A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Гуманітарна допомога для Більського Центру побутового обслуговування

Гуманітарна допомога для Більського Центру побутового обслуговування

Уже два роки поспіль у селі Біла працює  Центр побутового обслуговування осіб.  Тут надаються безкоштовні послуги з прання  для людей поважного віку, з іналідністю, малозабезпеченим сім»ям , що проживають у селах Біла, Степанівка, Чорна, Антонівка, Черче, Залуччя,  а також вимушено переміщеним, що знайшли прихисток у нашій громаді. Днями за сприяння Хмельницького Благодійного фонду «Карітас»    установі було надано гуманітарну допомогу -  80 кг прального засобу «GALA». Щиро дякуємо за підтримку!

15:38 05.12.2022

Благодійна підтримка від Карітасу та Української Фундації громадського здоров'я UNICEF

Благодійна підтримка від Карітасу та Української Фундації громадського здоров'я UNICEF

Днями представники Благодійного фонду Карітас  та Української Фундації громадського здоров'я UNICEF в черговий раз побували на Чемеровеччині та відвідали місця організованого проживання внутрішньо переміщених осіб. Цього разу в полі зору благодійників мешканці деокупованого Херсона, які нещодавно знайшли прихисток у селах Кугаївці та Кочубіїв.   Переселенцям була надана гуманітарна допомога для облаштування побуту та проживання – це теплі ковдри, пледи, речі першої необхідності, а також  продуктові набори.

10:18 05.12.2022

Шановні земляки!

Шановні земляки!

Щороку  5 грудня в Україні та в усьому світі відзначається Міжнародний день  волонтера, але саме цьогоріч цей день особливо важливий, значимий, помітний, відчутний та цінний! Надзвичайно потужний волонтерський рух на Чемеровеччині. Волонтерить сьогодні увесь український народ. Ми маємо велику підтримку друзів та партнерів з-за кордону. Волонтери України — це, так звана, мобільна резервна армія, яка щодня, щогодини, щохвилини підтримує ЗСУ, деокуповані території та кожну людину, яка цього потребує. Волонтери — герої тилу, вони роблять усе можливе, щоб наблизити таку бажану для усіх українців Перемогу.

09:48 05.12.2022

Відбулася апаратна нарада

Відбулася апаратна нарада

Початок робочого тижня у селищній раді розпочався плановою апаратною нарадою. Селищним головою Олександром Собанем озвучено основні завдання на поточний тиждень та найближчий період. Серед головних – контроль за надходженнями до бюджету, забезпечення в умовах нестабільності енергопостачання безперебійної роботи усіх комунальних установ, постійна підтримка внутрішньо переміщених осіб, забезпечення функціонування пунктів незламності.  

09:44 05.12.2022

Проводилися роботи на сільських дорогах

Проводилися роботи на сільських дорогах

Наприкінці минулого тижня у Вишнівчику працювала техніка КП «Комунсервіс». В результаті проведення поточного ремонту впорядковано дороги по вулицях Героїв Майдану та Польова.

09:41 05.12.2022

До  уваги усіх!

До уваги усіх!

Як звернутися за екстреною медичною допомогою, коли немає світла?

11:52 02.12.2022

Роботи з благоустрою тривають

Роботи з благоустрою тривають

Поки не замерзло і не замело, у селах громади старости організовують які ще можливо заходи благоустрою. Так, у Юрківцях комунальна техніка забезпечувала  впорядкування дороги по вулиці Українська.  А у  Шидлівцях  за сприяння місцевого агроформування проведено ремонт дороги,  яка з’єднує села Шидлівці  та Андріївку.  

17:03 01.12.2022

До  уваги усіх!

До уваги усіх!

У зв»язку із нестабільністю функціонування в державі системи енергопостачання населення активніше почало використоовувати мобільні електростанції, газобалонне обладнання, влаштовувати пічне опалення у індивідуальних будинках, що через незнання або нехтування правил, умов, вимог до застосування може призвести до надзвичайних ситуацій.

16:53 01.12.2022

Шановні працівники прокуратури!

Шановні працівники прокуратури!

Прийміть вітання з Вашим професійним святом. Закон - Ваш помічник та наставник,  слідуючи йому, Ви захищаєте інтереси громадян та держави  від  злочинності, корупції та несправедливості.

15:53 01.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь