A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Управління якості освіти: від теорії до практики

Управління якості освіти: від теорії до практики

Вчора  начальник відділу освіти, молоді та спорту  селищної ради Ірина Качуріна взяла участь у семінарі-практикумі  керівників органів управління освіти району, організованому управлінням Державної служби якості освіти у Хмельницькій області, що проходив у Кам‘янці-Подільському.  У виступах доповідачів розкрито роль управління освіти в частині забезпечення якісних освітніх послуг, управління якістю освіти в межах територіальної громади та вибудова освітньої політики у громаді під час воєнного стану через співпрацю з міжнародними інституціями. Ірина Володимирівна презентувала  присутнім управлінську модель галузі освіти Чемеровецької громади, її здобутки та шляхи вирішення актуальних питань. Сьогодні, беручи участь у засіданні круглого столу «Освітні втрати, можливості їх уникнення» у місті Хмельницькому, очільниця галузі ділилася досвідом управління якістю освіти на прикладі   Чемеровецької громади.  

16:11 10.11.2022

Спеціалізована техніка на дорогах Красноставець

Спеціалізована техніка на дорогах Красноставець

Сьогодні комунальний грейдер, який за графіком працює у населених пунктах громади, проводив ремонтні роботи на дорогах у селі Красноставці.  В результаті сплановано сільські дороги по вулицях Молодіжна, Перемоги, Головатюка та Набережна.

16:08 10.11.2022

ЯКІ ВІДОМОСТІ ВІДОБРАЖАЮТЬСЯ В ОДНОРАЗОВІЙ (СПЕЦІАЛЬНІЙ) ДОБРОВІЛЬНІЙ ДЕКЛАРАЦІЇ

ЯКІ ВІДОМОСТІ ВІДОБРАЖАЮТЬСЯ В ОДНОРАЗОВІЙ (СПЕЦІАЛЬНІЙ) ДОБРОВІЛЬНІЙ ДЕКЛАРАЦІЇ

Чемеровецька ДПІ Головного управління ДПС у Хмельницькій області повідомляє, що відповідно до п.п. 6.1 п. 6 підрозд. 9 прим. 4 розд. XX «Перехідні положення» Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VI зі змінами та доповненнями (далі – ПКУ) для цілей підрозд. 9 прим. 4 розд. XX «Перехідні положення» ПКУ одноразова (спеціальна) добровільна декларація (далі – Декларація) – це декларація, в якій відображається така інформація (дані):

15:54 10.11.2022

Написали диктант єдності

Написали диктант єдності

9 листопада, вже 22 рік поспіль, традиційно відбувається Всеукраїнський радіодиктант національної єдності.

17:18 09.11.2022

Заходи енергоефективності у Хропотові

Заходи енергоефективності у Хропотові

У селі Хропотова з метою більш ефективного проходження поточного опалювального сезону місцевими  установами впродовж останніх днів активно тривали роботи. Наразі для зручності відвідувачів старостат функціонуватиме на першому поверсі будівлі. Майстрами «Комунсервісу»  у приміщенні проведено реконструкцію системи опалення та відремонтовано внутрішні електромережі.  Також у цій будівлі працює  пункт здоров’я та сільська бібліотека.

17:11 09.11.2022

Шановні працівники культури та майстри народного мистецтва!

Шановні працівники культури та майстри народного мистецтва!

Прийміть щирі вітання з Вашим професійним святом.  Ви даруєте людям радість, несете культуру до кожного серця, кожної душі, а разом з тим, примножуючи велич нашої громади, нашого краю, своєю плідною творчою працею та силою духу звеличуєте рідну Україну! Нехай творча наснага, професійний успіх і любов до своєї роботи ніколи не покидають Вас, нехай здійснюються всі плани та задуми як на професійному, так і на життєвому шляху. Від усього серця бажаємо Вам міцного здоров’я, благополуччя, щастя, миру, любові та злагоди!

10:09 09.11.2022

Ремонтні роботи на вуличних водомережах

Ремонтні роботи на вуличних водомережах

Сьогодні техніка КП "Комунсервіс" працювала  у Кочубієві над ліквідацією пориву на сільському водогоні по вулиці Центральна. Ремонтні роботи завершено. Водопостачання відновлено.

08:07 09.11.2022

UNICEF Ukraine підтримує родини переселенців

UNICEF Ukraine підтримує родини переселенців

Побутову техніку, холодильники і електричні чайники  від UNICEF Ukraine сьогодні доправили для вразливих родин ВПО нашої громади. Тих, хто отримає техніку, визначали регіональні координатори Проєкту Партнерства «Кожній дитині» спільно із службою у справах дітей селищної ради.  Благодійну підтримку сьогодні одержали опікунські  сім’ї  Валентини Сікун з Чемеровець та Людмили Кощій з Летави.

08:00 09.11.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь