Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Пасхальна виставка у Чемеровецькому Будинку школярів

Пасхальна виставка у Чемеровецькому Будинку школярів

Вже стало доброю традицією на передодні найсвітліших свят Христового Воскресіння у Чемеровецькому Будинку школярів  проводити виставку-конкурс на Пасхальну тематику. Не відступили від цієї традиції і цього року.

11:54 14.04.2017

Ініціативи мешканців громади

Ініціативи мешканців громади

В ході заходів з благоустрою проводиться не лише очищення та видалення сухостійних дерев та кущів, але й масштабне озеленення територій. Весняна акція «За чисте довкілля», ініційована керівництвом Чемеровецької селищної ради, має активну підтримку серед жителів населених пунктів громади.      Так мешканці вулиці Чорновола, що в селищі Чемерівці,  організувалися та висадили  100 каштанів вздовж об»їзної дороги. Посадковим матеріалом забезпечила селищна рада, а спільна дружня праця чемерівчан заклала гарний результат на майбутнє – каштанова алея прикрашатиме один із  в»їздів  у наше селище.

11:27 14.04.2017

Чемеровецькі психологи взяли участь у тренінгу проведеному Мариною Порошенко

Чемеровецькі психологи взяли участь у тренінгу проведеному Мариною Порошенко

Дружина Президента України Марина Порошенко здійснила робочу поїздку в Хмельницьку область. Відповідно до плану заходів трихденного візиту з 10 по12 квітня було проведено  спеціалізований тренінг  по інклюзивній освіті  на тему «Інструментарій  з індивідуальної  і командної роботи  для  працівників психолого-медико-педагогічної консультації». Слухачами навчального курсу від  нашої громади  були  психолог  Чемеровецького НВК  №2  Тиха Наталія  та психолог Чемеровецького ясла - садка «Дзвіночок»  Огороднікова Оксана. За результатами проведеного тренінгу Марина Порошенко особисто вручила усім учасникам сертифікати.

15:33 13.04.2017

Колектив селищної ради долучився до прибирання селища

Колектив селищної ради долучився до прибирання селища

Ще  здавна ведеться, що кожен добрий господар наводить лад  на  подвір’ї  напередодні Великодня з особливим старанням. Відповідно до давніх звичаїв учора  колектив Чемеровецької селищної ради добросовісно попрацював  «на своєму подвір’ї» у прямому та переносному значенні – як у дворі та довкола адмінбудівлі, на прилеглих територіях, так і в сусідніх скверах та на центральній площі. Виконаний досить великий об’єм робіт: видалено старі та сухостійні дерева і кущі, очищено  дерева від сухого гілля та побілено їх, прибрано минулорічне листя, ретельно очищено бруківку від сміття,  пофарбовано лавочки та фундамент адмінбудівлі. Наполеглива праця протягом усього дня дала гарний результат -  центр смт Чемерівці став помітно чистішим, світлішим та  охайнішим.

17:16 12.04.2017

Врегульовано деякі  земельні питання

Врегульовано деякі земельні питання

Учора членами комісії з питань врегулювання земельних відносин , що діє при виконавчому комітеті проведено виїзди до кількох підвідомчих населених пунктів з метою розгляду заяв громадян із земельних  питань відповідно до вимог  Земельного кодексу України.  На запит власників земельних наділів в  селі Андріївка вирішували питання встановлення під’їзної  дороги.  В селі Біла відреагували на заяву власниці двору, яка стверджувала, що її сусід самовільно захопив частину ділянки загального користування для розміщення там господарських решток. З метою збільшення надходжень до бюджету та раціонального використання земельних ресурсів, спеціалісти визначили межі земель консервації, які обробляв фермер села Степанівка для подальшого заключення угоди про компенсацію недоотриманих коштів за фактичне використання земельної ділянки.

17:07 11.04.2017

В селі Біла встановлено дитячий майданчик

В селі Біла встановлено дитячий майданчик

Цими днями подвір’я  Більського дитячого садочка «Берізка» оновилося ігровими гірками, гойдалками та каруселями. Встановлення дитячого майданчика - спільний проект штабу політичної партії «За конкретні справи», Чемеровецької селищної ради та колективу дошкільного закладу.

16:52 11.04.2017

Вуличне освітлення в селі Степанівка

Вуличне освітлення в селі Степанівка

Напрацьовано черговий масштабний інвестиційний проект Чемеровецької селищної ради – капітальний ремонт вуличного освітлення в селі Степанівка. Днями представники фірми виконавця робіт по проведенню вуличного освітлення прибули з робочим візитом в село для того, щоб на місцях  визначити масштаб та умови  для його реалізації.

16:51 11.04.2017

Подаруй воїну свято

Подаруй воїну свято

Невимовна краса та духовна велич Пасхального дійства споконвічно надихає християн на святковий, піднесений лад. Кожен із нас завжди з нетерпінням чекає це величне християнське свято. І хлопці – воїни АТО також з нетерпінням чекають Великодня.

15:27 11.04.2017

Зустріч   пайовиків шидловецької зони з орендарем

Зустріч пайовиків шидловецької зони з орендарем

Днями на запрошення виконуючого обов’язки старости сіл Шидлівці, Криків, Вікторівка, Велика Зелена, Мала Зелена Петра Семенишена та місцевих жителів Олександр Собань взяв участь у зборах пайовиків, що здають землі в оренду ТОВ «Енселко-агро». Сторону орендарів представляв заступник директора підприємства, начальник відділу з питань соціальної політики Руслан Ляховченко.

16:43 10.04.2017

Учні навчальних закладів Чемеровецької громади проходили пробне ЗНО

Учні навчальних закладів Чемеровецької громади проходили пробне ЗНО

У суботу 8 квітня Вінницьким регіональним центрам оцінювання якості освіти на базі Чемеровецького НВК№1 «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів, ліцей та МНВК» було проведено пробне зовнішнє незалежне оцінювання з української мови і літератури, математики, фізики, історії, біології, географії, хімії та іноземних мов. Участь у пробному тестуванні  з усіх предметів взяли 72  випускники з населених пунктів Чемеровецької селищної ради, які попередньо пройшли відповідну процедуру реєстрації. 

15:58 10.04.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь