньому пленарному засіданні селищної ради за пропозицією депутатів розглянуто та затверджено Положення про Бюджет участі у Чемеровецькій територіальній громаді. Документ передбачає алгоритм  для мешканців громади щодо втілення в життя їх бачення розвитку території населених пунктів, процедуру подання проєктних заявок, порядок їх розгляду та фінансування проєктів.

16:45 16.06.2021

Конкурс на компенсацію вартості придбаної сільськогосподарської техніки та обладнання

Конкурс на компенсацію вартості придбаної сільськогосподарської техніки та обладнання

Обласна конкурсна комісія, що діє при Департаменті розвитку промисловості та агропромислового комплексу  Хмельницької облдержадміністрації, оголошує конкурс по визначенню переліку суб’єктів господарювання агропромислового комплексу для отримання права на компенсацію вартості придбаної сільськогосподарської техніки та обладнання. До участі в конкурсі допускаються власники особистих селянських господарств, сімейні фермерські господарства, фізичні особи-підприємці, сільськогосподарські обслуговуючі кооперативи, які у поточному році закупили установки індивідуального доїння, придбали сільськогосподарську техніку та обладнання, в тому числі трактори потужністю до 90 к.с., навісне та причіпне обладнання.

11:36 16.06.2021

Визнання спадщини відмерлою , як підстава передачі земельних ділянок у власність територіальної громади

Визнання спадщини відмерлою , як підстава передачі земельних ділянок у власність територіальної громади

Досить актуальним на сьогодні є питання вирішення долі об'єктів нерухомості, власники яких померли, а спадкоємці відсутні або не використовують своє право на спадкування.

08:37 16.06.2021

Продовжуємо заміну покрівель  багатоквартирних будинків у Чемерівцях

Продовжуємо заміну покрівель багатоквартирних будинків у Чемерівцях

Сьогодні розвантажили шифер для перекриття даху гуртожитку  по вулиці Героїв Майдану,6. Вартість матеріалу майже 50 тисяч гривень. Оплата робіт ремонту буде проводитись за кошти мешканців гуртожитку.

16:58 15.06.2021

І кожен фініш – по суті старт

І кожен фініш – по суті старт

Під такою назвою відбулася зустріч заступників директорів з виховної роботи, де було презентовано кращі учнівські проєкти з Більської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Летавського ліцею, Чемеровецького НВК №1 і Чемеровецького НВК №2. На реалізацію проєктів школярі отримали відповідні кошти, які вручив перший  заступник селищного голови Юрій Войтов. Всі координатори учнівських проєктів отримали Подяки селищного голови Олександра Собаня, а учні - Подяки начальника відділу освіти, молоді та спорту Ірини Качуріної.

16:57 15.06.2021

З метою обміну досвідом

З метою обміну досвідом

Сьогодні начальники відділів Віньковецької селищної ради завітали до Чемеровецької селищної ради з метою обміну досвідом щодо найважливіших напрямків діяльності. Початком ділової зустрічі стало спілкування з першим заступником селищного голови Юрієм Войтом та керуючою справами виконавчого комітету Жанною Народовець. Далі наші гості продовжували спілкування з керівниками відділів відповідного профілю.

16:14 15.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь