Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Засідання виконавчого комітету

Засідання виконавчого комітету

Сьогодні   у залі засідань центру культури, дозвілля і мистецтв відбулось чергове засідання виконавчого комітету Чемеровецької селищної ради.

18:41 31.03.2017

Вуличне освітлення в селі Сокиринці

Вуличне освітлення в селі Сокиринці

Відповідно до заходів, спрямованих на вирішення питання освітлення населених пунктів Чемеровецької селищної ради  31 березня 2017 року в с. Сокиринці розпочато роботи по налаштуванню вуличного освітлення. Загальна вартість проекту становить 120 тисяч гривень.

15:06 31.03.2017

Всеукраїнський тиждень дитячого читання

Всеукраїнський тиждень дитячого читання

Щороку в березні під час весняних канікул у бібліотеках України проходить Всеукраїнський тиждень дитячого читання. Відділом культури та туризму сплановано цикл заходів до даної тематики. Цього року Чемеровецька селищна рада ініціювала урочисте відкриття заходу під назвою "Це знають дорослі, і знають це діти: книжкова країна найкраща у світі" в  Кугаєвецькій  бібліотеці.

13:03 30.03.2017

Вуличне освітлення в селі Кормильче

Вуличне освітлення в селі Кормильче

Передвиборчі обіцянки Чемеровецького селищного голови Олександра Собаня поступово та планомірно виконуються. З числа обіцяних проектів значна частина на стадії проектування та виготовлення кошторисної документації, але є і такі, які  вже на етапі завершення та реалізації. Сьогодні завершуються налагоджувальні роботи із встановлення вуличного освітлення в селі Кормильче.

14:38 29.03.2017

В селі Андріївка встановлено новий ігровий майданчик

В селі Андріївка встановлено новий ігровий майданчик

Чудовий подарунок  отримала нещодавно малеча Андріївського дошкільного садочка «Ромашка».  Завдяки співпраці Народного депутата України та мецената Олександра Гереги та Чемеровецького селищного голови Олександра Собаня у селі Андріївка Чемеровецької селищної ради нещодавно з’явився новий та сучасний дитячий майданчик .  Відтепер діти, що  відвідують заклад, мають змогу відпочити  на гойдалках  та каруселі, погратися у  пісочниці, випробувати себе на балансері.          

17:21 28.03.2017

Проектування приміщення ЦНАПу

Проектування приміщення ЦНАПу

З метою реалізації одного з численних проектів Чемеровецької селищної ради сьогодні відбулась зустріч першого заступника селищного голови Юрія Войтова  із представником проектної організації.

16:30 28.03.2017

Конструктивна розмова в селі Андріївка

Конструктивна розмова в селі Андріївка

Сьогодні Чемеровецький селищний голова  О.Собань здійснив робочу поїздку в с. Андріївка. Під час перебування на території населеного пункту відбувся особистий прийом громадян керівником громади та конструктивна ділова розмова  селищного  голови  з  в.о старости Віктором  Добруцьким та генеральним  директором  ТОВ «Промінь Галичина»  Олександром  Бурейком, в ході якої були порушені  найактуальніші  проблеми,  що  стосуються  перспективного  розвитку   населеного  пункту. 

17:01 27.03.2017

Співпраця з орендарями земель в населених пунктах громади

Співпраця з орендарями земель в населених пунктах громади

Перспективним планом соціально-економічного та культурного розвитку Чемеровецької громади передбачено проведення комплексу заходів, до реалізації яких активно долучаються керівники агроформувань, що орендують землі на  території населених пунктів. Саме з цих питань днями відбулася зустріч Чемеровецького селищного голови Олександра Собаня з  директором  ТОВ «Енселко-Агро» Олександром Огуєм.

10:42 27.03.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь