Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Державний стандарт - соціальним послугам

Державний стандарт - соціальним послугам

Розширення повноважень Чемеровецької селищної ради з питань соціальної політики в частині обслуговування одиноких та одиноко проживаючих громадян спонукає до напрацювання  системи в роботі з дотриманням характерних особливостей впровадження  державних  стандартів догляду на дому. Сьогодні в населених пунктах громади ці послуги надають 29 соціальних працівників.

18:01 25.04.2017

Ініціативи депутатів Чемеровецької селищної ради

Ініціативи депутатів Чемеровецької селищної ради

Депутатами  Чемеровецької селищної ради на минулій сесії  винесено на розгляд  питання щодо визначення  законності вирубки лісу в населених пунктах громади ЧСЛО «Агроліс». Валентин Гривнак,  депутат виборчого округу №16 (с.Почапинці), звернувся до Чемеровецького селищного голови Олександра Собаня з пропозицію вивчити та сприяти вирішенню озвученої проблеми. Учора робоча група в складі першого заступника селищного голови Юрія Войтова, заступника Чемеровецької районної ради Лариси Лук’янової,  начальника відділу  житлово-комунального господарства, інфраструктури, містобудування та матеріально-технічного забезпечення Геннадія Голика, виконуючого обов’язки старости в селі Почапинці Віталія Загороднього та залучивши директора лісового підприємств Болеслава Франковського здійснили виїзд на місцевість для того, аби визначити питання по суті. В ході робочої поїздки директор ЧСЛО «Агроліс» озвучив зобов’язання восени висадити на вирубаній ділянці лісу сажанці молодої модрини, а до літа облаштувати в селі Почапинці нову зону відпочинку.

17:58 25.04.2017

З метою збереження національних традицій

З метою збереження національних традицій

Створення на місцевому рівні умов для розвитку культури, сприяння відродженню осередків традиційної народної творчості, національно-культурних традицій, художніх промислів та ремесел, надання якісних культурних послуг мешканцям населених пунктів громади - відповідальності керівників сільських закладів культури, що діють на території селищної ради.

16:36 25.04.2017

Напрацьовано систему забезпечення якісного харчування дітей

Напрацьовано систему забезпечення якісного харчування дітей

Питання організації харчування дітей в навчальних закладах Чемеровецької селищної ради є не менш важливим з-поміж усіх освітянських питань, які щоденно доводиться вирішувати працівникам  відділу освіти, молоді та спорту. Організація збалансованого, раціонального та безпечного харчування,  виконання норм натурального набору продуктів, дотримання вимог щодо складання меню в дошкільних навчальних закладах громади  відповідно до нормативно-правових документів -  саме ця тема обговорювалась сьогодні на нараді з кухарями садочків, яку провела начальник відділу Ірина Качуріна. З метою доведення вимог законодавства та нормативів санітарних правил до участі в нараді запрошено представника управління Держпродспоживслужби у Чемеровецькому районі Валерій Боднар. Обговоривши напрацьовану селищною радою систему придбання та довозу продуктів харчування, працівники навчальних закладів отримали конкретні завдання: забезпечити приготування доброякісної,  вітамінізованої їжі з привабливим виглядом і гарними смаковими якостями.

16:28 25.04.2017

Земельні питання на контролі

Земельні питання на контролі

Один із напрямків діяльності Чемеровецької селищної ради відповідно до вимог чинного законодавства – реалізація повноважень у сфері регулювання земельних відносин.

15:46 25.04.2017

Залучаємо досвід міжнародних партнерів

Залучаємо досвід міжнародних партнерів

Система надання адміністративних послуг у громаді на належному рівні – запорука ефективного місцевого розвитку, залучення інвестицій та соціального капіталу. Реформа децентралізації, ресурсна та експертна допомога з боку програм міжнародної технічної допомоги – унікальна можливість для об’єднаних територіальних  громад підняти стандарти якості життя та отримати новий поштовх для розвитку.

15:43 25.04.2017

Реалізовуємо стандарти  діловедення та архівної справи

Реалізовуємо стандарти діловедення та архівної справи

Чемеровецькою селищною радою, котра функціонує сьогодні  у форматі об’єднаної територіальної громади організована нова система документообігу, переліку керівних та нормативно-правових документів,  що регулюють діяльність виконавчих органів селищної ради. З метою забезпечення досконалої системи в роботі та врегулювання питань упорядкування документів, які підлягають постійному зберіганню та передачі до архівних установ, сьогодні керуюча справами виконавчого комітету селищної ради Жанна Народовець ініціювала проведення наради  за участю начальника архівного відділу Чемеровецької районної адміністрації Оксани Вінярської.

14:07 25.04.2017

«Нова українська школа» в Чемеровецькій громаді

«Нова українська школа» в Чемеровецькій громаді

     В рамках реалізації Концепції «Нова українська школа» Чемеровецькою селищною радою  з метою створення умов для надання високоякісних освітніх послуг напрацьовано проект «Реконструкція та модернізація приміщень Чемеровецького навчально-виховного комплексу №1 «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів, ліцей та МНВК».  Термін реалізації  його 2017-2018 роки.  Запланованими заходами передбачено утеплення стін,  реконструкція цоколя, обладнання електронних робочих місць вчителів, облаштування актової зали,  кабінетів біології та хімії, створення умов для людей з особливими потребами, облаштування вело стоянки на 50 місць, оформлення рекреаційних зон, реконструкція спортивного майданчика зі штучним покриттям тощо. Загальна вартість проекту становить 8143,225 тис. грн.   Зважаючи на великий обсяг інвестицій, необхідних для реалізації проекту, модернізація школи без залучення державної підтримки не можлива. Погодження запланованих заходів  відбулось нещодавно на засіданні комісії з оцінки та забезпечення проведення конкурсного відбору інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізуватися за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку у 2017 році.

14:05 25.04.2017

Участь Олександра Собаня у регіональних  заходах

Участь Олександра Собаня у регіональних заходах

       Чемеровецький селищний голова Олександр Собань на запрошення директора Хмельницького відокремленого підрозділу установи «Центр розвитку місцевого самоврядування» Сергія Яцковського взяв участь в урочистому відкритті вище згаданого  підрозділу та засіданні круглого столу, присвяченого процесам децентралізації.

21:11 24.04.2017

Робоча поїздка у Степанівку

Робоча поїздка у Степанівку

Серед найважливіших завдань керівництва селищної ради - сприяння у розвитку підвідомчих територій. Сьогодні перший заступник селищного голови Юрій Войтов здійснив робочу поїздку в село Степанівка мета якої, особисто перевірити обсяг та якість виконання робіт підприємством, що

20:38 24.04.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь