A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Відбулось засідання виконавчого комітету

Відбулось засідання виконавчого комітету

Відповідно до плану роботи та з метою організації діяльності за різними напрямками сьогодні відбулось засідання виконавчого комітету Чемеровецької селищної ради. В ході підготовки засідання  до проекту порядку денного було включено 19 питань. Про роботу та  перспективи розвитку КП «Комунсервіс» звітував директор Василь Олійник, за результатами розгляду даного питання прийнято рішення визнати роботу підприємства як таку, що потребує удосконалення. Членами виконкому погоджено проекти цільових програм, зокрема, підтримки індивідуального житлового будівництва на селі та поліпшення  житлово-побутових умов сільського населення «Власний дім» на 2017 – 2020 роки, захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного і природнього характеру на території Чемеровецької селищної ради на 2017 – 2021 роки, забезпечення містобудівною документацією населених пунктів  на території  Чемеровецької селищної ради на 2017 рік, надання адресної грошової допомоги на проїзд автомобільним транспортом окремим пільговим категоріям громадян на  території  Чемеровецької селищної ради на 2017 рік, «Ветеран» на території Чемеровецької селищної ради на 2017 рік, забезпечення соціального обслуговування одиноких непрацездатних громадян та інвалідів в домашніх умовах у Чемеровецькій селищній раді на 2017 рік, надання правової освіти та надання безоплатної правової допомоги жителям населених пунктів Чемеровецької селищної ради на 2017 – 2018 роки. На засіданні погоджено внесення змін до селищного бюджету та зміни  до програм про благоустрій населених пунктів Чемеровецької селищної ради на 2017 рік, розвитку житлово-комунального господарства на 2017 рік. Рішенням виконавчого комітету утворено уповноважений підрозділ з питань запобігання та виявлення корупції, скасовано два рішення  Жердянської сільської ради прийнятих у 2016 році. На засіданні розглянуто заяви громадян відповідно до яких прийнято рішення про призначення помічника, присвоєння адреси, видачу дубліката свідоцтва на право власності на житловий будинок, надано дозвіл на видалення дерев на території Чемеровецької селищної ради.

12:57 24.02.2017

Відбулось засідання комісії з надання матеріальної допомоги.

Відбулось засідання комісії з надання матеріальної допомоги.

Сьогодні відбулось чергове засідання комісії з питань надання матеріальної допомоги.  На розгляд членів комісії надійшло десять заяв від мешканців підвідомчих населених пунктів, які опинилися в особливо скрутних життєвих обставинах, потребують дороговартісного лікування, поліпшення матеріально-побутових умов у зв’язку з пошкодженням житлового будинку пожежею. В ході розгляду пакетів документів членами комісії прийнято рішення надати матеріальну допомогу кожному заявнику.

10:55 24.02.2017

Відбулось засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті Чемеровецької селищної ради

Відбулось засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті Чемеровецької селищної ради

Протягом лютого місця поточного року на розгляд адміністративної комісії при виконавчому комітеті Чемеровецької селищної ради надійшли два протоколи про адміністративні правопорушення скоєні громадянами, що проживають на підвідомчій території. За результатами обговорення  встановлених   порушень  адміністративного порядку голова комісії  Юрій Войтов виніс свої пропозиції щодо розміру адміністративного стягнення, які були підтримані членами  комісії в ході голосування.  

15:27 20.02.2017

Герої не вмирають!

Герої не вмирають!

Сьогодні 20 лютого в селищі Чемерівці відбулися заходи з вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні. Участь в урочистості  взяли очільники  Чемеровецького району та Чемеровецької селищної ради,  активісти, учасники подій Майдану та АТО, волонтери, представники організацій, установ, громадськості.  Священнослужитель греко-католицької церкви Успіння Пресвятої Богородиці о. Василій відслужив поминальну панахиду за Небесною сотнею та всіма українцями, які загинули за волю України. Учасники  поклали квіти та запалили поминальні лампадки, ознайомились з фотогалереєю «Так народжувалась гідність», виставкою дитячих малюнків на тему «Майдан очима дітей». Далі, захід продовжився щирою патріотичною  концертною програмою.

14:05 20.02.2017

Відбулась четверта позачергова сесія VII скликання Чемеровецької селищної ради

Відбулась четверта позачергова сесія VII скликання Чемеровецької селищної ради

Забезпечення стабільного функціонування територіальної громади вимагає постійного контролю та коригування. З метою вирішення нагальних питань діяльності Чемеровецької селищної ради та її структурних підрозділів селищним головою  Олександром Собанем скликана четверта позачергова сесія на порядок денний якої винесено 28 питань. Першочергово, усі визначені питання розглянуто на засіданнях постійних комісій. В ході пленарного засідання затверджено розрахунок розміру заробітної пати, який враховується при визначенні вартості будівництва об’єктів на 2017, розпорядження селищного голови, заслухано звіт про виконання селищного бюджету за 2016 рік. Прийнято рішення про передачу майна з балансу Чемеровецької селищної ради на баланс відділу культури та туризму, прийняття будинку, що знаходиться за адресою: смт Чемерівці, вул. Герцена, 5 із спільної власності територіальних громад сіл, селищ Чемеровецького району у  спільну власність сіл, селища, про встановлення ставок та пільг щодо сплати земельного податку на території Чемеровецької селищної ради 2017 року. Розглянуто питання про ліквідацію сільських виборчих комісій, про зміну засновника дошкільних навчальних закладів Чемеровецької селищної ради. Надано дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою для 14 земельних ділянок, затверджено 6 технічних документацій.

14:43 17.02.2017

Річниця виводу військ з Афганістану

Річниця виводу військ з Афганістану

Сьогодні 15 лютого з нагоди   28-ї річниці виводу військ з Афганістану відбулось урочисте покладанні квітів до пам’ятника загиблим воїнам-інтернаціоналістам та святковий захід в Чемеровецькому центрі культури та дозвілля і мистецтва.  Разом з селищним головою, в урочистих заходах прийняли участь працівники апарату Чемеровецької селищної ради. За мужність, відвагу, високий професіоналізм та з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав Олександр Володимирович Собань нагородив трьох ветеранів грамотами та грошовими винагородами.

13:53 15.02.2017

Вшанували пам’ять загиблого воїна Афганістану

Вшанували пам’ять загиблого воїна Афганістану

Чемеровецький селищний голова  Олександр Володимирович Собань напередодні  Дня виводу військ з Афганістану відвідав могилу загиблого в ході бойових дій земляка, жителя села Жердя. Відати шану та повагу воїну та розділити скорботу  матері ,  прийшли староста села, учні  Жердянської загальноосвітньої школи та небайдужі мешканці громади.

15:50 14.02.2017

Засідання комісії на заміщення вакантних посад

Засідання комісії на заміщення вакантних посад

Відбулось чергове засідання комісії на заміщення вакантних посад посадових осіб органів місцевого самоврядування. Цього разу відбір проводився на посаду начальника загального відділу.  Протягом місяця від часу оголошення конкурсу, на розгляд комісії надійшов лише один пакет документів від претендента на посаду. Оцінивши екзаменаційний білет члени комісії прийняли рішення надати на розгляд Чемеровецького  селищного голови результати іспиту для  прийняття остаточного рішення.

13:49 14.02.2017

Вітання на адресу Глінського Миколи Гнатовича

Вітання на адресу Глінського Миколи Гнатовича

Сьогодні в приміщенні Чемеровецької бібліотеки віншували славного земляка – Глінського Миколу Гнатовича. В колі родини, друзів та колег Микола Гнатович зустрів своє 85 річчя. Лунали слова поваги та вдячності за здобутки на трудовій, учительській ниві, активну громадську позицію від Чемеровецької селищної ради, Чемеровецької районної ради та адміністрації та відділу освіти райдержадміністрації, культури Чемеровецької селищної ради. Окрім того, ювіляр є  учасником хору ветеранів «Чебреці», який на завершення святкового заходу дарував ювіляру  його юлюблені пісні.

14:47 10.02.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь