A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Заходи з нагоди Дня  захисників України

Заходи з нагоди Дня захисників України

Сьогодні  в селищі Чемерівці відбулись урочисті заходи з нагоди відзначення Дня захисника України. Початком урочистостей  стало покладання квітів  до пам’ятника Героям Небесної Сотні та молебень , яку провели духовні наставники різних конфесій.  Продовжили святкування у Центрі культури, дозвілля та мистецтв, де усіх присутніх привітали зі святом заступник селищного голови Юлія Повар, представники районної влади та Гуківської сільської громади.

14:42 11.10.2019

Відбулось засідання органу  по приватизації квартир житлового фонду

Відбулось засідання органу по приватизації квартир житлового фонду

Засідання дорадчого органу відбулось в кабінеті першого заступника селищного голови Юрія Войтова.  В поточному місяці на розгляд комісії надійшла заява від мешканки села Кугаївці на дозвіл приватизації. В ході засідання вивчили пакет документів та підготували пропозиції для напрацювання відповідного рішення.

14:38 11.10.2019

Запрацював сільський водогін у Андріївці

Запрацював сільський водогін у Андріївці

Селищна рада реалізувала ще один проект на шляху забезпечення якісною питною водою населення громади.   Днями в селі Андріївка провели підключення другої черги водогону, який за проектом побудовано  по вулицях Зарічна (права сторона) та  Бринського  (права сторона) в с.Андріївка. Загальна протяжність  магістралі ІІ  черги складає  3310 метрів до якої підключено   43  домогосподарства.  Селищна рада реалізувала ще один проект на шляху забезпечення якісною питною водою населення громади.   Днями в селі Андріївка провели підключення другої черги водогону, який за проектом побудовано  по вулицях Зарічна (права сторона) та  Бринського  (права сторона) в с.Андріївка. Загальна протяжність  магістралі ІІ  черги складає  3310 метрів до якої підключено   43  домогосподарства. 

14:35 11.10.2019

З метою пошуку кращих практик реформування системи надання адміністративних послуг

З метою пошуку кращих практик реформування системи надання адміністративних послуг

Сьогодні у місті Києві розпочала роботу щорічна конференція на тему: «Адміністративні послуги в контексті розвитку ОТГ та процесів цифрової трансформації». Конференцію організовано проектом «Реформа управління на сході України II», що виконується німецькою урядовою компанією Gesellschaft fur Internationale Zusammenarbeit (GIZ) Gmb H,спільно з Секретаріатом Кабінету Міністрів України, Асоціацією ОТГ та Програмою «U-LEAD з Європою».

11:00 11.10.2019

На нараді з соціальними робітниками

На нараді з соціальними робітниками

Сьогодні в залі засідань  селищної ради за участі заступника селищного голови Юлії Повар відбулась нарада з соціальними робітниками, які обслуговують одиноких та одиноко проживаючих жителів підвідомчих населених пунктів. Основним акцентом наради були питання готовності  до осінньо – зимового періоду житлових будинків підопічних, забезпечення їх паливом та продуктами харчування. Начальник відділу з питань соціальної політики Віталій Приймак доручив підлеглим працівникам забезпечити підготовку документів, необхідних для призначення субсидії для усіх осіб, що перебувають на обліку у відділі.

16:49 10.10.2019

Оновлення Кугаєвецькому  ДНЗ «Колобок»

Оновлення Кугаєвецькому ДНЗ «Колобок»

Там проводиться ремонт санітарної кімнати. Відділом освіти, молоді та спорту закуплено усі необхідні будівельні матеріали.  Проведено  облицювання стін кахельною плиткою, відремонтовано стелю, встановлено нові пластикові двері. Також заплановано встановлення нової плитки для підлоги. Оновлення кімнати внутрішнього туалету створить зручні та затишні умови для вихованців дитячого садочка.

16:48 10.10.2019

Забезпечуємо благоустрій територій

Забезпечуємо благоустрій територій

Косарка комунального підприємства «Комунсервіс» сьогодні працювала в  Чорній. Використовуючи трактор, там покосили траву на узбіччях під’їзної дороги до села.

16:46 10.10.2019

Триває заготівля палива для навчальних закладів

Триває заготівля палива для навчальних закладів

В  Кугаївцях виконуючий обов’язки старости Олександр Гураль до цієї справи долучається особисто. Разом з працівником комунального підприємства, який працює в селі, та кочегаром дошкільного навчального закладу колять порізані раніше сухостійні дерева та складують у приміщення для зберігання. Використовуючи такий ресурс, вдалось заготовити палива на кілька місяців паливного сезону. Крім того для потреб дитячого садочка завезено 4 причепи дров, які закуплено відділом освіти, молоді та спорту.

16:44 10.10.2019

В селах громади встановлюються нові автозупинки

В селах громади встановлюються нові автозупинки

Одну з них уже  змонтовано в селі Андріївка. Також підготовлено  укладання бруківки та благоустрій прилеглої території для встановлення зупинки в селі Кугаївці. Чемеровецька селищна рада продовжує роботу у визначеному напряму та замовила наступну чергу зупинок для інших сіл.

16:43 10.10.2019

Відремонтовано ринву з Черчецьких печер

Відремонтовано ринву з Черчецьких печер

Кілька днів поспіль на території сіл Залучанського старостату тривають роботи з відновлення водопровідної ринви, якою стікає вода з місцевих печер і накопичується  у збудований басейн. Конструкція, яка змонтована так давно, що вже мало хто пам’ятає коли, проте,   мешканці сіл до цього часу використовують. З часом труби поржавіли і басейн потребував ремонту. Виконуючий обов’язки старости Анатолій Марцінишин ініціював її відновлення, оскільки це є суттєвим заходом для водозабезпечення сіл, які розміщені на скалистій території. Селищною радою для проведення ремонтних робіт закуплено нові труби, з’єднання та цемент. Також направлено туди автовишку для зручності виконання висотних робіт. Ринву уже змонтовано, найближчим часом буде проведено облицювання басейну.

17:06 09.10.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь