A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Відновлення роботи водогону  в селі Вишневе

Відновлення роботи водогону в селі Вишневе

Днями розпочались роботи з прокладання канави протяжністю понад 1,5 кілометра для підключення до свердловини. З метою скорочення шляху будівництва канаву прокладають через сільськогосподарські угіддя.

16:49 20.08.2020

В селі Діброва завершено будівництва водогону

В селі Діброва завершено будівництва водогону

Для забезпечення водопостачання жителів села прокладено 300 метрів канави по вулиці Зарічна. За кошти бюджету селищної ради профінансовано придбання усіх матеріалів та послуги роботи комунальної техніки. Жителі вулиці відразу вже можуть проводити підключення до центральної мережі.

16:47 20.08.2020

Завершили навчання освітніх експертів

Завершили навчання освітніх експертів

Після навчання, яке було  організоване управлінням Державної служби якості освіти у Хмельницькій області спільно з Хмельницьким обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти, 38 педагогів Хмельниччини отримали відповідні сертифікати. Серед тих, хто будуть залучені до проведення інституційних аудитів закладів загальної середньої освіти області, - директор Чемеровецького НВК№1 Тіна Собань та завідувачка методичним кабінетом Валентина Колодій. Відтепер освітні експерти Хмельниччини покращуватимуть роботу навчальних закладів.

16:45 20.08.2020

Як змінити виборчу адресу на місцевих виборах-2020

Як змінити виборчу адресу на місцевих виборах-2020

Виборчий кодекс України закріпив можливість зміни виборчої адреси без зміни місця реєстрації – це дозволяє значній частині виборців проголосувати за місцем фактичного проживання. У свою чергу, Центральна виборча комісія 18 травня 2020 затвердила порядок зміни виборчої адреси. 

16:03 20.08.2020

Вітання кугаєвчанам з Днем села

Вітання кугаєвчанам з Днем села

Кугаївці мають давню традицію відзначати 19-го серпня  на Спаса День села. Проте цьогоріч через поширення корона вірусної інфекції та карантин масових заходів святкування не проводили.  Через соціальну мережу facebook cвоїх односельчан привітав виконуючий обов’язків старости Олександр Гураль. Також з нагоди свята в центрі Кугаєвець оновили банер  з фотоекспозицією визначних місць та  подій села.

20:06 19.08.2020

В селі Красноставці тривають заходи освітлення

В селі Красноставці тривають заходи освітлення

Другий день поспіль в селі працюють працівники підрядної організації, яка проводить ремонт лінії вуличного освітлення по вулицях Садова, Сонячна, Зелена та Набережна. Загалом заплановано встановити 90 нових ліхтарів. Протягом першого дня роботи вдалось встановити 20 ліхтарів.

17:02 19.08.2020

Працювали постійні комісії

Працювали постійні комісії

В ході підготовки до проведення чергової сорок восьмої сесії напрацьовано проект порядку денного, що включає   320 питань. Сьогодні відбулись засідання постійних комісій Чемеровецької селищної ради, на яких розглянуто  усі важливі питання діяльності територіальної громади, зокрема, про виконання селищного бюджету Чемеровецької селищної ради за І півріччя 2020 року, обговорено зміни до структури та штатної чисельності апарату Чемеровецької селищної ради та її виконавчих органів, перейменування об’єктів топоніміки в с.Гайове. Основний блок питань порядку денного чергової сесії складають питання щодо врегулювання земельних відносин, які також були детально вивчені членами комісій.

16:54 19.08.2020

Продовжуємо заміну покрівель  багатоквартирних будинків у Чемерівцях

Продовжуємо заміну покрівель багатоквартирних будинків у Чемерівцях

Сьогодні розвантажили будівельні матеріали для ремонту даху багатоповерхівки по вулиці Героїв Майдану,2. Від початку поточного року це вже п’ятий будинок, на якому будуть проведені ремонтні роботи шляхом співфінансування селищною радою та мешканцями.

16:53 19.08.2020

Акція «Запитай у керівника» для жителів Шидловець

Акція «Запитай у керівника» для жителів Шидловець

Сьогодні жителі села мали змогу поспілкуватись з Чемеровецьким селищним головою Олександром Собанем. Спілкування проходило у новому для селян форматі  «Запитай у керівника». Дана акція відбулась в рамках Проєкту ПУЛЬС «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні», виконується Асоціацією міст України (АМУ) в партнерстві з IREX/Україна за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).  Модератором заходу  була директор бібліотеки Марія Кульпінська. Учасники зібрання  мали унікальну можливість отримати відповіді та почути позицію очільника громади з  різних питань. Їх цікавило майбутнє села в умовах нового адміністративно-територіального поділу, перспективи медичного обслуговування та деякі питання благоустрою територій.

16:52 19.08.2020

«Децентралізація і місцеві вибори 2020: проблеми, очікування, нові можливості» - запрошуємо до перегляду онлайн-дискусії

«Децентралізація і місцеві вибори 2020: проблеми, очікування, нові можливості» - запрошуємо до перегляду онлайн-дискусії

19 серпня Асоціація міст України спільно з каналом «ІнтерВізор» проводить експертну дискусію, присвячену реформі децентралізації та місцевим виборам 2020.

16:25 19.08.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь