A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Грейдер працював на дорогах Більського старостату

Грейдер працював на дорогах Більського старостату

У селі Біла сьогодні працював грейдер КП «Комунсервіс».  Впорядковував під’їзні дороги. Також  спецтехнікою сплановано сільські дороги по вулицях Центральна, Молодіжна, Вербина,Свободи та Соборна.

16:15 01.11.2022

Задля більш ощадного та ефективного опалення

Задля більш ощадного та ефективного опалення

Після проведення підготовчих робіт сьогодні селі Кормильче продовжено реалізацію запланованих заходів, спрямованих на енергоощадне проходження цьогорічного опалювального сезону. Майстри «Комунсервісу»   встановили більш ефективний твердопаливний котел у новому приміщені котельні, що у прибудові до   дитячого садка.

16:09 01.11.2022

Заходи благоустрою  у Кормильчі

Заходи благоустрою у Кормильчі

Днями у селі Кормильча проводився благоустрій території біля церкви. Зрізано та вивезено гілля ялинок.  Деревину відвантажено для порізки на дошки. Транспортні послуги надано фермерським господарством «СКН-КОВЧЕГ».

16:07 01.11.2022

Гуманітарна підтримка «Благодійності»

Гуманітарна підтримка «Благодійності»

З початком повномасштабного вторгнення рф в Україну чисельно збільшуються категорії людей, що опиняються в складних життєвих  ситуаціях. Дуже важливо, що завжди за таких скрутних обставин знайдуться ті, хто підтримає та допоможе. Днями за сприяння Християнської місії «Благодійність» у селі Кугаївці малозабезпечиним сім»ям - і місцевим, і переселенцям - вручено продуктові набори, які стали суттєвою підтримкою – і матеріальною, і духовною.

11:29 01.11.2022

Поточні ремонти доріг у Сокиринецькому старостаті

Поточні ремонти доріг у Сокиринецькому старостаті

Сьогодні комунальний грейдер працював у селах Сокиринецького старостинського округу. Спецтехнікою вирівняно та сплановано дороги  по вулицях  Надгірна та Підгірна, що у Сокиринцях, де були особливо складні ділянки. А у  Вишневому розгорнуто раніше завезений щебінь, що дало можливість поремонтувати  сільську дорогу. 

16:54 31.10.2022

Творчість без кордонів в умовах війни

Творчість без кордонів в умовах війни

Сьогодні у приміщенні Чемеровецької школи мистецтв  пройшов семінар “Мистецька освіта сучасності - творчість без кордонів” за участі викладачів Дитячої школи мистецтв №5 ім. І.О. Дунаєвського м. Харків. Висвітлювалися нагальні проблеми сучасної мистецької освіти в умовах воєнних дій в Україні на прикладі прифронтового міста Харків. Доповіді знайшли відгук у вигляді зустрічних пропозицій щодо подальшої співпраці та обміну досвідом. Незважаючи на величезну відстань, директор та викладачі школи мистецтв з Харкова змогли подолати сотні кілометрів з різних куточків України та Польщі аби об'єднатися з однодумцями мистецької спільноти. Ця зустріч надихає на нові звершення та наближує нас до Перемоги, адже ми єдині!

16:28 31.10.2022

Школа – територія безпеки

Школа – територія безпеки

З метою забезпечення безпечної організації  у період військового стану очного навчання у закладах освіти громади, перебування дітей в установах, прийняття та поширення, в разі необхідності, сигналу про повітряну загрозу відділом освіти селищної ради додатково придбано комплекс оповіщення, до якого входять підсилювачі, пульти-мікрофони, гучномовці та блоки. Вартість комплексу понад 140 тисяч гривень. Безпека дітей під час війни є важливим питанням сьогодення.

16:26 31.10.2022

Професійне навчання під гарантоване працевлаштування

Професійне навчання під гарантоване працевлаштування

Якщо ви у пошуку роботи, або хочете оволодіти новою професією, служба зайнятості пропонує пройти професійне навчання, перепідготовку та підвищення кваліфікації під гарантоване легальне  працевлаштування. Професійне навчання безробітних здійснюється у закладах освіти, зокрема: центрах професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості та у роботодавців – замовників кадрів.

14:58 31.10.2022

Чемеровеччина знову у скорботі…

Чемеровеччина знову у скорботі…

Сьогодні з фронту прийшла сумна звістка про загибель нашого земляка, чемерівчанина,  Сергія Анатолійовича Вінярського, 1981 року народження. Сергій Анатолійович проходив службу за контрактом у одному з інженерних батальйонів, загинув, беручи участь у боях під Кропивницьким.  У цю гірку мить поділяємо горе родини, сумуємо усі  та схиляємо голови в глибокій скорботі… Завтра очікуємо прибуття тіла нашого загиблого Героя.

13:29 31.10.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь