Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Візит проектантів

Візит проектантів

  Сьогодні з робочим  візитом в селище Чемерівці прибули представники проектної  організації  «Проект-Менас». Мета їх приїзду – напрацювати проект капітального ремонту дороги і тротуару по вулиці Пушкіна та тротуару по вулиці Героїв майдану. Чемеровецький селищний голова Олександр Собань та його перший заступник  Юрій Войтов погодили з виконавцем робіт усі деталі щодо подальшої реалізації запланованого інвестиційного проекту та ухвалили  з проектантом свої  пропозиції.  У робочій зустрічі взяв участь депутат селищної ради Олександр Чорний. Реалізація проекту проводиться за кошти Державного фонду регіонального розвитку, звідки буде профінансовано 622 тис.грн., частка  Чемеровецької селищної ради - 62 тис.грн.

20:06 20.04.2017

Відбулось позачергове засідання виконкому Чемеровецької селищної  ради.

Відбулось позачергове засідання виконкому Чемеровецької селищної ради.

З метою забезпечення оперативного виконання  Чемеровецькою селищною радою окремих повноважень  з різних напрямів діяльності, виникла необхідність позачергово провести засідання виконавчого комітету. Для  реалізації політики сфери соціального захисту до порядку денного внесено питання погодження проекту Комплексної програми соціального захисту населення у Чемеровецькій селищній раді на 2017-2022 роки.

15:31 19.04.2017

В селі Почапинці встановлено бруківку

В селі Почапинці встановлено бруківку

Чемеровецький селищний голова Олександр Собань  завжди підтримує та допомагає в реалізації кожної  ініціативи зі сторони виконуючих обов’язків старост. Погодження та фінансову підтримку отримала ідея в.о. старости в селах Почапинці та Садове  Віталія Загородного щодо встановлення бруківки довкола пам’ятника  загиблим у Другій світовій війні. До реалізації  проекту долучились керівники відділку товариства «Оболонь-Агро», надали техніку для довозу необхідних будівельних матеріалів. Власними силами бруківку уже встановлено та проведено упорядкування території.

15:05 19.04.2017

Громадське обговорення офіційної символіки Чемеровецької об'єднаної територіальної громади

Громадське обговорення офіційної символіки Чемеровецької об'єднаної територіальної громади

На карті України окреслені  межі новоствореної Чемеровецької об'єднаної територвальної громади, а відтак, для свого означення вона має мати свою офіційну символіку – герб та прапор. З цією метою  об’єднана територіальна громада  оголосила конкурс на створення офіційної символіки і вже сьогодні відбулись громадське обговорення пропонованих варіантів офіційних символів громади.

15:03 19.04.2017

Обстеження стану зелених насаджень в смт Чемерівці

Обстеження стану зелених насаджень в смт Чемерівці

З метою забезпечення проведення благоустрою  по усіх вулицях селища Чемерівці та забезпечення естетичного вигляду зелених насаджень сьогодні комісія по обстеженню стану зелених насаджень, що діє при виконавчому комітеті  Чемеровецької селищної ради на підставі клопотання директора КП «Комунсервіс» провели огляд дерев по вулиці Героїв Майдану.

13:05 19.04.2017

Триває конкурс на створення офіційної символіки Чемеровецької об'єднаної територіальної громади

Триває конкурс на створення офіційної символіки Чемеровецької об'єднаної територіальної громади

           Відповідно до розпорядження Чемеровецького селищного голови від 15.03.2017 року №38 «Про оголошення конкурсу на створення офіційної символіки Чемеровецької об'єднаної територіальної громади»  з метою збереження історичної та культурної спадщини населених пунктів громади,  утвердження звичаїв і традицій  народу, сприяння розвитку туризму оголошено конкурс на створення офіційної символіки. Етапи конкурсу передбачають:  подачу заявок на участь у конкурсі та конкурсних робіт, перевірку конкурсних робіт на відповідність заявленим вимогам та обрання із них кращих,  громадське обговорення їх та голосування,  підбиття підсумків громадського голосування,  затвердження сесією офіційної символіки Чемеровецької об'єднаної територіальної громади.

10:39 19.04.2017

Робоча нарада

Робоча нарада

Після святкових вихідних з метою напрацювати плани на поточний тиждень Чемеровецький селищний голова провів робочу нараду з керівниками виконавчих органів селищної ради. Серед основних організаційних заходів на цей тиждень  - проведення громадських слухань з питань затвердження офіційної символіки Чемеровецької об»єднаної територіальної громади, засідання виконавчого комітету, постійних комісій, що діють при селищній раді та проведення пленарного засідання  шостої позачергової сесії VІІ скликання. 

10:17 18.04.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь