A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

В селі Андріївка встановлено новий ігровий майданчик

В селі Андріївка встановлено новий ігровий майданчик

Чудовий подарунок  отримала нещодавно малеча Андріївського дошкільного садочка «Ромашка».  Завдяки співпраці Народного депутата України та мецената Олександра Гереги та Чемеровецького селищного голови Олександра Собаня у селі Андріївка Чемеровецької селищної ради нещодавно з’явився новий та сучасний дитячий майданчик .  Відтепер діти, що  відвідують заклад, мають змогу відпочити  на гойдалках  та каруселі, погратися у  пісочниці, випробувати себе на балансері.          

17:21 28.03.2017

Проектування приміщення ЦНАПу

Проектування приміщення ЦНАПу

З метою реалізації одного з численних проектів Чемеровецької селищної ради сьогодні відбулась зустріч першого заступника селищного голови Юрія Войтова  із представником проектної організації.

16:30 28.03.2017

Конструктивна розмова в селі Андріївка

Конструктивна розмова в селі Андріївка

Сьогодні Чемеровецький селищний голова  О.Собань здійснив робочу поїздку в с. Андріївка. Під час перебування на території населеного пункту відбувся особистий прийом громадян керівником громади та конструктивна ділова розмова  селищного  голови  з  в.о старости Віктором  Добруцьким та генеральним  директором  ТОВ «Промінь Галичина»  Олександром  Бурейком, в ході якої були порушені  найактуальніші  проблеми,  що  стосуються  перспективного  розвитку   населеного  пункту. 

17:01 27.03.2017

Співпраця з орендарями земель в населених пунктах громади

Співпраця з орендарями земель в населених пунктах громади

Перспективним планом соціально-економічного та культурного розвитку Чемеровецької громади передбачено проведення комплексу заходів, до реалізації яких активно долучаються керівники агроформувань, що орендують землі на  території населених пунктів. Саме з цих питань днями відбулася зустріч Чемеровецького селищного голови Олександра Собаня з  директором  ТОВ «Енселко-Агро» Олександром Огуєм.

10:42 27.03.2017

Відбулась чергова нарада

Відбулась чергова нарада

Черговий робочий тиждень розпочато апаратною нарадою на чолі з Чемеровецьким селищним головою Олександром Собанем.  В ході зібрання обговорювались питання соціально-економічного та культурного характеру, зокрема, заходи з проведення благоустрою, реалізації інвестиційних проектів, підготовки до чергового засідання виконкому.

09:53 27.03.2017

Водопроводу в селі Чорна бути

Водопроводу в селі Чорна бути

Запорука успіху в  реалізації перспективних планів розвитку  населених пунктів Чемеровецької селищної ради є підтримка інвесторів та сільськогосподарських формувань, які орендують землі пайовиків  підвідомчих територій.

20:23 24.03.2017

Відбулися збори пайовиків у селі Кочубіїв

Відбулися збори пайовиків у селі Кочубіїв

Усі переконані в тому, що тільки в діалозі  вирішуються питання, приймаються виважені рішення, напрацьовуються проекти. А ще дуже важливо на сьогоднішній день, якщо є постійний контакт влади, бізнесу і громадськості. Саме такого формату зустріч відбулася вчора в с. Кочубіїв.

15:25 24.03.2017

З нагоди визволення селища Чемерівці

З нагоди визволення селища Чемерівці

Минають 73 роковини з часу  звільнення смт Чемерівці від німецько-фашистських загарбників. Сьогодні біля пам’ятника загиблим воїнам у Другій світовій війні відбулось урочисте покладання. Участь в заході прийняли Чемеровецький селищний голова Олександр Собань, перший заступник селищного голови Юрій Войтов,  працівники виконавчих органів Чемеровецької селищної ради.

15:14 24.03.2017

Зусиллями влади та меценатів

Зусиллями влади та меценатів

Усім відомо, що люди з активною життєвою позицією ніколи не стоять осторонь проблем громади, беруть на себе ініціативу у їх вирішенні, докладають усіх зусиль аби досягти позитивного, відчутного для усіх людей результату. Саме такими принципами у своїй депутатській діяльності керується місцевий приватний підприємець Олександр Чорний. До чисельної кількості проектів Олександр Павлович долучився і як організатор, і як меценат.

15:42 23.03.2017

Реалізація заходів благоустрою

Реалізація заходів благоустрою

Аби Чемерівці ставали більш привабливими як для місцевих жителів, так і для гостей, керівництвом селищної ради сплановано цілий комплекс відповідних заходів . В ході місячника благоустрою в центрі селища активно продовжуються роботи по впорядкуванню територій.

15:35 23.03.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь