A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Впровадження соціальних послуг для сімей та дітей у громадах

Впровадження соціальних послуг для сімей та дітей у громадах

В рамках проекту «Спільно. Соціальні послуги для сімей у громаді» сьогодні відбулось засідання круглого столу на тему: «Впровадження соціальних послуг для сімей та дітей у громадах». Ініціював його проведення Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) за фінансової підтримки Німецького Уряду та Німецького банку розвитку (KfW). 

16:40 10.08.2020

Держпродспоживслужба району повідомляє!

Держпродспоживслужба району повідомляє!

Відповідно до листа Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів № 11.1.3-26/2/10507 від 17.07.2020 р. про повідомлення через систему швидкого оповіщення (RASFF) від 16 липня 2020 року № 2020.2623-fur 12№ 11.1.3-26/2/11461від 31.07.2020р. «Щодо повідомлення RASFF№ 2020.2632-fuр 7 виявлено:

12:01 07.08.2020

Триває будівництво  водогону  в селі Чорна

Триває будівництво водогону в селі Чорна

Відповідно до проєкту підрядна організація забезпечила прокладання водопровідної труби  вулицями Топольницького, Довженка та Зої Космодем»янської. Жителі села уже  мають можливість  проводити монтувальні  роботи для приєднання до центрального водогону. Майстри підрядної організації наразі  облаштовують територію довкола свердловини.

16:44 06.08.2020

Наша країна прекрасна!

Наша країна прекрасна!

У кожного з нас є улюблені місця, про які варто розповісти іншим. Давайте разом популяризувати туристичні принади України, підтримувати національну ідею та поглиблювати у своєму серці любов до рідної землі!

14:05 06.08.2020

Облаштування пральні в селі Біла

Облаштування пральні в селі Біла

З метою покращення якості надання послуг одиноким та одиноко проживаючим громадянам керівництвом селищної ради прийнято рішення облаштувати пральню в приміщенні Більського віддаленого центру надання соціальних послуг. Послугами пральні зможуть скористатись підопічні відділу з питань соціальної політики, які проживають  в селах Біла, Степанівка, Чорна, Антонівка, Залуччя та Черче. Виконуючий обов’язків старости Василь Горук спільно з соціальним та комунальним робітником розпочали будівельні та ремонтні роботи. Наразі ведуться роботи влаштування окремого входу до пральні.

16:52 05.08.2020

Отримали нові підручники для 3-х  класів

Отримали нові підручники для 3-х класів

Сьогодні відділ освіти молоді та спорту селищної ради отримав нові підручники  для учнів 3 класів. За кошти з державного бюджету  виділено 1605 навчальних посібників з математики, української мови, англійської мови та з предмету «Я пізнаю світ».

16:51 05.08.2020

Визначили переможців конкурсу

Визначили переможців конкурсу

Оголошено підсумки I- го туру обласного конкурсу «Кращий клуб і будинок культури в сільській місцевості – 2020», який проходив 17липня в Чемеровецькому центрі культури, дозвілля та мистецтв. На конкурс були представлені 18 презентацій та  відповідних документи закладів  культури.

16:47 05.08.2020

Жердянська ЗОШ  набуває сучасного вигляду

Жердянська ЗОШ набуває сучасного вигляду

З кожним днем внутрішнє оздоблення навчального закладу починає відповідає зовнішньому. Креативні дизайнерські ідеї муралів на стінах  фойє, коридорів та кабінетів  уже  створюють атмосферу  нового освітнього простору. Разом з тим оздоблювальні роботи ще тривають, як і ремонт харчоблоку,  стелі та стін спортивної зали,  улаштування подвір’я бруківкою.  З метою контролю за станом проведення робіт сьогодні школу відвідали перший заступник селищного голови Юрій Войтов та начальник відділу освіти, молоді та спорту Ірина Качуріна.

16:39 04.08.2020

Триває моніторинг якості  надання соціальних послуг

Триває моніторинг якості надання соціальних послуг

Відділом соціальної політики Чемеровецької селищної ради відповідно до затвердженого керівником відділу графіку проводиться  моніторинг  якості  надання соціальної послуги догляду вдома. Завідувач сектором соціальної допомоги вдома Алла Далінова перевірила роботу соціальних робітників відділу, які працюють у селах Степанівка, Жердя, Кочубіїв, Збриж. Моніторинг соціальних послуг передбачає систематичний збір та обробку статистичних, оперативних, адміністративних даних.   Для отримання якісних показників даних моніторингу було здійснено вибіркове анкетування підопічних відділу з питань соціальної політики.В ході обстеження встановлено належний догляд за підопічними, соціальні робітники  своєчасно доставляють їм продукти харчування і ліки, прибирають в будинках, на подвір’ї, допомагають  по господарству, носять воду, оплачують  комунальні послуги, допомагають в обробці присадибних ділянок.

16:31 04.08.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь