A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Вшанували борців за Свободу

Вшанували борців за Свободу

Сьогодні, 21 листопада, у День Гідності та Свободи, коли ми  вшанувуємо  патріотизм та мужність громадян, які у 2004 та 2013 роках стали на захист демократичних цінностей та європейського вибору нашого народу, у Чемерівцях на Центральній площі, відбулися урочисті тематичні заходи. У промові перед присутніми селищний голова Олександр Собань сказав: «Ми віддаємо шану  кожному борцеві за свободу на усіх етапах історії, кожному українському воїну, який нині захищає нашу державу, втілюючи наші мрії та прагнення жити у вільній, демократичній і суверенній державі». Учасники урочистостей поклали до підніжжя Пам»ятного знака борцям за Незалежність квіти та вшанували пам»ять Героїв хвилиною мовчання. А також у спільній молитві звернулися до Всевишнього про покровительство у праведній боротьбі за майбутнє України.

11:16 21.11.2022

Шановні земляки!

Шановні земляки!

21 листопада ми відзначаємо День Гідності та Свободи на честь вшанування громадянської мужності учасників Помаранчевої революції та Революції Гідності у відстоюванні прав людини та європейського майбутнього України, їх відданості ідеалам свободи, справедливості, утвердження демократичних цінностей в єдиній, соборній та незалежній державі.  

10:01 21.11.2022

Шановні аграрії! Дорогі  працівники сільського господарства!

Шановні аграрії! Дорогі працівники сільського господарства!

Прийміть вітання з Вашим професійним святом! Це свято усіх, хто розумом і руками, серцем і душею, щодня долучається до важливих аграрних справ. Це свято дбайливих господарів, це особливий день, коли ми звеличуємо людину праці. Висловлюю шану і подяку всім, хто з року в рік забезпечує стабільне зростання агропромислового комплексу громади – хліборобам, механізаторам, агрономам, тваринникам, майстрам овочівництва та садівництва – всім, чиє життя невід’ємно пов’язане із сільськогосподарським виробництвом. Доземний уклін і безмежна вдячність тим працівникам агроформувань, хто у час воєнного лихоліття став до лав Ззбройних Сил України та боронить державу, а також тим, наближає Перемогу, активно займаючись волонтерською діяльністю.  Чемеровеччина сьогодні потужно  тримає стрій  і на продовольчому  фронті України. Цінуємо, дякуємо, пишаємося! Шановні земляки! Міцного здоров’я Вам, миру, злагоди, невичерпних життєвих сил і нових здобутків! Хай  щедро родять ниви, у родинах панує достаток і благополуччя, а в серці кожного – щастя, радість і впевненість у завтрашньому дні під мирним небом України!

06:00 20.11.2022

Прокладання центральної вітки водогону завершено

Прокладання центральної вітки водогону завершено

У селі Вікторівка днями завершено  вітку водогону по вулиці Українська та прокладено   нову по вулиці Калинова. Згідно плану якісною питною водою буде забезпечено 36 родин. Наразі триває процес підключення  домогосподарств до мережі водозабезпечення.

10:32 18.11.2022

Теплий одяг для земляків-захисників

Теплий одяг для земляків-захисників

На звернення військовослужбовців, які несуть службу на територіях активних бойових дій, та їх родичів селищною радою  проводиться  видача теплого військового одягу, придбаного за зібрані працівниками селищної ради та мешканцями громади кошти. У Чемеровецькому гуманітарному хабі можна отримати теплі костюми,  флісові куртки  та  каремати.     Щиро  віримо, що речі   стануть у пригоді нашим захисникам та вбережуть від холоду. А наша підтримка сприятиме якнайшвидшій Перемозі над окупантами.

10:28 18.11.2022

Європейські гості відвідали наші заклади освіти

Європейські гості відвідали наші заклади освіти

Представники Зарасайської громади, які перебувають з візитом на Чемеровеччині, відвідали  останні реконструйовані перед війною заклади освіти Чемеровецької громади - дитячий дошкільний навчальний заклад «Дзвіночок» в  селищі Чемерівці та Жердянський ліцей. Гості приємно вражені створеними умовами для перебування та навчання дітей.  Школярі від візитерів одержали планшети   для організації дистанційного навчання.

10:22 18.11.2022

Дружба   підкріплена добрими справами

Дружба підкріплена добрими справами

Представники Зарасайської громади  Литовської республіки, які перебувають з візитом на Чемеровеччині, привезли гуманітарну допомогу, де з поміж іншого і спальні мішки та теплий одяг для військових, і 180 планшетів для  організації дистанційного навчання  школярам і 2 дизельних генератори. Дякуємо партнерам за підтримку! Українсько-литовська дружба надійно підкріплена добрими справами!

08:18 18.11.2022

Артек – найкраще місце для щасливого та безпечного дитинства!

Артек – найкраще місце для щасливого та безпечного дитинства!

 Діти пільгових категорій з Чемеровецької громади мають можливість відпочити та оздоровитися у  Міжнародному дитячому центрі «Артек»   на території Хустського району Закарпатської області.  Під час четвертої зміни, яка тривала з 23 жовтня по 12 листопада, відпочивала одна дитина з багатодітної сім’ї. У п’яту зміну, з 15 листопада по 5 грудня, зможуть сповна насолодитися незабутніми пейзажами, відпочити та оздоровитися, провести приємні моменти на чистому повітрі, спілкуватися з однолітками та  знайти нових друзів  ще  двоє дітей з нашої громади, які перебувають під опікою.

15:33 17.11.2022

Візит литовських друзів та партнерів на Чемеровеччину

Візит литовських друзів та партнерів на Чемеровеччину

Сьогодні, у час, коли російський агресор наносить нищівні удари по території української держави,  на Чемеровеччину з офіційним візитом і дружньою підтримкою, прибула делегація із міста Зарасай Литовської Республіки. Наші  давні  партнери, з якими Чемеровецька громада  співпрацювала до війни  в усіх сферах соціального, економічного та культурного розвитку,  з початком вторгнення рф в Україну, постійно надають гуманітарну допомогу і  військовим Збройних Сил України, і вимушено переміщеним особам, що оселилися на Чемеровеччині.  Сьогодні мер Зарасайського районного самоврядування Ніколаюс ГУСЕВАС та заступник директора Зарасайської районної адміністрації Гедімінас ГАЙДАМАВІЧУС зустрілися з керівництвом та колективом Чемеровецької селищної ради. В ході спілкування селищний голова Олександр СОБАНЬ розповів європейським візитерам про життя та діяльність громади під час війни, про волонтерський рух на Чемеровеччині та висловив велику вдячність особисто керівникам та  литовській громаді   загалом за підтримку  та  співпрацю. У свою чергу очільники Зарасайського краю запевнили, що дружні стосунки між нашими громадами у часи випробувань лише зміцнюватимуться, а боротьба українського народу з російськими окупантами незабаром увінчається Перемогою. На завершення зустрічі відбувся обмін символічними патріотичними подарунками. 

14:45 17.11.2022

НА КОНТРОЛІ СЛУЖБИ У СПРАВАХ ДІТЕЙ

НА КОНТРОЛІ СЛУЖБИ У СПРАВАХ ДІТЕЙ

Сьогодні спеціалістами служби у справах дітей спільно з працівниками освіти та працівниками поліції проведено обстеження умов проживання дітей, які знаходяться під опікою, та дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, що мешкають на території Вишнівчицького старостинського округу.

17:23 15.11.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь