A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

З метою підготовки до загальнодержавних заходів

З метою підготовки до загальнодержавних заходів

В ході реалізації в селищі заходів з благоустрою, з метою підготовки до відзначення  Дня пам'яті та примирення і 75-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939 – 1945 років,  сьогодні працівниками комунального підприємства «Комунсервіс» селищної ради розпочато роботи з прибирання територій Парку Слави селища.

13:58 24.04.2020

Освітлено ще кілька вулиць у Кормильчі

Освітлено ще кілька вулиць у Кормильчі

Сьогодні проводились роботи по освітленню вулиць в селі Кормильча.  Завершено освітлення вулиці Набережна, встановлено 300 м. сіпу та 6 ліхтарів. Відремонтовано та замінено  нові  ліхтарі по вулицях Лесі Українки, Грушевського та Незалежності.

13:57 24.04.2020

Обговорили можливості доповнення освітньої програми

Обговорили можливості доповнення освітньої програми

Сьогодні  під керівництвом старшого викладача кафедри теорії та методик суспільно-гуманітарних дисциплін Хмельницького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти  Галини Кенц відбулась чергова обласна відеоконференція методистів суспільних дисциплін. Обговорювалося питання наповнення освітньої програми науково-дослідницькими  та методичними матеріалами ювілейного видання "Педагогічного  вісника ", присвяченого 75 річниці закінчення Другої світової війни. Вчителі історії навчальних закладів Чемеровецької  ОТГ отримали завдання підготувати статті, в яких на основі "живої історії "можливо досліджувати контроверсійні питання періоду Другої світової війни.

11:02 24.04.2020

Головний лікар районної лікарні Іван Лаврент’єв  про функціонування закладу сьогодні та надалі

Головний лікар районної лікарні Іван Лаврент’єв про функціонування закладу сьогодні та надалі

Районна лікарня готується до відновлення роботи в повноцінному режимі.  Планово здійснюються  поточні заходи дезінфекції. На завершальному етапі підготовки до відкриття закладу будуть проведені аналізи на якість заключної дезінфекції. Увесь медперсонал пройшов  ПЛР-тестування.  8 медпрацівників, котрі отримали позитивний результат,   з 12 квітня перебувають дома на самоізоляції, стан їх задовільний. В плановому порядку  повторно  здійснюється  ПЛР-обстеження працівників лікарні, що потрапили в коло контактних осіб.    Слід зазначити, що з початку епідемії жоден з медичних працівників не став джерелом поширення інфекції  COVID-19.  При наданні медичної допомоги пацієнтам вживалися відповідні заходи індивідуального захисту.

16:03 23.04.2020

Відновлено водопостачання в селі Кугаївці

Відновлено водопостачання в селі Кугаївці

Днями на свердловині, яка забезпечує водопостачання для мешканців вулиць Центральна, Братів Рудяків, Молодіжна та Тітова, вийшов з ладу насос. Його заміні сприяв директор приватного підприємства «АВС -Агро» Анатолій Атаманчук. Сьогодні  новий насос встановили та провели ще деякі ремонтні роботи. До робіт залучили  працівників комунального підприємства «Комунсервіс». 

16:02 23.04.2020

Кадрові питання в закладах освіти відповідно до нового законодавства

Кадрові питання в закладах освіти відповідно до нового законодавства

Таку тему сьогодні обговорили освітяни області в ході проведення он-лайн семінару. Захід відбувся за сприяння регіонального офісу Програми  «U-LEAD з Європою». Відповідно до визначених завдань, на семінарі проаналізували чинне законодавство, розглянули алгоритм дій органів місцевого самоврядування щодо запровадження положень законодавства з кадрових питань. Керівників відділів освіти ознайомили з кращими практиками використання строкових догорів в ОТГ.

16:00 23.04.2020

Збільшилась кількість пожеж в екосистемах

Збільшилась кількість пожеж в екосистемах

Рятувальники фіксують все більше пожеж в лісах, лісосмугах, лугах та балках.  Від початку року бригади пожежників  районного відділу Державної служби надзвичайних ситуацій  здійснили 76 виїздів. Тривожні сигнали про виникнення стихійних пожеж надходили з різних  куточків громади. Найбільше викликів було по Чемерівцях, селах Жердя, Шидлівці, Залуччя, Слобідка-Смотрицька, Сокиринці, Кугаївці, Степанівка, Ямпільчик. Навмисні підпали сухої трави, гілля та  сміття здійснювали навіть у дні святкування Великодня.

14:13 23.04.2020

Заходи дезінфекції проводяться регулярно

Заходи дезінфекції проводяться регулярно

Щоденно технікою КП «Комунсервіс» проводиться санітарна обробка проїзних шляхів та  тротуарів селища. Комунальні працівники також оприскують дезинфікуючими  засобами  під’їзди житлових багатоквартирних будинків, прибудинкові території та локації у громадських місцях. Для їх безпеки  селищною радою закуплено  протиепідемічні костюми та засоби індивідуального захисту.

14:11 23.04.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь