Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Чемеровецька селищна рада приймала  «Зіркову хвилю-2017»

Чемеровецька селищна рада приймала «Зіркову хвилю-2017»

Чемеровецька громада сьогодні гостинно приймала учасників  обласного  етапу огляду художньої самодіяльності «Зіркова хвиля-2017». Серед учасників – школярі навчальних закладів Чемеровецької селищної ради, Гуківської об’єднаної територіальної громади та сільських рад Чемеровецького району.

17:18 27.04.2017

Перші навчально-польові збори майбутніх захисників

Перші навчально-польові збори майбутніх захисників

Відповідно до навчальної програми та наказу начальника відділу освіти, молоді та спорту Чемеровецької селищної ради в усіх загальноосвітніх школах І-ІІІ ступенів протягом 25-27 квітня проходили навчально-польові збори юнаків 11-х класів. Впродовж трьох днів одинадцятикласники мали можливість застосувати на практиці здобуті знання з предмету «Захист  Вітчизни»  в умовах наближених до військово – польових.

16:54 27.04.2017

Для школярів буде придбано два нових  автобуси

Для школярів буде придбано два нових автобуси

Питання підтримки та сприяння у розвитку галузі освіти на постійному контролі селищного голови Олександра Собаня. Одним із основних завдань Чемеровецької селищної ради є забезпечення регулярного довозу учнів і вчителів у підвідомчих населених пунктах  до місць навчання й додому.

16:11 27.04.2017

Ремонтні роботи  на  водопровідних мережах селища

Ремонтні роботи на водопровідних мережах селища

Проблемою для селища  Чемерівці є те, що водопровідні мережі центру громади через свою зношеність потребують ремонту, а на деяких ділянках і повної заміни. Частину робіт виконано у попередні роки, проте це невелика частка  від загального обсягу.                    

14:20 27.04.2017

Відвідали  підопічних на дому

Відвідали підопічних на дому

Основне завдання новоствореного відділу з питань соціальної політики Чемеровецької селищної ради - забезпечити відповідальне  ставлення до своїх посадових обов»язків соціальних робітників та організувати належний рівень надання послуг  одиноким та одинокопроживаючим громадянам у населених пунктах підвідомчої території.  Для реалізації поставлених завдань працівники відділу  уже вжили ряд заходів, проте робота активно продовжується. З метою вивчення ситуації безпосередньо на місцях, від осіб, які потребують соціальних послуг, ознайомлення з умовами їх проживання та рівнем надання послуг, начальник відділу Віталій Приймак  запланував виїзд до кожного населеного пункту селищної ради та поставив завдання відвідати усіх громадян, які перебувають на обслуговуванні.

17:04 26.04.2017

Гірчить Чорнобиль крізь роки...

Гірчить Чорнобиль крізь роки...

  Напередодні 31-ї річниці катастрофи на Чорнобильській АЕС в читальній залі Чемеровецької центральної бібліотеки відбувся вечір-спомин сумних подій в історії нашої країни. Захід проводено за участю студентів Чемеровецького медичного коледжу.

15:05 26.04.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь