A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Поточний ремонт сільських доріг

Поточний ремонт сільських доріг

Щебінь придбано селищною радою та завезено дещо раніше. А сьогодні техніка КП «Комунсервіс» розвозила його сільськими вулицями села Степанівка, а також розгортала та вирівнювала дорожнє полотно. Зокрема, таким чином, проводився ремонт дороги   по вулиці Богдана Хмельницького.

16:59 24.10.2022

Господарські роботи у Бережанському старостаті

Господарські роботи у Бережанському старостаті

Минулого тижня за допомогою техніки КП «Комунсервіс»   у місцевий садочок та для переселенців завезено дрова, які заготовлено під час впорядкування однієї з ділянок з аварійними деревами. Також комунальна техніка    працювала над вирівнюванням дороги по вулиці Незалежності, яку замулило після дощів.

16:37 24.10.2022

Сплановано заходи енергозбереження у Білій

Сплановано заходи енергозбереження у Білій

Лише кілька закладів освіти у громаді ще не перелаштовано на опалення дровами, з-поміж них  -Більський ліцей. Та це питання наразі одне з першочергових для керівництва громади. Сьогодні селищний голова Олександр Собань та його перший заступник Юрій Войтов побували у Білій, поспілкувалися зі старостою та директором ліцею та напрацювали порядок спільних дій для вирішення питання організації робіт за визначеним напрямком. Прийнято рішення добудувати поруч з діючою газовою котельнею приміщення для твердопаливного котла. Закупівля матеріалів та проплата за виконані роботи здійснюватиметься з селищного бюджету. Котел буде придбано в рахунок угоди про соціальне партнерство з місцевим інвестором.

16:19 24.10.2022

Уряд змінив Порядок компенсації витрат за тимчасове розміщення внутрішньо переміщених осіб

Уряд змінив Порядок компенсації витрат за тимчасове розміщення внутрішньо переміщених осіб

Уряд постановою №1094 вніс зміни до Порядку компенсації витрат за тимчасове розміщення (перебування) внутрішньо переміщених осіб. Асоціація міст України пояснює основні зміни Порядку:

15:13 24.10.2022

Місця організованого проживання переселенців - під контролем місцевої влади

Місця організованого проживання переселенців - під контролем місцевої влади

Опалювальний сезон розпочався. До комунальних установ, опалення яких у полі зору керівництва  селищної ради, цьогоріч додаються ще будівлі, де організовано проживають вимушено переміщені особи, що оселилися у нашій громаді. У Кочубіївському гуртожитку для сімей переселенців наразі створено усі умови, щоби вони мали змогу комфортно проживати взимку. Запрацювала нова котельня з сучасним твердопаливним котлом, її працівники наразі поповнюють запас паливних дров.  Аби ознайомитися зі станом справ сьогодні та усіми питаннями функціонування закладу, у Кочубієві побували селищний голова Олександр Собань та його перший заступник Юрій Войтов.

16:15 21.10.2022

Наші соціальні питання в полі зору європейських партнерів

Наші соціальні питання в полі зору європейських партнерів

За період ворожого вторгнення активізувалася діяльність і наших органів місцевого самоврядування усіх рівнів у напрямку соціального захисту різних категорій громадян, що опинилися в складних життєвих обставинах, зокрема, переселенців, і особливо співпраця з міжнародними благодійними організація, котрі надають вагому підтримку з цих питань.  Сьогодні за сприяння   голови Кам’янець-Подільської районної ради Михайла Сімашкевича та завдяки його  патрнерам з Угорщини, Румунії та Австрії відбулася зустріч керівництва Асоціації соціальних працівників району та представників міжнародних асоціацій. Після ділового спілкування відбулося відкриття офісу, де спільно працюватимуть наші та закордонні фахівці з соціальних питань. Участь у заході від Чемеровеччини взяла заступник селищного голови Юлія Повар.

16:01 21.10.2022

У Жерді проводиться заготівля дров для одиноких та одиноко проживаючих односельців

У Жерді проводиться заготівля дров для одиноких та одиноко проживаючих односельців

До цьогорічного складного зимового сезону зараз активно готуються усі та повсюдно на території громади. Один із пріоритетів – запас паливних дров. Впершу чергу - для пільгових категорій. Саме тому старостою села Жердя Володимиром Дюком сьогодні організовано роботи по заготівлі дров для місцевих одиноких та одиноко проживаючих громадян. Попередньо, до початку опалювального періоду, з метою запобігання неприємним ситуаціям, було перевірено стан пічок та систем опалення у помешканнях стареньких.

14:27 21.10.2022

Готується приміщення для  пункту здоров’я  в селі Шидлівці

Готується приміщення для пункту здоров’я в селі Шидлівці

З метою більш комфортного надання медичних послуг мешканцям села прийнято рішення про переміщення пункту здоров’я у будівлю, де знаходиться  Шидловецький старостат. Наразі тут тривають ремонтні роботи. Проводиться заміна вікон та дверей. Двері надбано за сприяння  місцевого інвестора ПП "УКРАЇНА-АГРО-2С" в рахунок угоди про соцпартнерство,  закупівлю вікон профінансовано Центром ПМСД. До виконання робіт старостою Петром Семенишиним залучено місцевих майстрів.

14:25 21.10.2022

Працювала резиденція мерів у Львові

Працювала резиденція мерів у Львові

Учора  в рамках шведсько-українського проєкту «Підтримка децентралізації в Україні» у співпраці з Інститутом міста Львова та Всеукраїнською організацією територіальних громад  за ініціативи «Резиденція мерів» відбулася зустріч з метою обміну кращими практиками на рівні лідерів десяти громад  західних та центральних регіональних спільнот нашої держави. Чемеровецький селищний голова Олександр Собань представляв на цьому зібранні Хмельниччину і мав можливість поділитися досвідом Чемеровецької територіальної громади про її функціонування в режимі воєнного стану, про допомогу Армії та підтримку переселенцям. Особливе враження на учасників резиденції справила організація діяльності медичного територіального об’єднання міста Львова, будівництво національного реабілітаційного центру UNBROKEN, огляд тимчасового містечка «Маріяполіс»  для внутрішньо переміщених українців та Центру пошуку роботи для них, презентація проєкту United for Ukraine ( Об’єднуємося заради України), а впершу чергу - зустріч з міським головою Львова Андрієм Садовим. В ході ділового спілкування мери напрацювали план стійкості для громад, враховуючи і заходи енергетичної безпеки, і підготовки до зими, і розвитку економіки та залучення інвестицій.

11:57 21.10.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь