Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

МИ ПРАЦЮЄМО ДЛЯ ВАС, ВИ ЗАЛИШАЙТЕСЬ ВДОМА ДЛЯ НАС

МИ ПРАЦЮЄМО ДЛЯ ВАС, ВИ ЗАЛИШАЙТЕСЬ ВДОМА ДЛЯ НАС

Станом на 09.00.  16.04.2020 року в ЦРЛ з діагнозом пневмонія залишилося 3 хворих, четверо після  курсу лікування виписані додому. Проведене тестування на COVID –19  в усіх семи осіб дало негативний результат. 

11:33 16.04.2020

«Підтримаємо медицину – здолаємо COVID!»

«Підтримаємо медицину – здолаємо COVID!»

Ми регулярно інформуємо про те, як поповнюється    рахунок КНП «Чемеровецька центральна районна лікарня» коштами благодійників, котрі   вболіваючи за  загальну справу, особисто долучаються до її вирішення. Останніми днями благодійну акцію  по збору коштів на придбання   апарата штучної вентиляції легень «БРИЗ ALVEOLE», вартістю  320 тисяч гривень,  підтримали Руслана Туткалюк та Юрій Завальнюк.  Проявлена ініціатива заслуговує на велику  вдячність та підтримку усіх небайдужих.  

11:13 16.04.2020

Залучення людського та технічного ресурсу «Комунсервісу»

Залучення людського та технічного ресурсу «Комунсервісу»

З часу запровадження карантинних та протиепідемічних заходів працівники КП «Комунсервіс» працюють в особливо посиленому режимі. Окрім забезпечення  надання житлово-комунальних послуг населенню, ними проводиться санітарна обробка під'їздів житлових будинків, прибудинкових територій,  місць з масовим  перебуванням людей та зупинок громадського транспорту.

17:28 15.04.2020

Суттєве в роботі районної лікарні

Суттєве в роботі районної лікарні

Від сьогодні Чемеровецькою районною лікарнею запроваджено ряд  додаткових організаційних та протиепідемічних заходів з метою недопущення розповсюдження захворювань на   COVID -19. Відповідно до рішення Хмельницької регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій від 14 квітня 2020 року( протокол №10) госпіталізацію хворих до Чемеровецької центральної районної лікарні призупинено.  Хворі з населених пунктів району направлятимуться на лікування  за принципом територіальної доцільності до Кам’янець-Подільської міської лікарні та Городоцької центральної районної лікарні.

16:18 15.04.2020

Напрацювали завдання для дистанційного навчання з суспільних дисциплін

Напрацювали завдання для дистанційного навчання з суспільних дисциплін

Сьогодні відбулась  відеоконференція з учителями суспільних дисциплін  закладів загальної середньої освіти. Модератором онлай- наради була завідувачка методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту селищної ради Валентина Колодій.  Історики поділилися досвідом дистанційного навчання та обговорили питання створення  під час карантину посібника " Компетентнісно зорієнтовані завдання з історії України як засіб формування творчої особистості учня " для учнів 7 класу.

13:43 15.04.2020

«Підтримаємо медицину – здолаємо COVID!»

«Підтримаємо медицину – здолаємо COVID!»

Ініційовану селищною радою   благодійну акцію  по збору коштів на придбання  для Чемеровецької районної лікарні  апарата штучної вентиляції легень «БРИЗ ALVEOLE», вартістю  320 тисяч гривень, днями підтримали  Квасньовський Л.А. та Людмила Кушнір. Висловлюємо їм щиру подяку за доброчинність!

09:27 15.04.2020

Допомога аграріїв у боротьбі з COVID-19

Допомога аграріїв у боротьбі з COVID-19

Соціально налаштовані інвестори не залишаються осторонь всезагальної проблеми та долучаються до реалізації карантинних заходів у  боротьбі з коронавірусною інфекцією. Сьогодні   представники компанії «Континенталь Фармерз груп» у населених пунктах громади, де здійснюють обробіток земель – у Білій, Чорній, Слобідці-Смотрицькій та Кормильчі  передали  в заклади охорони здоров»я, поштові відділення, а також соціальним робітникам  захисні маски, респіратори  та рукавички, а також дизенфікуючі засоби.   Окрім того, у місцеві пункти здоров»я  для персоналу передано по одному , у лікарські амбулаторії по три захисних костюми.  

16:40 14.04.2020

Як діяти, якщо запідозрили симптоми коронавірусу

Як діяти, якщо запідозрили симптоми коронавірусу

Якщо у вас є певні симптоми, які свідчать про можливість коронавірусної хвороби, ви повинні зателефонувати до свого сімейного лікаря. Подаємо контактні телефони лікарів КНП "Чемеровецький центр первинної медико-санітарної допомоги", які надають медичні послуги на території Чемеровецького району.

16:19 14.04.2020

«Підтримаємо медицину – здолаємо COVID!»

«Підтримаємо медицину – здолаємо COVID!»

Активно проходить ініційована селищною радою  благодійноа акція  по збору коштів на придбання  для Чемеровецької районної лікарні  апарата штучної вентиляції легень «БРИЗ ALVEOLE», який коштує  320 тисяч гривень.  

15:51 14.04.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь