A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Відбулась оперативна нарада з начальниками відділів

Відбулась оперативна нарада з начальниками відділів

Новий робочий тиждень у Чемеровецькій селищній раді розпочато з чергової оперативної наради селищного голови з начальниками відділів. Обговоривши проблемні питання минулого тижня напрацьовано перспективний план дій та визначено основні організаційні заходи на наступний тиждень. Виходячи з  функціональних обов’язків керівників відділів  Олександр Собань довів конкретні завдання кожному з присутніх.

16:44 27.02.2017

Благоустрій територій

Благоустрій територій

Теплі дні ще календарної зими сприяють до початку нового господарського року та виконання визначених раніше завдань щодо благоустрою територій. Виконуючий обов’язки в селі Андріївка Віктор Добруцький ініціював сьогодні прибирання прилеглих територій до адміністративних будівель в центрі населеного пункту, прибережної смуги, яка прилягає до центральної дороги. До заходу долучились працівники будинку культури та бібліотеки та дитячого навчального закладу.

14:17 27.02.2017

Відбулась третя позачергова сесія VII скликання Чемерововецької селищної ради

Відбулась третя позачергова сесія VII скликання Чемерововецької селищної ради

Завдяки впровадженню в дію нового механізму та напрацюванням системи в роботі  Чемеровецької селищної ради вирішується комплекс нагальних питань організації управлінської діяльності та розвитку підвідомчої території.  З метою їх розгляду Чемеровецьким селищним головою скликано позачергову сесію. На розгляд депутатів було винесено 31 питання. Серед них - затвердження змін до структури апарату селищної ради,  розгляд проектів  Програм про організацію проведення заходів державного та місцевого значення на території селищної ради, підтримки творчої діяльності та розвитку духового оркестру на 2017 рік. Прийнято рішення про передачу майна з балансу КП «Тепломережа» на баланс селищної ради та  КП «Комунсервіс», про перелік об’єктів та визначення суспільно-корисних робіт для засуджених та правопорушників на яких судом накладено адмінстягнення. Розглянуто питання по врегулюванню земельних відносин.

13:13 27.02.2017

Проведено навчання для виконуючих обов’язки старост

Проведено навчання для виконуючих обов’язки старост

З метою удосконалення та оновлення знань, набуття умінь та навичок у вирішенні різних питань по виконанню функціональних повноважень для виконуючих обов’язки старост проведено  навчання з питань ведення військового обліку та заповнення е-декларацій. З вимогами постанови Кабінету Міністрів України №971 від 07 грудня 2016 року присутніх ознайомив військовий комісар Павло Джигун, котрий акцентував увагу на основних моментах нового порядку ведення військового обліку призовників та військовозобов’язаних, зокрема щодо взяття на військовий облік та зняття з військового обліку, виявлення призовників та військовозобов’язаних, звірення їх даних, оповіщення про виклик до районного військового комісаріату, тощо.

15:35 24.02.2017

Відбулось засідання виконавчого комітету

Відбулось засідання виконавчого комітету

Відповідно до плану роботи та з метою організації діяльності за різними напрямками сьогодні відбулось засідання виконавчого комітету Чемеровецької селищної ради. В ході підготовки засідання  до проекту порядку денного було включено 19 питань. Про роботу та  перспективи розвитку КП «Комунсервіс» звітував директор Василь Олійник, за результатами розгляду даного питання прийнято рішення визнати роботу підприємства як таку, що потребує удосконалення. Членами виконкому погоджено проекти цільових програм, зокрема, підтримки індивідуального житлового будівництва на селі та поліпшення  житлово-побутових умов сільського населення «Власний дім» на 2017 – 2020 роки, захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного і природнього характеру на території Чемеровецької селищної ради на 2017 – 2021 роки, забезпечення містобудівною документацією населених пунктів  на території  Чемеровецької селищної ради на 2017 рік, надання адресної грошової допомоги на проїзд автомобільним транспортом окремим пільговим категоріям громадян на  території  Чемеровецької селищної ради на 2017 рік, «Ветеран» на території Чемеровецької селищної ради на 2017 рік, забезпечення соціального обслуговування одиноких непрацездатних громадян та інвалідів в домашніх умовах у Чемеровецькій селищній раді на 2017 рік, надання правової освіти та надання безоплатної правової допомоги жителям населених пунктів Чемеровецької селищної ради на 2017 – 2018 роки. На засіданні погоджено внесення змін до селищного бюджету та зміни  до програм про благоустрій населених пунктів Чемеровецької селищної ради на 2017 рік, розвитку житлово-комунального господарства на 2017 рік. Рішенням виконавчого комітету утворено уповноважений підрозділ з питань запобігання та виявлення корупції, скасовано два рішення  Жердянської сільської ради прийнятих у 2016 році. На засіданні розглянуто заяви громадян відповідно до яких прийнято рішення про призначення помічника, присвоєння адреси, видачу дубліката свідоцтва на право власності на житловий будинок, надано дозвіл на видалення дерев на території Чемеровецької селищної ради.

12:57 24.02.2017

Відбулось засідання комісії з надання матеріальної допомоги.

Відбулось засідання комісії з надання матеріальної допомоги.

Сьогодні відбулось чергове засідання комісії з питань надання матеріальної допомоги.  На розгляд членів комісії надійшло десять заяв від мешканців підвідомчих населених пунктів, які опинилися в особливо скрутних життєвих обставинах, потребують дороговартісного лікування, поліпшення матеріально-побутових умов у зв’язку з пошкодженням житлового будинку пожежею. В ході розгляду пакетів документів членами комісії прийнято рішення надати матеріальну допомогу кожному заявнику.

10:55 24.02.2017

Відбулось засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті Чемеровецької селищної ради

Відбулось засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті Чемеровецької селищної ради

Протягом лютого місця поточного року на розгляд адміністративної комісії при виконавчому комітеті Чемеровецької селищної ради надійшли два протоколи про адміністративні правопорушення скоєні громадянами, що проживають на підвідомчій території. За результатами обговорення  встановлених   порушень  адміністративного порядку голова комісії  Юрій Войтов виніс свої пропозиції щодо розміру адміністративного стягнення, які були підтримані членами  комісії в ході голосування.  

15:27 20.02.2017

Герої не вмирають!

Герої не вмирають!

Сьогодні 20 лютого в селищі Чемерівці відбулися заходи з вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні. Участь в урочистості  взяли очільники  Чемеровецького району та Чемеровецької селищної ради,  активісти, учасники подій Майдану та АТО, волонтери, представники організацій, установ, громадськості.  Священнослужитель греко-католицької церкви Успіння Пресвятої Богородиці о. Василій відслужив поминальну панахиду за Небесною сотнею та всіма українцями, які загинули за волю України. Учасники  поклали квіти та запалили поминальні лампадки, ознайомились з фотогалереєю «Так народжувалась гідність», виставкою дитячих малюнків на тему «Майдан очима дітей». Далі, захід продовжився щирою патріотичною  концертною програмою.

14:05 20.02.2017

Відбулась четверта позачергова сесія VII скликання Чемеровецької селищної ради

Відбулась четверта позачергова сесія VII скликання Чемеровецької селищної ради

Забезпечення стабільного функціонування територіальної громади вимагає постійного контролю та коригування. З метою вирішення нагальних питань діяльності Чемеровецької селищної ради та її структурних підрозділів селищним головою  Олександром Собанем скликана четверта позачергова сесія на порядок денний якої винесено 28 питань. Першочергово, усі визначені питання розглянуто на засіданнях постійних комісій. В ході пленарного засідання затверджено розрахунок розміру заробітної пати, який враховується при визначенні вартості будівництва об’єктів на 2017, розпорядження селищного голови, заслухано звіт про виконання селищного бюджету за 2016 рік. Прийнято рішення про передачу майна з балансу Чемеровецької селищної ради на баланс відділу культури та туризму, прийняття будинку, що знаходиться за адресою: смт Чемерівці, вул. Герцена, 5 із спільної власності територіальних громад сіл, селищ Чемеровецького району у  спільну власність сіл, селища, про встановлення ставок та пільг щодо сплати земельного податку на території Чемеровецької селищної ради 2017 року. Розглянуто питання про ліквідацію сільських виборчих комісій, про зміну засновника дошкільних навчальних закладів Чемеровецької селищної ради. Надано дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою для 14 земельних ділянок, затверджено 6 технічних документацій.

14:43 17.02.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь