A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Зустріч волонтерських організацій

Зустріч волонтерських організацій

Сьогодні у громаді  усі  - волонтери, бо кожен мешканець Чемеровеччини підтримує, як може, нашу Армію. А є організовані групи, які стають ініціаторами таких добрих справ. Одна із них функціонує у Кормильчі  та активно співпрацює з "Жіночою сотнею" з міста Кам'янець – Подільський. Нещодавно у Кормильчі  відбулася  зустріч  представників волонтерських організацій і з Кам'янця-Подільського, і Кормильча, і сусіднього Оринена.

14:37 28.10.2022

З нагоди визволення України у 1944 році

З нагоди визволення України у 1944 році

Щорічно 28 жовтня відзначається День визволення України від нацистських загарбників. Сьогодні, за традицією, керівництво селищної ради, представники ветеранської організації, працівники установ та мешканці селища прийшли у Парк Слави, щоб покласти до Меморіалу квіти.  Хвилиною мовчання  вшанували пам’ять воїнів, які загинули в боях за визволення України, та населення, яке постраждало від дій окупантів 78 років тому. У своєму виступі перед учасникми заходу селищний голова Олександр Собань наголосив: «Ця жахлива сторінка історії України ніколи не зітреться з пам’яті українського народу. Гірко визнавати, але українцям знову довелося стати на захист України, її свободи та територіальної цілісності від посягань сусідньої держави. Сучасні захисники України виявились гідними слави своїх дідів і прадідів, а тому сьогодні ми пишаємось героїзмом, силою духу та мужністю наших героїв і твердо віримо у нашу Перемогу. Слава всім, хто боровся з нацизмом у роки Другої світової війни! Слава всім, хто  виборює майбутнє України сьогодні!»

13:20 28.10.2022

Позитивно-мотивуюча зустріч

Позитивно-мотивуюча зустріч

Тренери міжнародної громадської організації Medair успішно провели тренінги для класних керівників і психологів закладів освіти громади. Навчались знімати емоційну напругу,  контролювати свої емоції,  переключати себе з негативу на позитив через цікаві і мотивуючі вправи. Заняття було дуже актуальним і надзвичайно ефективним. Дякуємо організаторам за нові знайомства та цікавий досвід!

17:04 27.10.2022

Проводиться ремонт водостічної системи

Проводиться ремонт водостічної системи

Проблемою для Зарічанського ліцею стало те, що водостічна система на покрівлі закладу   за роки через вплив дощів та вітрів    була пошкоджена  та потребувала ремонту.  Вчора за сприяння спеціалізованої техніки, наданої керівництвом Чемеровецького солодового заводу,  місцевими майстрами розпочато заміну її окремих елементів. Ремонтні роботи буде продовжено.  Відновлення водостічної конструкції дасть можливість убезпечити і дах, і саму будівлю від  можливих ушкоджень.

17:01 27.10.2022

Відбулося засідання виконавчого комітету

Відбулося засідання виконавчого комітету

Виконкомом розглянуто 15 питань за різними напрямками діяльності. Серед  основних питань – про внесення змін до селищного бюджету  Чемеровецької селищної ради на 2022 рік, про надання будівлі Шидловецької початкової школи під гуртожиток сімейного типу для поселення внутрішньо переміщених осіб, блок питань ініційованого службою у справах дітей - про затвердження висновку щодо визначення місця проживання неповнолітньої, про припинення опіки над дитиною, позбавлення батьківського піклування, про призначення опікуна над дитиною, позбавленою батьківського піклування, про надання статусу дитини, позбавленої батьківського піклування, про встановлення тарифу на теплову енергію ПП «Екогеологія» для потреб бюджетних установ (організацій) та комунальних підприємств селища, про встановлення тарифу на теплову енергію ТзОВ «Гусятин-тепло1» для КНП «Чемеровецька багатопрофільна лікарня», про встановлення тарифу на  відшкодування собівартості опалення 1м2 житлової площі гуртожитку по вулиці Героїв Майдану, про надання дозволу на продовження терміну проживання громадянки  у житловому будинку (будинку спеціаліста), про списання приватного житлового фонду згідно звернення. Надано дозвіл на видачу дублікатів свідоцтв на право власності на домоволодіння.

16:53 27.10.2022

Відбулося чергове  пленарне засідання селищної ради

Відбулося чергове пленарне засідання селищної ради

  Депутатами розглянуто 26 питань порядку денного чергової   двадцять восьмої сесії. Серед  актуальних питань – про делегування окремих повноважень Чемеровецькому селищному голові,   затвердження звіту про виконання фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Чемеровецький центр первинної медико-санітарної допомоги», про організацію харчування здобувачів освіти закладів загальної середньої освіти, про продовження контракту з директорами  окремих закладів дошкільної освіти, про передачу основних засобів та інших матеріальних активів на баланс Чемеровецької селищної ради, про надання згоди КП «Комунсервіс» Чемеровецької селищної ради на укладання договору постачання природного газу. Також розглянуто  земельні питання.

16:46 27.10.2022

Поліпшуємо водозабезпечення мешканців села

Поліпшуємо водозабезпечення мешканців села

Якісне та безперебійне водопостачання - важливе завдання на сьогодні. Керівництвом селищної ради у співпраці з інвесторами воно поступово успішно вирішується у селах громади. Днями відновлено роботи по  будівництву водогону  по вулиці Молодіжна  у селі Слобідка-Смотрицька, які було розпочато влітку.   Над прокладанням траншеї працювала техніка КП «Комунсервіс». Водопровідні труби ( 700 метрів) закуплено в рахунок угоди про соціальне партнерство з місцевими агроформуваннями. Таким чином, по завершенні робіт ще 10 домогосподарств будуть підключені до централізованого водопостачання.

16:43 27.10.2022

Черговий візит представників Хмельницького товариства Червоного Хреста

Черговий візит представників Хмельницького товариства Червоного Хреста

Сьогодні представники Хмельницького товариства Червоного Хреста побували у Будинку молитви, де наразі організовано проживають 16 внутрішньо переміщених осіб зі східних регіонів нашої країни. Під час зустрічі обговорювалися питання відшкодування коштів, сплачених за комунальні послуги (електро-, газо-, та водопостачання),  ремонту системи опалення тощо. Також  представники Товариства вивчили потребу та прийняли замовлення для надання гуманітарної допомоги. У переліку побутова техніка, матраци, продуктові набори, засоби гігієни. 

17:28 26.10.2022

Творча зустріч з письменницею Людмилою Охріменко.

Творча зустріч з письменницею Людмилою Охріменко.

Сьогодні у Чемеровецькій центральній бібліотеці для дорослих відбулася  презентація роману «Оскар»   харківської  письменниці, волонтерки  Людмили  Охріменко.  В   основі твору  історія українського розвідника , який потрапив в полон на початку 2015 року та з якого вибрався самостійно. Твір визнано кращим твором  на воєнну тематику 2021 року  на Міжнародному літературному конкурсі «Коронація слова».

17:26 26.10.2022

З метою енергоефективного проходження опалювального сезону

З метою енергоефективного проходження опалювального сезону

Під час робочої поїздки селищного голови Олександра Собаня та його першого заступника Юрія Войтова у село Кормильча   проводився моніторинг ситуації щодо початку опалювального сезону у комунальних установах. За результатами аналізу безпосередньо на місцях прийнято рішення щодо необхідності переобладнання діючої системи, яка є енергозатратною. Таким чином, сплановано переобладнати під котельню інше приміщення( у прибудові до садочка), що скоротить неефективну теплотрасу і дасть можливість ощадніше і краще обігрівати будівлю, де розташований і дитячий садок, і кімната працівника культури, і приміщення старостату. Сьогодні   старостою села Наталією Єфімовою організовано прибирання у приміщенні нової котельні. Далі будуть проводитися усі заплановані заходи по реалізації міні-проєкту енергоефективного проходження опалювального сезону.

17:22 26.10.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь