A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

«Пункти незламності» у Чемерівцях

«Пункти незламності» у Чемерівцях

У відповідь на масові обстріли української інфраструктури та спричинені цим наслідки  в усіх містах та великих населених пунктах відкриваються «Пункти незламності».

10:07 29.11.2022

"Пам'ятаємо. Єднаємось. Переможемо"

"Пам'ятаємо. Єднаємось. Переможемо"

Щорічно у четверту суботу листопада в  Україні та світі вшановують пам»ять жертв Голодоморів. Сьогодні, 26 листопада, ми відзначаємо 90-ту річницю Голодомору 1932-1933 років в Україні.  Цьогоріч вшанування пам»яті жертв сталінського репресивного режиму проходить в час повномасштабної війни росії проти нашої  держави. Знову рашисти застосовують проти українського народу практику геноциду. Адже в цій війні, як і під час Голодоморів, рф прагне знищити українську ідентичність та націю. Та український народ нескорений та непереможний. А важкі випробування тільки об»єднують нас та додають сил боротися. Тож сьогодні ми об»єднуємося під лозунгом"Пам'ятаємо. Єднаємось. Переможемо" та підтримуємо акцію  "Запали свічку", що є проявом вшанування світлої пам»яті усіх загиблих у ті сташні лихоліття та віри у Перемогу української нації на сьогоднішніх етапах боротьби.

07:00 26.11.2022

Пам’ятні заходи у селищному Парку

Пам’ятні заходи у селищному Парку

Сьогодні, в переддень 90-тих роковин пам’яті жертв Голодомогу 1932-1933 років в Україні, у Чемерівцях у селищному Парку до підніжжя Пам’ятного знаку лягли квіти та символічні хлібні колоски, увінчані калиною та чорними стрічками.  У спільній молитві, запаливши свічки пам’яті, учасники заходу вшанували пам’ять  земляків та усіх українців, що невинно загинули у роки  геноциду українського народу, вчиненого комуністичним тоталітарним режимом.

16:22 25.11.2022

На пленарному засіданні двадцять дев'ятої сесії

На пленарному засіданні двадцять дев'ятої сесії

Сьогодні відбулось пленарне засіданні двадцять дев'ятої сесії VIII скликання  Чемеровецької селищної ради. Депутати селищної ради в присутності запрошених на засідання заслухали питання про затвердження Програми забезпечення національної безпеки на території Чемеровецької селищної ради, про тимчасове розміщення внутрішньо переміщених та евакуйованих  осіб в закладах комунальної та приватної форм власності, про внесення змін до переліку адміністративних послуг та інші важливі для життя громади питання.

16:12 25.11.2022

Відбулось засідання виконавчого комітету селищної ради

Відбулось засідання виконавчого комітету селищної ради

25 листопада відбулось засідання виконавчого комітету селищної ради. Серед ряду важливих питань розглянуто питання про внесення змін до селищного бюджету, про стан медичного обслуговування населення територіальної громади, про забезпечення готовності до експлуатаційного утримання доріг загального користування в умовах зимового періоду 2022-2023 років на території Чемеровецької громади, про створення комісії з обстеження об’єктів, пошкоджених внаслідок збройної агресії  Російської Федерації, які розміщені на території Чемеровецької територіальної громади та інші.

16:00 25.11.2022

Задля підтримки функціонування лікарні

Задля підтримки функціонування лікарні

Останніми днями активно тривали роботи по  удосконаленню функціонування системи опалення у корпусах Чемеровецької багатопрофільної лікарні. Майстрами КП «Комунсервіс» встановлено циркуляційні насоси, що дасть можливість оптимально  розподіляти теплову енергію по всіх приміщеннях  закладу. Також за сприяння керівництва селищної ради вирішується питання щодо забезпечення установи додатковими  більш потужними генераторами, що постачатимуть електроенергію в разі аварійних ситуацій у енергосистемах.

15:57 25.11.2022

Засідала комісія з питань захисту прав дитини

Засідала комісія з питань захисту прав дитини

Сьогодні, відповідно до плану роботи служби у справах дітей,   під головуванням заступника селищного голови Юлії Повар, відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини.

16:58 23.11.2022

Оголошення!

Оголошення!

25 листопада о 10.00 год. в приміщенні  Чемеровецької школи мистецтв відбудеться двадцять дев'ята сесія  восьмого скликання Чемеровецької селищної ради

16:58 23.11.2022

Оголошення!

Оголошення!

25 листопада о 8.20 год. в приміщенні  Чемеровецької школи мистецтв відбудеться засідання виконавчого комітету Чемеровецької селищної ради

16:56 23.11.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь