A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Впорядкували кладовище  в селі Криків

Впорядкували кладовище в селі Криків

Прибирання сільських кладовищ і до великодніх свят, і зараз залишається актуальною темою.   За ініціативи в.о. старости в селах Шидловецького старостинського округу  Петра Семенишена сьогодні   комунальна техніка працювала по впорядкуванню території кладовища у селі Криків. Техніку для вивозу сміття виділив керуючий сільськогосподарської дільниці села Івахнівці приватного підприємства «Аграрна компанія - 2004» Анатолій Степчук.    

13:45 08.05.2020

Держпродспоживслужба  повідомляє!

Держпродспоживслужба повідомляє!

Відповідно до листа Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів № ВХ/414 ЦОВ від 29.04.2020 р. відділом оцінки ризиків Управління оцінки ризиків та стратегічного розвитку Держпродспоживслужби проводиться робота з відстеження ситуації в світі щодо офіційно-підтверджених випадків інфікування на COVID-19 серед тварин. В ході моніторингу та аналізу опублікованих матеріалів виявлено, що в ЗМІ та соціальних мережах поширюється багато суперечливої інформації без науково-дослідного підґрунтя, яка викладена у такий спосіб, що може сприйматися як ймовірна загроза для громадськості та бізнес операторів, діяльність яких пов’язана із вирощуванням, утриманням та обігом тварин, що в подальшому  може призвести до ускладнення епізоотичної ситуації внаслідок невідповідного поводження з тваринами в період епідемії COVID-19. Враховуючи зазначене, інформуємо про поточну ситуацію з офіційних джерел.

13:08 07.05.2020

Благоустрій у сільському сквері

Благоустрій у сільському сквері

Для кожного села дуже важливо, аби не лише були відремонтовані дороги, освітлені вулиці, працювала система водозабезпечення, але й щоб були окультурені території для відпочинку мешканців – і молоді, і дорослих, і дітей. Саме над таким завданням працюють у Почапинцях.  Ще 2017 року за ініціативи в.о. старости Віталія Загороднього було закладено сільський сквер, який рік від року набуває свого цікавого самобутнього вигляду.  Цьогоріч  паркові локації оновлюються новими ландшафтними ідеями, незабаром будуть прикрашені квітами, а днями на території відпочинкової зони встановлено символічний знак «Сквер для відпочинку», який не лише підкреслює призначення території,  але й запрошує  відвідувачів  гарно провести дозвілля.   

17:19 06.05.2020

Незаконні оборудки із землею

Незаконні оборудки із землею

Місцевою прокуратурою у квітні поточного року в Чемеровецький районний суд скеровано кримінальне провадження за фактом шахрайства, вчиненого жителем м. Хмельницького при приватизації земельної ділянки на території району. Зокрема встановлено, що у травні 2017 року 26-річний житель обласного центру звернувся в Головне управління Держгеокадастру в Хмельницькій області із заявою про надання йому дозволу на безкоштовну приватизацію земельної ділянки на території району за межами населених пунктів Сокиринецької сільської ради площею 2 га для ведення особистого селянського господарства. При цьому, особа умисно приховала той факт, що раніше вже використала своє право на безкоштовну приватизацію землі, передбачене ст. 121 Земельного кодексу України, оскільки у квітні 2016 року отримала у власність земельну ділянку площею 2 га для ведення особистого селянського господарства за межами населених пунктів Антонінської сільської ради Хмельницького району. Внаслідок незаконних дій з власності держави незаконно вибула земельна ділянка вартістю 67 500 гри. Дії особи кваліфіковані за ч. 1 ст. 190 КК України (шахрайство). В ході досудового розслідування прокуратурою пред’явлено позов з метою повернення землі у державну власність. Слід зазначити, що місцевою прокуратурою не вперше виявлено факти незаконних оборудок із землею на території району. У цьому році в суд скеровано ще дві аналогічні кримінальні  справи.   Довідково: за вчинення даного злочину передбачено відповідальність у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років. 

16:38 05.05.2020

Відбулася онлайн-нарада з вчителями іноземної мови

Відбулася онлайн-нарада з вчителями іноземної мови

Основною темою для обговорення були методичні рекомендації Міністерства освіти і науки України та Хмельницького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти. Також обговорили питання  завершення 2019-2020 навчального року, ведення шкільної документації,    оцінювання здобувачів освіти в умовах дистанційного навчання та  особливості формувального оцінювання в 1,2 класах.

16:37 05.05.2020

Об’єднали зусилля задля спільної мети

Об’єднали зусилля задля спільної мети

Учора керівництвом селищної ради спільно з представниками підприємницьких структур було передано Чемеровецькій центральній районній лікарні придбаний за скооперовані кошти апарат штучної вентиляції легень «БРИЗ ALVEOLE» вартістю  320 тисяч гривень. Ініціативу селищного голови Олександра Собаня поліпшити оснащення медичного закладу сучасним обладнанням   активно підтримали місцеві підприємці.  Наразі придбання у ТОВ «Виробничо-наукове підприємство «КАЙЛІ» апарату «БРИЗ ALVEOLE»  стало можливим завдяки зібраним працівниками закладів освіти громади 178 тисяч гривень та долученим спонсорським коштам Олександра Чорного, Олега Скринчука, Сергія Крамара, Валентина Волосецького, Анатолія Гулька, Богдана Солончака, Юлії Карій, Василя Волошина, Олени Мостіпаки, Володимира Співака та колективу районного військового комісаріату.  

10:59 05.05.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь