A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Переселенцям продовжують допомагати міжнародні компанії та організації

Переселенцям продовжують допомагати міжнародні компанії та організації

Сьогодні у Чемеровецькій центральній бібліотеці здійснювали прийом представники Благодійного Фонду “Право на Захист”, які забезпечуватимуть організацію підтримки французькою міжнародною неурядовою організацією Acted вимушено переміщених осіб, що знайшли прихисток у Чемеровецькій громаді. Представниками Фонду проводився запис, прийом документів, давалися консультації та роз’яснення щодо можливості одержання одноразової грошової допомоги.   

16:51 26.10.2022

З метою захисту прав дітей

З метою захисту прав дітей

Сьогодні відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті селищної ради. Під час засідання було розглянуто ряд  питань, зокрема, щодо визначення місця  проживання неповнолітньої дитини, малолітніх дітей,  призначення опікуна над малолітнім, надання статусу дитини, позбавленої батьківського піклування. За результатами засідання були прийняті відповідні рішення.

16:30 26.10.2022

Для воїнів-односельців на передову

Для воїнів-односельців на передову

Чергова допомога відправлена для наших захисників на Донецький напрямок від мешканців Кочубієва та Жердя. У посилки склали і м’ясні консерви, і речі першої необхідності, і засоби гігієни. Нехай бійці відчувають підтримку земляків. Нехай це додає їм снаги у боротьбі за рідну землю. Нехай усіх воїнів оберігає Всевишній!

16:26 26.10.2022

Кава з лідерами думок

Кава з лідерами думок

Відбулося засідання Мотиваційної майстерні заступників директорів з виховної роботи закладів освіти. Обговорювали питання мотивації творчого педагога у сучасних умовах. Створено ментальну карту умов формування мотивації творчої діяльності. Наступним кроком буде розвиток різноманітних форм у системі методичної роботи і оновлення моніторингу результатів педагогічної творчості.

16:56 25.10.2022

Гостинці для поранених бійців

Гостинці для поранених бійців

Мешканці населених пунктів громади організовуються і на підтримку військових на фронті, і тих бійців, що проходять лікування чи реабілітацію у тилових госпіталях. Сьогодні старости південного хабу нашої громади – Жердянського, Кочубіївського та Красноставського округів доставили у Хмельницький госпіталь гостинці та продовольство тривалішого зберігання для військових - булочки, печиво та інші смаколики домашнього приготування, а також картоплю та консервацію.

16:55 25.10.2022

Ще один навчальний заклад обігріватиметься енергоефективно

Ще один навчальний заклад обігріватиметься енергоефективно

У Кугаєвецькому ліцеї, де досить оперативно проведено підготовчі заходи, наразі випробувано та введено в дію систему опалення з використанням нового твердопаливного котла. Задля позитивного результату –  створення комфортних умов перебування школярів у закладі  цього надскладного опалювального сезону – було скоординовано діяльність та скооперовано ресурси і селищної ради, і місцевого інвестора. В оптимальні строки збудовано нове приміщення під котельню, придбано твердопаливний котел, проведено налагоджувальні роботи - і на сьогодні теплі навчальні кабінети чекають повернення учнів до ліцею після канікул.

14:31 25.10.2022

За крадіжку та злочин проти життя і здоров’я особи винуватець отримав реальну міру покарання

За крадіжку та злочин проти життя і здоров’я особи винуватець отримав реальну міру покарання

Кам’янець-Подільською окружною прокуратурою забезпечено підтримання публічного обвинувачення у кримінальному провадженні за фактами відкритого викрадення чужого майна (крадіжці), вчиненого в умовах воєнного стану та умисному заподіянні середньої тяжкості тілесних ушкоджень.

08:50 25.10.2022

Особливості одноразового добровільного декларування

Особливості одноразового добровільного декларування

Чемеровецька ДПІ Головного управління ДПС у Хмельницькій області нагадує, що скористатися одноразовим (спеціальним) добровільним декларуванням можуть фізичні особи - резиденти, у тому числі самозайняті особи, а також фізичні особи, які не є резидентами України, але які були резидентами на момент отримання (набуття) об'єктів декларування чи на момент нарахування (отримання) доходів, за рахунок яких були отримані (набуті) об'єкти декларування, і які відповідно до ПКУ є чи були платниками податків.

08:46 25.10.2022

В селах  Чорна та Вишнівчик працювала комісія з врегулювання земельних відносин.

В селах Чорна та Вишнівчик працювала комісія з врегулювання земельних відносин.

Членами комісії  розлянуто спірні земельні  питання по суті на місцях, було встановлено межові знаки на земельних ділянках. Учасникам земельних спорів надано роз’яснення згідно з нормами чинного законодавства.

17:07 24.10.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь