A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Завершено ремонт Черчецького ДНЗ

Завершено ремонт Черчецького ДНЗ

Відповідно до плану проведення робіт щодо модернізації дошкільних навчальних закладів у поточному році в Черчецькому дитячому садочку проведено зовнішні ремонтні роботи. Встановлено відмостку,  поремонтовано цоколь та облаштовано  плитку на сходових маршах. Закуплені матеріали та проведення робіт профінансовано з бюджету селищної ради.

08:44 19.08.2020

Проведено технічне обслуговування вогнегасників для закладів освіти

Проведено технічне обслуговування вогнегасників для закладів освіти

З метою дотримання вимог протипожежної безпеки та  організації заходів безпеки життєдіяльності в загальноосвітніх школах, дитячих садочках  селищної ради  ліцензованою організацією  проведено  перезавантаження вогнегасників. Після технічного обслуговування усі засоби пожежогасіння буде розвезено у заклади загальної середньої та дошкільної освіти. 

17:05 18.08.2020

Триває ремонт у Степанівському дитсадку

Триває ремонт у Степанівському дитсадку

Проведення ремонтних робіт потребувала навчально-ігрова кімната. Уже здійснено монтаж гіпсокартону на стелю приміщення. Наступним етапом буде шпаклювання та фарбування стел. Також заплановано пофарбувати стіни та підлогу. До початку нового навчального року увесь комплекс робіт буде завершено.  

17:03 18.08.2020

В Свіршківцях розпочали ремонт лінії вуличного освітлення

В Свіршківцях розпочали ремонт лінії вуличного освітлення

 Для проведення монтування лінії  використовують  комунальну автовишку, встановлення ліхтарів проводить  електрик приватного підприємства «Аграрна компанія 2004». Загалом для  освітлення усіх вулиць  села заплановано встановити майже 70 ліхтарів. Сьогодні роботи розпочали по вулиці Новоселицька.

17:02 18.08.2020

Розпочали встановлення паркану  у селі Ружа

Розпочали встановлення паркану у селі Ружа

З метою благоустрою території кладовища за кошти селищної ради придбано секції паркану, протяжністю 100 метрів. У рахунок угоди про соціальне партнерство працівники   ТОВ «Оболонь Агро» агроформування проведуть його встановлення. З учорашнього дня  майстри розпочали будівельні роботи.

16:59 18.08.2020

Поліпшено  водопостачання в селі Садове

Поліпшено водопостачання в селі Садове

Кілька днів поспіль працівники комунального підприємства «Комунсервіс» проводили ремонт  свердловини, яка забезпечує роботу сільського водогону. Якісна питна вода уже потрапила в загальну мережу .Залишилось провести деякі влаштування довкола території.

17:03 17.08.2020

Прийом документів для реєстрації в ЄДР відновлено

Прийом документів для реєстрації в ЄДР відновлено

З 17 серпня в Центрі надання адміністративних послуг Чемеровецької селищної ради проводиться прийом документів, що подаються для державної реєстрації  юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань.

16:51 17.08.2020

Відбулася розширена апаратна нарада

Відбулася розширена апаратна нарада

Сьогодні селищний голова Олександр Собань провів чергову розширену апаратну нараду,  яка дала можливість ефективно  та конструктивно обговорити комплекс галузевих питань  та спланувати роботу в усіх населених пунктах громади. Проаналізовано стан виконання завдань за минулий тиждень, обговорено проблеми, які виникли найближчими днями, усі звернення жителів  населених пунктів, що надійшли за тиждень до старостатів. В ході зібрання сплановано роботу спецтехніки «Комунсервісу» на найближчі дні, обговорено питання щодо співпраці з керівниками місцевих агроформувань .Усі присутні отримали від селищного голови конкретні доручення.

16:50 17.08.2020

Завершено обстеження закладів освіти селищної ради до нового 2020/2021 навчального року

Завершено обстеження закладів освіти селищної ради до нового 2020/2021 навчального року

Проведено повне  обстеження  стану  готовності  до  2020/2021  навчального  року  та  осінньо-зимового  періоду в усіх загальноосвітніх школах та дошкільних навчальних закладах. Основним спільним завданням на сьогодні для кожного вчителя та працівника відділу освіти, молоді та спорту  – створити Нову Українську Школу, у якій буде приємно навчатись і яка даватиме учням не тільки знання,  а й вміння застосовувати їх у житті.

19:11 14.08.2020

Закликаємо допомогти сім’ям у складних життєвих обставинах

Закликаємо допомогти сім’ям у складних життєвих обставинах

До оголошеної   акції «Готуємо дітей до школи» активно долучаються працівники Чемеровецької селищної ради. Кожен відділ виконавчого комітету взяв під патронат дітей та забезпечує їх необхідними  учнівськими приладдями. Мета єдина – допомогти родинам, які перебувають в складних життєвих обставинах підготувати школяра.

15:52 14.08.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь