Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

День працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення

День працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення

          У переддень професійного свята працівників житлово – комунального господарства та побутового обслуговування населення Чемеровецький селищний голова  Олександр Собань привітав працівників галузі. 

15:09 17.03.2017

« Найкращий читач 2017»

« Найкращий читач 2017»

Бібліотека – це той храм, де завжди народжується і зберігається духовність. Пам’ятаймо, що у давнину бібліотеку називали «дім життя», «притулок мудрості», «аптека для душі»”

15:05 17.03.2017

Проекти розвитку громади

Проекти розвитку громади

Чемеровецький селищний голова Олександр Собань прийняв участь засіданні регіональної комісії з оцінки та попереднього конкурсного відбору інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватись за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку у 2017 році.  

15:20 16.03.2017

Нарада освітян

Нарада освітян

16 березня 2017 року  в залі засідань Чемеровецької селищної ради  відбулася організаційна нарада директорів ЗОНЗ , в ході якої відбулось представлення начальника відділу освіти, молоді та спорту Качуріної  І.В. та працівників відділу: провідних спеціалістів (Пазинюк В.М., Ковальчук М.С.), головного бухгалтера (Шлапак Л.В.), економіста та працівників централізованої бухгалтерії . Відповідно до плану наради директори шкіл, які увійшли до об’єднаної територіальної громади, були ознайомлені із порядком перереєстрації загальноосвітніх навчальних закладів, та із рядом питань спільної роботи на наступний місяць.

15:16 16.03.2017

Щодо функціонування центру надання адміністративних послуг

Щодо функціонування центру надання адміністративних послуг

Вдосконалення механізмів, забезпечення якісного рівня, розширення переліку та наближення надання адміністративних послуг до мешканців усіх населених пунктів територіальної громади є першочерговим завданням для Чемеровецької селищної ради.

17:06 15.03.2017

Впровадження заходів із енергозбереження

Впровадження заходів із енергозбереження

Чемеровецька селищна рада не стоїть осторонь нагальних проблем щодо економії бюджетних коштів, зниження споживання газу та переходу на альтернативні види палива. Поруч із бюджетним фінансуванням шукає грантові проекти, спрямовані на впровадження заходів із енергозбереження. Тому проблема впровадження альтернативних джерел енергії та засобів забезпечення довготерміновим, надійним і дешевим теплом, що значною мірою приведе до економії бюджетних коштів спонукала до вивчення питання можливості встановлення модульних котелень, що функціонуватимуть  на твердому паливі. Крім того, кошти на згадані цілі виділяються обласним фондом регіонального розвитку на  умовах співфінансування селищним бюджетом.

17:04 15.03.2017

IREX/Україна запрошує бібліотеки та громадські організації подаватися до участі у проекті ПУЛЬС

IREX/Україна запрошує бібліотеки та громадські організації подаватися до участі у проекті ПУЛЬС

Міжнародна організація IREX оголошує конкурс на участь у проекті ПУЛЬС («Розробка курсу на зміцнення самоврядування в Україні») для бібліотек та громадських організацій об’єднаних територіальних громад України.

14:46 15.03.2017

Вітання ювілярці

Вітання ювілярці

Небайдужі мешканці села Жердя ініціювали урочисте привітання односельчанки Беднік Євдокії Петрівни, 14 березня 2017 року  вона зустріла свій 95-й день народження. За 95 років пережила чимало, голодомор, війна та важкі післявоєнні роки. Змалку не цуралась роботи, доводилось освоїти і чоловічі професії.  Сама виховувала сина, який недавно пішов у вічність, допомагала у вихованні двох онуків та трьох правнуків, сьогодні радіє двом правнукам.

14:37 15.03.2017

Кошти Європейського союзу на розвиток Чемеровецької громади

Кошти Європейського союзу на розвиток Чемеровецької громади

Створення комфортного середовища для життя людей, вдосконалення механізмів, забезпечення якісного рівня, розширення спектру та наближення надання адміністративних послуг до мешканців громади є одним із головних завдань децентралізації. Налагоджена  робота ЦНАПу та реалізація реформи заради інтересів людини в усіх населених пунктах  є першочерговим завданням для новоствореної Чемеровецької селищної ради.

16:39 14.03.2017

Він обіцяв повернутись…

Він обіцяв повернутись…

Сьогодні в селі Кугаївці відбулось освячення пам'ятника загиблому в АТО Андрію Кухару, який віддав своє життя за рідну країну.

15:17 14.03.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь