Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Відбувся виїзний прийом в селі Біла

Відбувся виїзний прийом в селі Біла

Аналіз ситуації на місцях, вивчення думки громадськості, живе спілкування з людьми безпосередньо на місцях – запорука прийняття вірного управлінського рішення. В практику селищного голови Олександра Собаня з часу функціонування Чемеровецької громади надійно увійшла така форма роботи як  виїзні прийоми громадян. Цього тижня Олександр Володимирович побував з робочим візитом в с. Біла.

12:04 22.03.2017

Обстеження дерев

Обстеження дерев

Виконуючі обов’язків старост Чемеровецької селищної ради активізували зусилля на виявлення і подальше видалення аварійних, сухостійних дерев та дерев, які досягли вікової межі. Відповідно до  Порядку видалення дерев та заяв, що надійшли від виконуючих обов’язки старост, комісія в складі  начальника відділу житлово-комунального господарства, інфраструктури, містобудування та матеріально-технічного забезпечення Геннадія Голика та діловода Чемеровецької селищної ради Юрія Ковальчука, начальника відділу екології і природних ресурсів  Чемеровецької райдержадміністрації Юрія Завальнюка та головного спеціаліста сектору архітектури, містобудування, житлово-комунального господарства Чемеровецької райдержадміністрації Вадима Грабовського провели обстеження дерев в селищі Чемерівці та  селах Красноставці, Жердя, Слобідка-Смотрицька, Почапинці, Кугаївці, Хропотова. За результатом огляду оформлено акти для подальшого розгляду на  засіданні  виконавчого комітету Чемеровецької селищної ради.

09:53 22.03.2017

Робоча поїздка  в село Демківці

Робоча поїздка в село Демківці

Серед найважливіших завдань керівництва селищної ради є сприяння у розвиткові підвідомчих територій. Визначити потреби села та узгодити перспективний план заходів було метою робочого візиту у село Демківці першого заступника Чемеровецького селищного голови Юрія Войтова.

17:45 21.03.2017

Робочий візит в с.Кочубіїв

Робочий візит в с.Кочубіїв

Велика увага приділяється селищним головою Олександром Собанем вивченню стану справ у населених пунктах підвідомчої території. Чергову таку робочу зустріч провів у с. Кочубіїв з керівником місцевого агроформування ПП «Кочубіївське»   Валентином Волосецьким та виконуючою обов’язки старости Іриною Кузик.  

14:27 21.03.2017

17 березня Чемеровецький селищний голова Олександр Собань здійснив виїзний прийом громадян  в с. Жердя

17 березня Чемеровецький селищний голова Олександр Собань здійснив виїзний прийом громадян в с. Жердя

Клопотання мешканців села  стосувалися, зокрема, водозабезпечення, освітлення деяких вулиць села, спорудження огорожі навколо кладовища, ремонту доріг. Допомоги потребує навчальний заклад, де необхідно збудувати піднавіс для зберігання  вугілля, огорожу шкільного подвір’я. Питання вивезення твердих побутових відходів вирішено спільно з керівництвом ТОВ «Волочиськ – агро». Володимир Думанський гарантував двічі на тиждень у визначені дні сприяти у виділенні необхідної техніки.

11:54 20.03.2017

Зустріч з представниками бізнесових структур громади

Зустріч з представниками бізнесових структур громади

З метою забезпечення стабільного розвитку Чемеровецької громади, вирішення питання проведення будівництва та ремонту важливих об’єктів спортивного та культурного характеру, проведення благоустрою на території населених пунктів селищної ради,  в суботу відбулась зустріч з керівниками бізнесових структур, що діють на підвідомчій території.

11:49 20.03.2017

Залучено кошти  Державного фонду регіонального розвитку

Залучено кошти Державного фонду регіонального розвитку

16 березня 2017 року Чемеровецький селищний голова О.Собань разом із головою Чемеровецької райдержадміністрації  О. Батюком та  головою районної ради С. Павлишиною взяли участь у засіданні регіональної комісії з оцінки та попереднього конкурсного відбору інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку у 2017 році, яка відбулась у облдержадміністрації.           Державний фонд регіонального розвитку на даний час є одним із основних джерел фінансування з державного бюджету будівництва та реконструкції об’єктів соціально-культурного та житлово-комунального призначення.

15:11 17.03.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь