A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Заходи благоустрою у Ружі

Заходи благоустрою у Ружі

Днями у селі Ружа спецтехнікою та майстрами КП «Комунсервіс» проводилися роботи з видалення сухостійних та аварійних дерев. Таким чином територія в центрі села біля сільського клубу  набула більш естетичного вигляду та стала безпечною для перебування мешканців. А деревина буде використана як матеріал для потреб старостинського округу та як паливо для місцевих комунальних закладів.

16:14 20.10.2022

Приклади сучасного поводження з ТПВ в селах громади

Приклади сучасного поводження з ТПВ в селах громади

Ініціювала популяризацію процесу сортування сміття серед мешканців  Летави їх землячка Ірина Видра, котра до війни проживала у Харкові, а через російську агресію повернулася у рідне село. Посприяла пані Ірині у реалізації цього екологічного міні-проєкту депутатка Хмельницької обласної ради Уляна Ткаченко. Таким чином новенькі сміттєві баки для роздільного збирання сміття з’явилися у селі Летава.

15:35 20.10.2022

Шановні мешканці громади!

Шановні мешканці громади!

Сьогодні 20.10.2022 по ВСІЙ Україні будуть вводитися обмеження постачання електроенергії. Просимо поставитись до цього серйозно. Починаючи із 7:00 до 23:00 години необхідно мінімізувати користування електроенергією. Можливі перепади напруги.

10:29 20.10.2022

Ще один заклад освіти буде опалюватися заощадливо

Ще один заклад освіти буде опалюватися заощадливо

Селищною радою придбано та сьогодні майстрами «Комунсервісу» проводилися роботи зі встановлення  сучасного потужного твердопаливного котла для опалення Кугаєвецького ліцею. Приміщення котельні збудоване за сприяння  місцевого агроформування.

17:24 19.10.2022

Черговий виїзд медико-психологічної бригади представників  Червоного Хреста

Черговий виїзд медико-психологічної бригади представників Червоного Хреста

Сьогодні на території Чемеровецької громади відбувся черговий виїзд медико-психологічної бригади представників Хмельницького та Кам’янець-Подільського Товариства  Червоного Хреста. Спеціалістами проводився скринінг основних показників здоров’я внутрішньо переміщених осіб, які проживають в Будинку Молитви, консультування та надання допомоги дорослим в таблетованому вигляді, а дітям були запропоновані вітаміни.

17:13 19.10.2022

Заклади освіти будуть обігріті

Заклади освіти будуть обігріті

Окрім того, що заготівля   дров проводиться старостами у населених пунктах громади, відділом освіти, молоді та спорту для опалення шкіл та садочків додатково придбано 191 куб. метрів деревини дров’яної непромислового використання. Наразі дрова завезено у  Чемеровецький ліцей №2, Красноставську  та Почапинецьку гімназії, Жердянський , Кугаєвецький  та Черчецький ліцеї, Юрковецьку філію.

17:05 19.10.2022

Окопні свічки для наших захисників

Окопні свічки для наших захисників

У Юрковецькому старостаті активно триває виготовлення окопних свічок. Матеріали — парафін, картон, бляшані банки — працівники старостату  збирають серед охочих допомогти  мешканців населених пунктів.   Ідея варта того, щоб її масово підтримали у інших старостатах. Адже окопні свічки з настанням холодів будуть дуже у пригоді для бійців. Така свічка не боїться ані вітру, ані вологи. Вони можуть не тільки освітити, але й обігріти невелике приміщення. Їх можна використовувати для розігріву води чи їжі, або підсушити одяг.     Виготовлені свічки передаватимуться разом з усім іншим, необхідним на передовій, і воїнам-односельцям, і будуть додаватися до чергових гуманітарних вантажів від Чемеровецької громади.

16:27 19.10.2022

Продовжуються роботи по централізованому водозабезпеченню мешканців Вікторівки

Продовжуються роботи по централізованому водозабезпеченню мешканців Вікторівки

Вирішення цього питання було розпочато ще минулого року і прокладено 1,5 км центральної вітки сільського водогону. Тепер виконання запланованих заходів відновлено. Комунальною спецтехнікою прокладено ще 1,2 км траншеї. Майстри КП «Комунсервіс» виконують усі монтажні роботи. Водопровідні труби придбано в рахунок угоди про соцпартнерство з місцевим агроформуванням.  Наразі     мешканці ще 15 домогосподарств будуть забезпечені якісною питною водою.    

16:23 19.10.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь