A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Створюємо безпечні умови навчання

Створюємо безпечні умови навчання

Важливим завданням для відділу освіти, молоді та спорту є забезпечення умов для організації належного санітарно-епідемічної стану в навчальних закладах селищної ради. Сьогодні для створення максимально безпечних умов для вихованців дитячих садочків  завідувачі дошкільних навчальних закладів отримали  миючі та дезінфікуючі засоби. 

15:56 28.08.2020

Взяли участь в освітньому пленері

Взяли участь в освітньому пленері

Сьогодні працівники відділу освіти, молоді та спорту селищної ради  взяли участь у освітньому пленері "Вересневий старт в умовах адаптивного карантину та автономії закладів освіти". В ході онлайн-зустрічі з керівниками обласного рівня визначили основні напрями діяльності освітніх закладів в карантинних умовах. 

15:55 28.08.2020

Привітали ювіляра

Привітали ювіляра

Сьогодні свій славний 90 – літній ювілей  від дня народження святкує Мудрий Петро Карпович.  Селищний голова Олександр Собань особисто привітав ювіляра  та вручив відзнаку організації ветеранів України «Почесний ветеран». Зважаючи  на  нелегкий, але сповнений великими досягненнями та здобутками життєвий шлях Петра Карповича, очільник  громади подякував  за прикладний патріотизм, активну життєву позицію, вагомий особистий внесок у розвиток галузі освіти, у розбудову ветеранського руху, турботу за сьогодення та щире вболівання за  майбутнє Чемеровецької громади.

15:52 28.08.2020

Акція «Готуємо дітей до школи» триває

Акція «Готуємо дітей до школи» триває

В рамках акції  працівники відділу з питань соціальної політики продовжують збір учнівського приладдя. Тим часом виконуючі обов’язки старост передають дітям з сімей, які опинились в складній життєвій ситуації,  зібрані канцелярські набори.

15:51 28.08.2020

Поремонтували кладку в селі Почапинці

Поремонтували кладку в селі Почапинці

Виконуючий обов’язки старости в селі Віталій Загородній залучив місцевих жителів до ремонту кладки через річку Жванчик. Річка, розділяє село, а поремонтована кладка дозволить жителям села суттєво скоротити шлях між вулицями, в тому числі і учням дорогу до школи.

16:55 27.08.2020

У рахунок угоди про соціальне партнество

У рахунок угоди про соціальне партнество

Сьогодні в село Біла завезли матеріали для проведення косметичного ремонту в кабінетах і коридорі адміністративної будівлі старостату та сільського музею.  Матеріали закуплено в  рахунок угоди про соціальне партнерство з товариством «Оболонь Агро» . Також товариством виділено 15 тисяч гривень для підтримки та розвитку більської сільської футбольної команди «Колос».

16:54 27.08.2020

Серпнева толока  «Нові сили й ідеї – для нового навчального року»

Серпнева толока «Нові сили й ідеї – для нового навчального року»

Сьогодні проведено нараду  для заступників директорів з виховної роботи. Обговорено виклики та пріоритети виховного процесу в новому 2020-2021 навчальному році. Особливу увагу приділено  розвитку інноваційної гуманістичної виховної системи підтримки особистості учня в кожному закладі освіти. Зустріч на свіжому повітрі підказала  ідею організації «зелених класів» і проведення «прогулянкових уроків»,  онлайн-проектів і нових підходів до організації методичної роботи.

17:02 26.08.2020

Завершено ремонт  Степанівського ДНЗ

Завершено ремонт Степанівського ДНЗ

Ремонту потребувала  навчально-ігрова кімната. Після проведеного монтажу гіпсокартону на стелю проведено  шпаклювання та фарбування. По завершенні косметичного ремонту  уже розставлено меблі та іграшки. Дитячий садочок готовий до нового навчального року.   

16:57 26.08.2020

Виконкомом розглянуто  38 питань порядку денного

Виконкомом розглянуто 38 питань порядку денного

Згідно плану роботи сьогодні під керівництвом селищного голови Олександра Собаня у великій залі Центру культури, дозвілля та мистецтв відбулось чергове засідання виконавчого комітету. Заслухано інформацію про стан роботи зі зверненнями громадян у Чемеровецькій селищній раді за І півріччя 2020 року, про виконання бюджету селищної ради за І півріччя 2020 року та погоджено зміни до нього. Про особливості організації навчально-виховного процесу в закладах освіти селищної ради  у 2020 - 2021 навчальному році доповідала Ірина Качуріна. Рішенням виконкому виділено приміщення для селищної виборчої комісії для організації виборів 2020 року.  Члени виконкому прийняли рішення про постановку на квартирний облік, зміну та присвоєння поштових адрес та про видачу дублікатів свідоцтва на право власності.

16:56 26.08.2020

На сесії селищної ради

На сесії селищної ради

Сьогодні відбулось пленарне засідання сорок восьмої сесії Чемеровецької селищної ради, заслухано 333 питання проєкту порядку денного, серед яких звіт про виконання селищного бюджету за перше півріччя та внесення змін до нього. Погодження депутатів отримали питання внесення змін до структури та штатної чисельності апарату Чемеровецької селищної ради та її виконавчих органів, перейменування об’єктів топоніміки в с.Гайове та передачі матеріальних цінностей з балансу Чемеровецької селищної ради на баланс відділу культури та туризму. Значна частина питань стосувалися врегулювання земельних відносин.

16:55 26.08.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь