A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

НА КОНТРОЛІ СЛУЖБИ У СПРАВАХ ДІТЕЙ

НА КОНТРОЛІ СЛУЖБИ У СПРАВАХ ДІТЕЙ

Сьогодні спеціалістами служби у справах дітей спільно з працівниками освіти та працівниками поліції проведено обстеження умов проживання дітей, які знаходяться під опікою, та дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, що мешкають на території Вишнівчицького старостинського округу.

17:23 15.11.2022

Триває осіннє прибирання територій

Триває осіннє прибирання територій

В селі Красноставці працівниками старостату сьогодні організовано прибирання  газонів біля сільського клубу від опалого листя. Також прибирали територію поруч місцевого закладу культури у селі Кочубіїв.

17:21 15.11.2022

Заходи благоустрою в Летаві

Заходи благоустрою в Летаві

Комунальну спеціалізовану техніку   «Комунсервісу» сьогодні задіяно до проведення заходів благоустрою у селі Летава. В результаті прибрано територію біля сільського будинку культури та навколо котельні.

17:09 15.11.2022

Ще один автомобіль передано нашим землякам-військовим

Ще один автомобіль передано нашим землякам-військовим

Гарні новини! Спеціалізований автомобіль, який вчора з Центральної площі Чемеровець, вирушив у прифронтову зону,   прибув на місце призначення. Авто разом з гуманітарним та продовольчим наповненням передано нашому землякові та колезі, який доблесно разом зі своїми бойовими побратимами несе службу та бере участь у визвольних боях на півдні нашої держави. Військовослужбовці з вдячністю  прийняли  від волонтерів матеріально-технічне і продовольче підкріплення для їх підрозділу та передають слова подяки за підтримку усій Чемеровецькій громаді. Нехай передана техніка успішно служить вам, наші захисники, на шляху до Перемоги! Слава  Збройним Силам України!

10:33 15.11.2022

НА ВІДПОЧИНОК ДО ФРАНЦІЇ

НА ВІДПОЧИНОК ДО ФРАНЦІЇ

Завдяки представникам неурядової ініціативи “Європейський прихисток”, з якою обласна військова адміністрація співпрацює, Тарас з Кочубієва, батько якого загинув, обороняючи рідну землю, разом з дітьми нашої області, вирушив у двотижневу подорож до Франції. Там матиме можливість познайомитися із своїми однолітками та знайти нових друзів, відвідати визначні місця, побувати на різноманітних екскурсіях, покращити свої знання іноземних мов, а головне – набратися сил та позитивних емоцій, які є такими важливими у цей складний час.

16:11 14.11.2022

Теплий одяг для земляків-захисників

Теплий одяг для земляків-захисників

Окрім усього іншого,  на часі подбати, щоб наші воїни з настанням осінніх та зимових холодів були тепло одягнені. Тому черговий вантаж, який цими вихідними доставлено нашими волонтерами з-за кордону, складався в основному з  якісних теплих речей для військових. За зібрані працівниками селищної ради та мешканцями громади кошти придбано   три сотні теплих костюмів,  а ще  тактичні флісові куртки,  каремати,   речі першої необхідності  та медикаменти. Усе це адресно буде передано нашим землякам, які несуть службу на територіях активних бойових дій. Просимо рідних військовослужбовців, які мобілізовані з населених пунктів громади, звертатися за одержанням такої гуманітарної допомоги до відділу з питань соціальної політики селищної ради або у місцеві старостати.

15:57 14.11.2022

Авто для земляків-військових

Авто для земляків-військових

Сьогодні з Чемеровець на південь країни, де проходять активні бойові дії, відправився вантажний автомобіль для потреб Збройних Сил України. Транспортний засіб спрямований у військовий підрозділ, де служить один із наших земляків. До збору коштів на придбання авто долучалися усі – і учні Чемеровецького ліцею, і представники організації ветеранів, і небайдужі жителі громади. Із-за кордону автомобіль прибув завдяки представникам волонтерського руху «Перемога».  У дорогу автомобіль вирушив завантажений необхідними для військових речами і продовольством. Нехай він щасливо прибуде за призначенням та допомогає нашим захисникам здобувати Перемогу над ворогом! А воїнів наших нехай оберігає Всевишній!

15:53 14.11.2022

Наш фронт – освітянський !!!

Наш фронт – освітянський !!!

12 листопада 2022 року  стартував  ІІ етап  всеукраїнських олімпіад  з навчальних предметів. Першими змагалися юні філологи.   Із  тринадцяти  закладів загальної середньої освіти  за  перемогу та призові місця боролися  36  учасників. Особливістю цієї олімпіади стало те , що проводилася вона  в укритті. Це пов’язано із безпекою наших дітей. Журі  під керівництвом координатора методичної роботи Ганни Проців ( Чемеровецький ліцей №2)  об’єктивно перевірили роботи та визначили найкращих . Вітаємо перших олімпійців та бажаємо успіхів у наступних предметних випробуваннях.

14:34 14.11.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь