Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Наш фронт – освітянський !!!

Наш фронт – освітянський !!!

12 листопада 2022 року  стартував  ІІ етап  всеукраїнських олімпіад  з навчальних предметів. Першими змагалися юні філологи.   Із  тринадцяти  закладів загальної середньої освіти  за  перемогу та призові місця боролися  36  учасників. Особливістю цієї олімпіади стало те , що проводилася вона  в укритті. Це пов’язано із безпекою наших дітей. Журі  під керівництвом координатора методичної роботи Ганни Проців ( Чемеровецький ліцей №2)  об’єктивно перевірили роботи та визначили найкращих . Вітаємо перших олімпійців та бажаємо успіхів у наступних предметних випробуваннях.

14:34 14.11.2022

Цікаво, корисно, потрібно

Цікаво, корисно, потрібно

Саме такі відгуки  від вихователів закладів дошкільної освіти  громади  адресовані  тренерам міжнародної  громадської організації  БФ  Medair,  які     наприкінці минулого тижня  провели   тренінг  психологічного спрямування  для  вихователів  закладів  дошкільної освіти, навчання, для тих, хто працює з внутрішньо переміщеними  особами  та  має у разі потреби надати першу психологічну допомогу,  зняти  емоційну напругу,   переключати  з негативу на позитив через  цікаві і мотивуючі вправи.  Тренінг  був  надзвичайно ефективним.  Дякуємо  за нові знайомства та цікавий досвід!

14:32 14.11.2022

Осіннє прибирання триває

Осіннє прибирання триває

Цьогорічна погожа осінь дає можливість ще в середині листопада успішно поратися, прибираючи наші населені пункти. Працівники старостатів - у селах громади, а комунальники - в селищі прибирають опале листя у парках, скверах, зонах відпочинку. Сьогодні в черговий раз на прибирання зорганізувалися в Кочубієві, Шидліцях, Кормильчі  та Вишнівчику.

14:28 14.11.2022

Продовжується впорядкування сільських доріг

Продовжується впорядкування сільських доріг

Вчора комунальна спеціалізована техніка працювала у селі Жердя практично по усіх вулицях: на одних – розгортала раніше завезений щебінь, на інших – вирівнювала дорожнє полотно. А вже сьогодні грейдером проведено поточні ремонтні роботи на дорогах у селі Хропотова.

15:41 11.11.2022

Заходи благоустрою у Бережанці

Заходи благоустрою у Бережанці

У селі Бережанка продовжуються роботи із видалення аварійних та сухостійних  дерев. Працювали майстри та техніка КП «Комунсервіс». Зрізана деревина буде використана як паливо для Бережанської філії Чемеровецького ліцею №1. Як результат – і територія  впорядковується, і поповнюється запас дров на поточний опалювальний сезон

15:39 11.11.2022

Майбутнє  наших  дітей у надійних руках

Майбутнє наших дітей у надійних руках

Такий висновок зробили учасники семінару – тренінгу  директорів  ЗДО, який відбувся   на базі  Чемеровецьких закладів дошкільної освіти  № 1 «Дзвіночок»  та №2 «Червона калина».   Забезпечення якості освітнього процесу та створення  безпечного освітнього середовища  в закладі  дошкільної освіти  -  така актуальна тема зібрання  провідних спеціалістів відділу освіти, молоді та спорту, пожежників,  директорів ЗДО та працівників базових дошкільних закладів.

17:05 10.11.2022

Висадили тюльпани

Висадили тюльпани

Цьогоріч, у пору цвітіння, особливо креативними виглядали узбіччя центральних доріг, в’їзди до вулиць та інші сільські простори у  населених пунктах нашої громади. А щоб   наступної весни вони знову барвисто заквітли, сьогодні у селі Бережанка дівчата висадили на прибраних до зими квіткових зонах цибулини тюльпанів. Весна, що прийде, у Бережанці радуватиме і сільських мешканців, і подорожніх яскравим тюльпановим квітуванням.

16:55 10.11.2022

Розглянуто звернення громадян щодо земельних спорів

Розглянуто звернення громадян щодо земельних спорів

Сьогодні у селі Почапинці працювала комісія з питань вирішення земельних спорів, що діє при виконавчому комітеті селищної ради. Членами комісії безпосередньо на місцях за участі заявників питання розглянуто по суті та внесено пропозиції щодо забезпечення необхідного проїзду до земельних ділянок.

16:46 10.11.2022

Запрацювала ефективніша система опалення

Запрацювала ефективніша система опалення

Сьогодні у селі Кормильча завершено налагодження нової системи опалення у приміщенні, де функціонують дитячий садочок, кімната працівника культури, і приміщення старостату. В ході монтажних робіт встановлено енергоефективного твердопаливного котла, проведено монтаж димохідної труби, перевірено функціонування усіх елементів системи. Сьогодні селищний голова Олександр Собань та його перший заступник Юрій Войтов побували на об’єкті та переконалися особисто, що система запрацювала. 

16:42 10.11.2022

Управління якості освіти: від теорії до практики

Управління якості освіти: від теорії до практики

Вчора  начальник відділу освіти, молоді та спорту  селищної ради Ірина Качуріна взяла участь у семінарі-практикумі  керівників органів управління освіти району, організованому управлінням Державної служби якості освіти у Хмельницькій області, що проходив у Кам‘янці-Подільському.  У виступах доповідачів розкрито роль управління освіти в частині забезпечення якісних освітніх послуг, управління якістю освіти в межах територіальної громади та вибудова освітньої політики у громаді під час воєнного стану через співпрацю з міжнародними інституціями. Ірина Володимирівна презентувала  присутнім управлінську модель галузі освіти Чемеровецької громади, її здобутки та шляхи вирішення актуальних питань. Сьогодні, беручи участь у засіданні круглого столу «Освітні втрати, можливості їх уникнення» у місті Хмельницькому, очільниця галузі ділилася досвідом управління якістю освіти на прикладі   Чемеровецької громади.  

16:11 10.11.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь