A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Допомога аграріїв у боротьбі з COVID-19

Допомога аграріїв у боротьбі з COVID-19

Соціально налаштовані інвестори не залишаються осторонь всезагальної проблеми та долучаються до реалізації карантинних заходів у  боротьбі з коронавірусною інфекцією. Сьогодні   представники компанії «Континенталь Фармерз груп» у населених пунктах громади, де здійснюють обробіток земель – у Білій, Чорній, Слобідці-Смотрицькій та Кормильчі  передали  в заклади охорони здоров»я, поштові відділення, а також соціальним робітникам  захисні маски, респіратори  та рукавички, а також дизенфікуючі засоби.   Окрім того, у місцеві пункти здоров»я  для персоналу передано по одному , у лікарські амбулаторії по три захисних костюми.  

16:40 14.04.2020

Як діяти, якщо запідозрили симптоми коронавірусу

Як діяти, якщо запідозрили симптоми коронавірусу

Якщо у вас є певні симптоми, які свідчать про можливість коронавірусної хвороби, ви повинні зателефонувати до свого сімейного лікаря. Подаємо контактні телефони лікарів КНП "Чемеровецький центр первинної медико-санітарної допомоги", які надають медичні послуги на території Чемеровецького району.

16:19 14.04.2020

«Підтримаємо медицину – здолаємо COVID!»

«Підтримаємо медицину – здолаємо COVID!»

Активно проходить ініційована селищною радою  благодійноа акція  по збору коштів на придбання  для Чемеровецької районної лікарні  апарата штучної вентиляції легень «БРИЗ ALVEOLE», який коштує  320 тисяч гривень.  

15:51 14.04.2020

МИ ПРАЦЮЄМО ДЛЯ ВАС, ВИ ЗАЛИШАЙТЕСЬ ВДОМА ДЛЯ НАС

МИ ПРАЦЮЄМО ДЛЯ ВАС, ВИ ЗАЛИШАЙТЕСЬ ВДОМА ДЛЯ НАС

Станом на 9.00. 14.04.2020 року на лікуванні в ЦРЛ перебуває 7 хворих на пневмонію. Мешканка села Вівся, у якої наприкінці минулого тижня діагностовано захворювання на COVID-19,  проходить курс лікування у Хмельницькій інфекційній лікарні.  При проведенні обласним лабораторним центром «Вірусологічна лабораторія» досліджень на виявлення  коронавірусної інфекції   методом ПРЛ  отримано 10  позитивних результатів у мешканців нашого району ( смт Чемерівці – 4, с. Юрківці – 2, с. Вівся – 1, с. Криків – 1. С. Кугаївці – 1, с. Ямпільчик – 1).   Закликаємо вас: при перших симптомах респіраторних захворювань обов’язково зателефонуйте своєму сімейному лікарю. Залишайтеся вдома! Самоізоляція – найдієвіший спосіб убезпечити себе від інфікування.

12:39 14.04.2020

«Підтримаємо медицину – здолаємо COVID!»

«Підтримаємо медицину – здолаємо COVID!»

На останньому пленарному засіданні депутатський корпус підтримав ініціативу селищного голови Олександра Собаня  щодо виділення 150 тисяч гривень на адресну   матеріальну допомогу медичним працівникам Чемеровецької районної лікарні.  Рішення  щодо розміру виплати  буде прийнято комісією по наданню одноразової матеріальної допомоги.  У найближчі дні її одержать ті медики, котрі  задіяні у боротьбі з епідемією коронавірусної хвороби.

16:48 13.04.2020

«Підтримаємо медицину – здолаємо COVID!»

«Підтримаємо медицину – здолаємо COVID!»

Завдяки Вашій небайдужості до  благодійної акції  по збору коштів на придбання  для Чемеровецької районної лікарні  апарата штучної вентиляції легень «БРИЗ ALVEOLE», вартістю  320 тисяч гривень, рахунок Чемеровецької ЦРЛ поступово поповнюється. Днями надійшли кошти від фізичної особи - підприємця Марини Гірник   Висловлюємо щиру подяку! Впевнені, що такі вчинки стануть прикладом для усіх!

13:45 13.04.2020

Збільшено кількість адміністративних послуг

Збільшено кількість адміністративних послуг

Рішенням сорок четвертої сесії перелік доповнено послугою «Надання відомостей з Державного земельного кадастру у формі довідки, що містить узагальнену інформацію про землі (території)». Включення даної послуги дозволить відвідувачам Центру надання адміністративних послуг оперативно вирішувати питання врегулювання права власності на земельні ділянки

13:43 13.04.2020

Чемеровецький районний комісаріат долучився до благодійної акції

Чемеровецький районний комісаріат долучився до благодійної акції

Днями працівники районного комісаріату зробили  свій внесок у спільну  благодійну справу та  зібрали 3900 гривень на придбання апарата штучної вентиляції легень «БРИЗ ALVEOLE» для Чемеровецької районної лікарні. Зібрані військовими кошти будуть долучені до загального обсягу  заощаджень, що акумульовані працівниками апарату селищної ради, відділу освіти, культури, соціального захисту громади та продовжують надходити від представників підприємницьких структур, малого бізнесу, а також небайдужих громадян з активною громадською позицією.

13:40 13.04.2020

МИ ПРАЦЮЄМО ДЛЯ ВАС, ВИ ЗАЛИШАЙТЕСЬ ВДОМА ДЛЯ НАС

МИ ПРАЦЮЄМО ДЛЯ ВАС, ВИ ЗАЛИШАЙТЕСЬ ВДОМА ДЛЯ НАС

Станом на 9.00.13.04.2020 року на лікуванні перебуває 6 хворих на пневмонію. Пацієнтка з захворюванням на COVID-19, мешканка Чемеровецького району, проходить курс лікування у Хмельницькій обласній лікарні. Проведено забір аналізів в усіх, хто контактував з хворою, на визначення   в умовах обласного лабораторного центру «Вірусологічна лабораторія» наявності у них коронаровірусу.

08:55 13.04.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь