A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Тривають тренінги «Нової української школи»

Тривають тренінги «Нової української школи»

Сьогодні директори закладів загальної середньої освіти продовжують роботу  відповідно до запланованої програми тренінгу. Наразі завданням для керівників тридцяти трьох шкіл Чемеровеччини було напрацювання  Меморандуму про  співпрацю  між усіма учасниками освітнього процесу.

16:43 16.10.2019

Завершено ремонт внутрішнього туалету Кугаєвецького дошкільного навчального закладу «Колобок»

Завершено ремонт внутрішнього туалету Кугаєвецького дошкільного навчального закладу «Колобок»

Повністю завершено виконання усіх запланованих робіт, облицювання стін, та підлоги. Днями майстри вмонтували рукомийники та унітази, які розраховані на маленьких вихованців дитячого садочка.

16:42 16.10.2019

Готуємось до зими завчасно

Готуємось до зими завчасно

З метою забезпечення  безпеки руху автомобільного транспорту на дорогах комунальної власності з особливо небезпечними ділянками, селищна рада передбачила придбання підсипкового матеріалу. Виходячи з потреб та витрат минулої зими, прийнято рішення  в цьому році  придбати 359 тонн відсіву та 10 тонн солі. Частину підсипкового, розрахованого на потребу для селища Чемерівці, уже завезено на територію комунального підприємства «Комунсервіс». Крім того, там є 70 тонн відсіву та 4 тонни солі, що залишились  з минулого року. Вже найближчими днями заплановано довіз підсипкового матеріалу у населенні пункти об’єднаної громади.

16:00 16.10.2019

Працюємо над стратегіями розвитку закладів освіти

Працюємо над стратегіями розвитку закладів освіти

Сьогодні відбувся цикл тренінгів  директорів  закладів загальної середньої освіти за  Програмою організації і проведення підвищення кваліфікації керівних кадрів відповідно до вимог Концепції "Нова українська школа". Під керівництвом тренера Валентини Колодій директори працювали  над стратегією розвитку закладу освіти, аналізували алгоритми  SWOT та  Gap аналізу в діяльності закладу, розробляли демократичні засади управління.

16:38 15.10.2019

На святі врожаю в селі Кочубіїв

На святі врожаю в селі Кочубіїв

Четвертий  рік поспіль в селі Кочубіїв по-особливому відзначають День захисника України, святкують  релігійний празник Покрови Пресвятої Богородиці та підводять підсумки сільськогосподарського року.   Ініціатор та основний спонсор свята - керівник приватного підприємства «Кочубіївське» Валентин Волосецький. Цьогоріч на місцевий фестиваль творчості «Скарби української землі», який традиційно відбувається між дітьми шкільного віку,  з’їхались змагатись представники Жердянської, Кочубіївської, Красноставської загальноосвітніх шкіл селищної ради, Зарічанського та Юрковецького навчальних закладів та школярі села Нігин Кам’янець-Подільського району. Головний приз - 30 тисяч гривень виборола учениця Кочубіївської ЗОШ І-ІІ ступенів Валерія Гнатюк. Перед початком конкурсних змагань відбулась урочиста частина, в ході якої з вітальним словом до учасників та присутніх звернувся Чемеровецький селищний голова Олександр Собань. На святі відзначили шіснадцятьох учасників  АТО подяками об’єднаної територіальної громади  та подарунками. Подарунком для гостей свята  від керівника товариства «Кочубіївське» став виступ юного кам’нчанина, вихідця з села Кочубіїв переможцях кількох творчих фестивалів Вадима Березовського та білоруської панк-рок-групи «Ляпис Трубецкой».

15:37 15.10.2019

Заходи водо забезпечення жителів громади

Заходи водо забезпечення жителів громади

В селі Свіршківці завершено прокладання водопроводу по вулицях Лісовій та Українській, змонтовано труби та підключено водорозподільчі колодці. За кілька днів минулого тижня до центральної магістралі підключилися 23 домогосподарства та проведено підготовчі роботи біля 25 дворів.  Тим часом вирішується питання проведення ремонту сільського водогону протяжністю 500  метрів  по вулиці Лесі Українки.  До вирішення питання водо забезпечення долучається місцевий інвестор - приватне підприємство «Аграрна компанія 2004».

15:36 15.10.2019

«Родом – козак, духом – захисник»

«Родом – козак, духом – захисник»

Покрова Пресвятої Богородиці ще з козацьких часів була святковим днем захисників усіх поколінь. І про це, і  про День захисника України, який ми відзначаємо 14 жовтня, говорили зі своїми маленькими читачами-третьокласниками бібліотекарі Чемеровецької центральної бібліотеки для дітей. Не тільки говорили, але й вправлялися вміло на силу та ерудицію під час козацьких викрутасів «І понесе відлуння козацьку мужність у віки». Юні читачі ознайомилися з історією України козацької доби, переглянули відеоролик та мультимедійну презентацію на відповідну тему. З цікавістю присутні переглянули книжкову виставку «Родом – козак, духом - захисник».

15:33 15.10.2019

Тренінг в рамках проекту «Е-рішення для громади»

Тренінг в рамках проекту «Е-рішення для громади»

Сьогодні перший заступник селищного голови Юрій Войтов та начальник відділу фінансів Оксана Уланівська взяли участь у тренінгу «Моделі планування і прогнозування в громадах», що відбувся в рамках курсу «ІТ та розвиток громади» (поглиблений рівень) проєкту «Е-рішення для громади». Експерти Проєкту ознайомили учасників  з інструментами аналізу даних та прогнозування, моделювання розвитку громади, опрацювали можливості моделювання та планування місцевого бюджету ОТГ, виявлення резервів надходжень, продемонстрували роботу з даними в бюджетному модулі, сервіси планування і прогнозування бюджету, обговорили варіанти прийняття аналітичних рішень з використанням дашбордів, паспорт громади.

15:32 15.10.2019

З метою упорядкування господарських відносин та наповнення бюджету

З метою упорядкування господарських відносин та наповнення бюджету

 Триває робота  з визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам на території сіл, селища Чемеровецької селищної ради.   Сьогодні в залі засідань в черговий раз працювала створена для того комісія.   Члени комісії  вивчали ситуацію щодо обробітку земель сільськогосподарського призначення на масивах, які орендує товариство «Волочиськ Агро» та товариство «Енселко Агро». В ході обговорення з представниками товариства проаналізували усі проблемні питання та напрацювали  акти з визначення та відшкодування збитків. Після їх підписання та затвердження буде підготовлено договір про добровільне відшкодування збитків.

14:45 11.10.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь