A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Ремонт у новому приміщенні ФАПу

Ремонт у новому приміщенні ФАПу

У  Кугаївцях проводяться роботи з реконструкції та ремонту одного з господарських приміщень у місцевій школі. Для зручності мешканців села заплановано перевести сюди  сільський ФАП.  Придбання матеріалів  забезпечується за рахунок ПП « АВС-Агро», роботи виконують місцеві майстри. Після їх з завершення  жителі Кугаєвець матимуть змогу одержувати медичні послуги первинного рівня у комфортних умовах в центрі села. До то ж не ітимуть витрати на утримання окремої будівлі ФАПу як це було досі. 

15:50 08.12.2022

Щоб зігріти бійців у окопах

Щоб зігріти бійців у окопах

У Красноставцях активно виготовляють окопні свічки. Їх разом із передсвятковими домашніми гостинцями буде відправлено за призначенням незабаром. Створюємо для воїнів на передових рубежах оборони відчуття тепла та підтримки бойового духу!

10:43 08.12.2022

Домашні смаколики для наших захисників

Домашні смаколики для наших захисників

У населених пунктах громади безперервно триває процес виготовлення продукції тривалого зберігання з метою постачання її для воїнів-захисників на передову. Днями Залучанська громада відправила для хлопців на фронт   50 із 103 виготовлених нещодавно банок гречки з м'ясом. Гостинці, не просто як продовольча підтримка, але й як підтримка з дому для бадьорості духу, була надіслана адресно «Новою поштою».  Решта смаколиків разом з передсвятковими гостинцями буде відправлена пізніше.

10:41 08.12.2022

Благодійна грошова виплата для ВПО

Благодійна грошова виплата для ВПО

Днями  у приміщенні  Чемеровецької  бібліотеки благодійний фонд "Посмішка ЮА" в партнерстві з місією JERU (міжнародні неурядові організації Welthungerhilfe, Concern Worldwide і CESVI) проводив  збір даних для надання грошової допомоги ВПО для підтримки життя на новому місці. Матеріальна допомога надається в розмірі 2220 гривень на кожного з членів родини та розраховується на три місяці.

16:47 07.12.2022

Привітали військовослужбовців

Привітали військовослужбовців

Сьогодні селищний голова Олександр Собань привітав військових з Днем Збройних Сил України. А також  за сумлінне виконання службових обовязків, відданість військовій справі, професіоналізм, зразкову військову дисципліну, вагомий особистий внесок у забезпечення обороноздатності держави та з нагоди  професійного свята вручив Почесні грамоти підполковнику Павлові Джигуну, майору Олександру Шутяку та майору Сергію Шутяку. Відзначаючи керівників підрозділів, Олександр Володимирович передав побажання усьому особовому складу -здоров’я та успіхів у службі та благо народу України!

17:24 06.12.2022

Триває акція «16 днів проти насилля»

Триває акція «16 днів проти насилля»

З 25 листопада по 10 грудня  щорічно проводиться Всеукраїнська акція  «16 днів проти насилля» з метою привернення уваги до проблем подолання насильства в сім’ях, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок.

17:01 06.12.2022

У Міжнародний день волонтера

У Міжнародний день волонтера

Сьогодні в читальній залі Чемеровецької бібліотеки зібралися студенти перших курсів медичного коледжу, члени клубу «У родинному колі», активні користувачі бібліотеки на вечір - вшанування  народного аматорського хору ветеранів війни та праці  «Чебреці», які, самі того не очікуючи, стали волонтерами. Незважаючи на свій поважний вік, проблеми зі здоров’ям, погодні умови, влаштовували благодійні концерти в  різних куточках нашої області та за її межами, а виручені кошти, а їх було немало понад  150000 гривень, відправили  на потреби ЗСУ. 

17:01 05.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь